Şimdi Ara

amd crossfire yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba amd hd 6870 ekran kartının yanına bir tane daha ekran kartı atıp crossfire yapmayı düşünüyorum hd 7950 falan bunlar

bir sorun yaratır mı birde atx kasaya sığması gerekiyor yardım edecek herkese teşekkür ederim.

amd crossfire yardım
    G.SKILL Trident Z RGB DDR4-4400MHz
    XFX SPEEDSTER QICK 319 AMD Radeon™ RX 6700 XT BLACK
    CORSAIR RM850x 850 Watt 80 PLUS
    Asus TUF Gaming VG27BQ
  • elinizdeki mevcut kartı satın HD7970 veya gtx680 alabilirsiniz

Orijinalden alıntı: _G_K_N_

elinizdeki mevcut kartı satın HD7970 veya gtx680 alabilirsiniz

kartı yeni aldım 450 tl ye neden satayım ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkn_ymz -- 22 Nisan 2012; 17:15:27 >

Orijinalden alıntı: kingof98

herkese merhaba amd hd 6870 ekran kartının yanına bir tane daha ekran kartı atıp crossfire yapmayı düşünüyorum hd 7950 falan bunlar

bir sorun yaratır mı birde atx kasaya sığması gerekiyor yardım edecek herkese teşekkür ederim.

açıkcası beceremiceksen hiç bulaşma hiç istediğim gibi birşey olmadı yada ben beceremedim

neden satmanız gerektiğiniz bir önceki mesajımda gün gibi açık gerisi size kalmış bir şey ayrıca pahalıya almışsınız 350 lira civarı sıfırı

vatanda 434 lira tabi başka sitelerde farklı 20-30 tl fark eder ben netten almadım fiyatında o farkda var satsam kaç lira verirler birde ne kadar edeceği

meçhul o yüzden satmak istemem kullanırım
    Ryzen 5600 Overclock yardım!
    3 yıl önce açıldı
    4690k Overclock Yardım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1300

quote:

herkese merhaba amd hd 6870 ekran kartının yanına bir tane daha ekran kartı atıp crossfire yapmayı düşünüyorum hd 7950 falan bunlar

açıkcası beceremiceksen hiç bulaşma hiç istediğim gibi birşey olmadı yada ben beceremedim

beceremeyecek birşey yok sadece uyumlu olsun yeter kasaya sığsın birde tamamdır ama ben iki tane 6870 crossfire yapmaya niyetim yok üst seviye kartlarla olsaydı iyi olurdu oda olmuyormuş yardımlarınız için herkese teşekkür ederim.

• quote:

quote:

neden satmanız gerektiğiniz bir önceki mesajımda gün gibi açık gerisi size kalmış bir şey ayrıca pahalıya almışsınız 350 lira civarı sıfırı

vatanda 434 lira tabi başka sitelerde farklı 20-30 tl fark eder ben netten almadım fiyatında o farkda var satsam kaç lira verirler birde ne kadar edeceği

meçhul o yüzden satmak istemem kullanırım

diyecek yok ...
  • dostum mevcut kartını yeni almışsın,pahalı almışsın vs.cf işine hiç bulaşma derim 6870 günümüz oyunları için yeterli bir karttır. devam et oyunları oyna sonra baktın olmuyor o zaman satıp daha iyi bir kart alırsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.