Bildirim
AMD FX 6100 NASIL BİR İŞLEMCİDİR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Öncelikler başlığı düzeltiniz FX-6100 kart değildir.
970veya990 almanız daha yararlı olur ama bütçeniz yetmiyorsa bunuda alabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: ZFT
Öncelikler başlığı düzeltiniz FX-6100 kart değildir.
970veya990 almanız daha yararlı olur ama bütçeniz yetmiyorsa bunuda alabilirsiniz.
Bütçem Maximum 350 TL Malesef Ayrıca işlemciye alacagım anakartı sundum =) -
760 Alcaksan en az 4bellek slotlu modellere bak. islemci iyidir, asus m5a78l le ile kullaniyorum. sorarsan o anakart nasil diye tek kelimeyle berbat, oc de stabilite sağliyor ama raid vs yaptinmi anakart tikaniyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben fx 6100 işlemci .. Gigabyte GA-970-A DS3 rev. 3.0. anakart kullanıyorum.. Gigabyte GA-970-A anakartın D3 , UD3 ve DS3 modelleri var bütçene uygun bunlardan birini seçebilirsin :D -
fx 6100 iyidir.fx 6300 ile arasında 30 lira kadar az fark var Vatan da.6300 alırsan daha iyi olur.Gerek yok dersen 6100 ü alabilirsin.Bende kullanıyorum gayet memnunum. -
overclock potansiyeli iyi olan bir işlemci 4.5ghz yaparsan tadından yenmez -
quote:
Orijinalden alıntı: gibbon4071
fx 6100 iyidir.fx 6300 ile arasında 30 lira kadar az fark var Vatan da.6300 alırsan daha iyi olur.Gerek yok dersen 6100 ü alabilirsin.Bende kullanıyorum gayet memnunum.
Aslında onuda istiyorum Ancak arasında 0.2 Ghz den başka fark göremedim.Ayrıca ailem almıyacak kendim emeğimle alacagım.Birde vatandan almayacagım.Kredi kartım yok.
Bazıları bunu dedi doğrumu ?
quote:
fx6100berbat bir işlemci amdnin acemilik günlerinden kalma. onu alacağına 4300 veya 6300 al. overclock yapmayacaksan amd işlemci alma. i3 al. anakart berbat ekran kartına darboğaz yapar. -
quote:
Orijinalden alıntı: wolwerine0
overclock potansiyeli iyi olan bir işlemci 4.5ghz yaparsan tadından yenmez
Öbür konumda eski işlemceme yapmaya calıstım beceremedım :D
http://forum.donanimhaber.com/m_77547380/f_//tm.htm#77547380 Ama yapmak istiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: K4D1R61
quote:
fx 6100 iyidir.fx 6300 ile arasında 30 lira kadar az fark var Vatan da.6300 alırsan daha iyi olur.Gerek yok dersen 6100 ü alabilirsin.Bende kullanıyorum gayet memnunum.
Aslında onuda istiyorum Ancak arasında 0.2 Ghz den başka fark göremedim.Ayrıca ailem almıyacak kendim emeğimle alacagım.Birde vatandan almayacagım.Kredi kartım yok.
quote:
fx6100berbat bir işlemci amdnin acemilik günlerinden kalma. onu alacağına 4300 veya 6300 al. overclock yapmayacaksan amd işlemci alma. i3 al. anakart berbat ekran kartına darboğaz yapar.
vatandan %25 te nakit ile de alabiliyorsun ve de 8150-8120=6300 yani o kadar iyidir ve o islemciyle 6300 karsilastirma lutfen performans olarak esit degiller
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: watkenaydu
quote:
quote:
quote:
fx6100berbat bir işlemci amdnin acemilik günlerinden kalma. onu alacağına 4300 veya 6300 al. overclock yapmayacaksan amd işlemci alma. i3 al. anakart berbat ekran kartına darboğaz yapar.
vatandan %25 te nakit ile de alabiliyorsun ve de 8150-8120=6300 yani o kadar iyidir ve o islemciyle 6300 karsilastirma lutfen performans olarak esit degiller
Başka bir forumda o cevap geldi.Onu yazdım. oraya peki anakart alacagım iyimi ?
-
Anakarti 970 cipsetli bak. 170 tl gibi rakamlarla alınabilir. Mobildeyim bakmıyorum n kusura bakma. Uprage için daha iyi olur .
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: watkenaydu
quote:
quote:
quote:
Başka bir forumda o cevap geldi.Onu yazdım. oraya peki anakart alacagım iyimi ?
iyi tabi ama onde usb 3.0 takintin varsa bilemem sli ve cf destekliyor cok guzel bir anakart kasada durmasa birlikte uyuyacagim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
Mimarı farkı var dostum.
-
Ben sadece oyun oynamak ıcın alacagım.Ve bütçemde kısıtlı dediğim gibi.
Ayrıca oyle usb 3.0 takıntım fılan yok :D -
quote:
Ben sadece oyun oynamak ıcın alacagım.Ve bütçemde kısıtlı dediğim gibi.
Ayrıca oyle usb 3.0 takıntım fılan yok :D
o zaman al gitsin biosu falan cok kullanisli ayrica kulubumuze de gelirsin daha yeni kuruldu tamamencdetayli bir inceleme yapacagim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
4100-6100 bu işlemciler berbattır, bunların yerine x4 965 al daha iyidir ilk nesil fx lerde optimizasyon, performans düşüklüğü gibi sorunlar mevcut kesinlikle tercih edilmemeli. Fx serisinden alacaksan en az 6300 al. -
quote:
Orijinalden alıntı: Asisvénia
4100-6100 bu işlemciler berbattır, bunların yerine x4 965 al daha iyidir ilk nesil fx lerde optimizasyon, performans düşüklüğü gibi sorunlar mevcut kesinlikle tercih edilmemeli. Fx serisinden alacaksan en az 6300 al.
Buyurun işde :S
x4 965 nasıl peki :S
Ve arasındaki farklar ne
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 9 Temmuz 2013; 14:45:59 > -
Fx 6100:
95tdp
stok fan sessiz,
çekirdekler çok serin
voltajsız 4.2ghz rahat çikiyor
yeni komut teknolojileri ile oc ye daha duyarli ve 3d paralel hesaplamada daha yuksek performans
phenom:
125tdp
3d hesaplamalardaki tek artisi 3dnow, bu yuzden yeterli değil
yuksek çekirdek ısısı
stok fanin yetersizliği ve sesi
quote:
Orijinalden alıntı: TurboCore
Fx 6100:
95tdp
stok fan sessiz,
çekirdekler çok serin
voltajsız 4.2ghz rahat çikiyor
yeni komut teknolojileri ile oc ye daha duyarli ve 3d paralel hesaplamada daha yuksek performans
phenom:
125tdp
3d hesaplamalardaki tek artisi 3dnow, bu yuzden yeterli değil
yuksek çekirdek ısısı
stok fanin yetersizliği ve sesi
o Zaman 6100 Daha kullanışlı
Benzer içerikler
- noctua nt-h2
- precision boost overdrive
- itopya indirim kodu
- i5 mi i7 mi
- tray işlemci nedir
- snapdragon x plus
- exynos 2400
- snapdragon 8 gen 2
- snapdragon 6 gen 1
- snapdragon 8 gen 3
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X