Şimdi Ara

AMD FX-8120 Video İnceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
14.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TavaSapı

    quote:

    Orijinalden alıntı: Fingolfin `Amd işlemcilerden ve ekran kartlarından elini çeksin, kendini rezil etmesin.
    İntel ve Nvidia da bizi miksin.


    abi ne guzel yazmissin

  • Oyuncu için ideal :) ve ben bir oyuncuyum. intelin fahiş cpu fiyatları, buna intel anakartı ekle koca bir kazık.

  • şu herif anlatım manlatım sunmasın ya, insan gibi samimi, robot olmayan birini koysunlar şuraya, hevesle yapsın incelemeleri. Gıcık oluyorum bu herife ya artık.

  • 2500k akar...

  • Biraz araştırmak lazım anlamak için...
  • Forumdaki Fx kullanan arkadaşlardan biri Windows 8 ile benzer testleri yapsalar ne güzel olurdu. Fx'in Windows 8 işletim sisteminde daha başarılı olduğu söyleniyordu hatta THGTR'de ön izleme sürümü ile kısıtlı bir test yapılmış ve performans artışı yaşandığı iddia edilmişti. Şu anki Win 8 daha olgun olduğundan sonuçlar daha değişik çıkabilir.
  • İnceleme gayet güzel olmuş, konuşma ve sunum oldukça akıcı ve anlaşılır. Bana hiç yapmacık veya robot gibi gelmedi. Herkesin bir tarzı var saygı duymak gerek. Beğenmeyen çıksın kendisi anlatsın birde o beğenmeyen mükemmelleri bir görelim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirAtlı -- 12 Temmuz 2012; 1:35:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: megablaster

    şu herif anlatım manlatım sunmasın ya, insan gibi samimi, robot olmayan birini koysunlar şuraya, hevesle yapsın incelemeleri. Gıcık oluyorum bu herife ya artık.


    Aynen katılıyorum bu yoruma.... Hitabet kursuna felan gitmeli arkadaş
    İstenilen izlenimi bırakma SIFIR
    Doğaçlama ve karşıdaki dinleyiciyi etkileme SIFIR görüntü felan olmasa ne anlattığını kimse anlamaz :)
    videonun altına mp3 formatını koymuşlar indirip dinleyin :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 12 Temmuz 2012; 1:43:10 >
  • oyun testlerine birde i3 koysaydınız oyun ıcın pahalı ıslemcilerin ne kadar gereksiz oldugu ortaya cıksaydı 60+ alıyorsa sen zaten gerisini anlaymassın
    testlere bakıyorum biri 260 almıs bırı 230 almı aradakı farkı uzaylı olsan anlayamassın oyun ıcın tamemen israf

  • quote:

    Orijinalden alıntı: megablaster

    şu herif anlatım manlatım sunmasın ya, insan gibi samimi, robot olmayan birini koysunlar şuraya, hevesle yapsın incelemeleri. Gıcık oluyorum bu herife ya artık.

    Bir daha ki sefere siz yapın video inceleme de o güzel Türkçe'niz ve büyüleyici beden dilinizle bizleri kendinize hayran bırakın

    Memlekette video inceleme yapan 2-3 tane site var en fazla ve takıldığınız şeye bakın! Bence arkadaşımız spiker veya oyuncu olmadığı halde gayet iyiydi. Mısır bulmuşken püskülünü aramayın. Boş keseden sallamak yerine emeğe biraz saygı duyalım.

    Not: Terbiyenizi takının! "Herif", "Gıcık olmak" ta ne demek?! Beğenmiyorsanız izlemezsiniz, edepsizleşmenin ne alemi var??!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxbat -- 12 Temmuz 2012; 2:01:01 >




  • Vay be kullanıp denemek lazım, harika görünüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xamaximax

    oyun testlerine birde i3 koysaydınız oyun ıcın pahalı ıslemcilerin ne kadar gereksiz oldugu ortaya cıksaydı 60+ alıyorsa sen zaten gerisini anlaymassıntestlere bakıyorum biri 260 almıs bırı 230 almı aradakı farkı uzaylı olsan anlayamassın oyun ıcın tamemen israf


    tamam da mesela bir yarış oyununda benim için 30 fps yeterliyken call of duty için 80-90 dan aşağısı yetersiz geliyor. tabiki 240 yerine 200 almış beni etkilemez ama her oyun için de 60 fps bir sınır değil açıkçası.

    bence işlemci gayet tatminkar. 8 çekirdeği olabilir, 4 çekirdekli i5 in gerisinde de kalabilir. ama zaten fx-8150 incelemesinde görmüştük ki buldozer en üst segmentte intel karşısında fos çıktıydı. kendi fiyat aralığında kıyaslamak doğru olur. herşeye rağmen overclocklu hali gayet iyi





  • yani overclok yapıp kullanıldığında ve fiyatıda göz önüne aldığımızda ve de gerçek 8 çekirdeğide düşünürsek alınmamamsı için bir sebep yok.Ancak yüksek güç tüketimi olmasaymış 4-4lük diyebilirdim...

  • oyun testlerinde çözünürlüklerin 1680x1050 olmasını yadırgadım. 1920x1080 sonuçları mutlaka olmalıydı. yanına da düşük çözünürlük olarak 1366x768 veya 1280x720 gibi daha yaygın kullanılan çözünürlükler eklenebilirdi. ayrıca battlefield 3 gibi popüler oyun sonuçlarına yer verilmeliydi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: megablaster

    şu herif anlatım manlatım sunmasın ya, insan gibi samimi, robot olmayan birini koysunlar şuraya, hevesle yapsın incelemeleri. Gıcık oluyorum bu herife ya artık.

    izleme o zaman
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mavizaman

    fxin fiyasko olduğunu kanıtlayan bir başka test.

    FX serisi bazı kişiler için hayal kırıklığı olabilir. Birçok kişi AMD FX serisinin, en azından Intel Core i5'lere rakip olacağını düşünüyordu fakat burada önemli olan nokta F/P noktasıdır ve bu konuda AMD FX serisi işlemciler gayet alınabilir durumdalar. Intel Core i5'lerden ucuz ve oyunlarda aralarında fark yok denecek kadar az.. Bunları göz önüne alırsanız, söylediğinizin ne kadar gereksiz olduğunu anlayacaksınız. Tamamen bakış açısıyla ilgili bir durum.


    Ayrıca @megablaster,
    Bu inceleme videolarının hazırlamasında ciddi bir emek var. Çirkin ithamlarla bulunarak emek verenlerin emeğine çok büyük bir saygısızlık ediyorsunuz. Kaldı ki bu tip video incelemeleri yapan o kadar az Türkçe kaynak/site varken böyle birşey söylemeniz gerçekten üzücü.. Beğenmiyorsanız izlemezsiniz, kimse size zorla izletmiyor. Ama hem hakaret boyutunda ki çirkim ithamlarda bulunarak hemde emek verenlerin emeklerine saygısızlık ederek elinize hiçbir şey geçmez, sadece kendinizi rezil edersiniz.

    EDIT: İmla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 12 Temmuz 2012; 4:35:22 >




  • İnceleme için teşekkürler.

    Özetle: FX 8120, hem 2500K'dan, hem de 3500K'dan daha ucuza satılmakta. Tabi bir de AMD anakartların Intel anakartlara göre daha uygun fiyatala alınabildiğini de gözönünde bulunduracak olursak, FX 8120 ve buldozer ailesi, F/P oranına önem veren kullanıcılar için hâlâ oldukça iyi bir tercih olacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TavaSapı

    quote:

    Orijinalden alıntı: Fingolfin `

    Amd işlemcilerden ve ekran kartlarından elini çeksin, kendini rezil etmesin.

    İntel ve Nvidia da bizi miksin.

  • herzamanki gibi sadece konu mankeni işlemci overclocklu, diğerleri stok. ben bu mantığı anlamıyorum yani, fx8120 alan adam 4.3ghz kullanacak, 2500k, 2700k alan adam stok hızlarında kullanacak öyle mi? ..
  • unuttuğunuz bir şey var tüm bu sonuçlar windows işletim sistemi altında yapılıyor ki oda mecburen oluyor tabi ya farklı bir işletim sistemi olsaydı,windows altında intel işlemciler daha iyi sonuçlar verdiğini herkes biliyordur sanırım

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.