|
gpu 98 99 olması için vsync ve fps limiti kapalı 200 fps gibi yapıştırması lazım 2k epic gibi bir ayarda ona da ne gerek var düşman kocaman her şey kocaman bi fortnite olsa insan arıyor 240 300 fps olsun tabi monitör de iyiyse ama bunda gerek yok.zaten bu yüzden sorguladım ben rtx3000 serisini hem beklemedim geçen sene haziranda bu kartı alırken hem 7 8 binken almadım ne gerek var diye.alan bir arkadaş 2k için 3080 çok demişti bana yani 4k'ya gider bir de monitör masrafı yapardık. o 1.7 olayı da ilginç mesela fortnitede oynanmıyor o şekilde kıçı kırık oyunda ama RDR2 açarsan oynatıyor yetmediği yerde artıyor.yani programına oyununa göre farkeder farketmezsin.masaüstü sıcaklıkta oynamaz ama oyuna girersen baya oynar 60 olacağına 40 olur.abartı ısıtan oyunlar için iyi ama hepsi için değil.su soğutmada da eğri yapıyorsun ama beceremedim bir senedir.geniş geniş ayarlıyorum çünkü 70 derecede sistemi kapatıyor yani bi 34 derecede kırmızı düğmeye basılmaz hani 45 50 olsa anlayacam.öyle geniş ayarlayınca da çok ısınıyor oyundan çıksan da kendine gelmesi çok uzun sürüyor yani ya kendi ayarı ile çılgın bi 5 10 dakika geçireceksin oyun sonrası ya da sessiz kalacak ama uzun süre eski haline dönemeyecek.bir diğer kötülüğü de çok uzun süre oyun oynarsan ben curve başlığı için yaptım bir ara bu sefer 70 80 dereceye çıkıyor işlemci su 40 45 derece olursa.ısınmış su para etmiyor yani ondan belki böyle panik 34'te %100 vurdurmuş fanları corsair. |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt