|
evet arkadaşlar bugün asus prime x470 anakartıma kurdum bu biosu demek ki en alta kadar inmiş ya da bir iki güne inmek üzere.kuranlar kurmayı düşünenler için fikir versin derli toplu bir konu yorum olsun dedim.kurdunuz ne fark gördünüz hangi işlemciyle kullanıyorsunuz benchmark oyun değerleriniz daha iyi oldu mu ya da usb sorununuz var mıydı bu çözdü mü çünkü baya uzun sürdü bu biosun çıkması ve çoğu kullanıcı 1.2.0.2 versiyonunu atlayarak 1.2.0.1'den geçti ya da geçecek.sürekli beta kaldı falan baya bir hata düzeltmiş olmalılar.usb sorunu gerçi b550 modelinde görülüyormuş daha çok.4000/2000 ram whea hatası işini deneyen var mı mesela ya da kurmayı düşünüyorsunuz kafanıza ne takılıyor? ben başlayayım 5600x+x570 ve 3300x+x470 sistemlerime kurdum ikisi de asus ama zaten stabildi bir şikayetim yoktu şimdi de yok ama belki 2x8 ram yerine artık 4x8 ram kullanınca öyle 4000 mhz falan yapamayınca belki fark var ben göremiyorum diğer sistem xmp 3000 mhz zaten iş yerinde gerek yok.hiçbir şey ayarlı değil işte bir xmp'yi açtım. Ekleme: patchB de çıkmış ama beta durumda olduğu için şimdilik kurmadım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 25 Temmuz 2021; 17:51:59 > |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt