Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (658. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
17.079
Cevap
189
Favori
1.342.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 656657658659660
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5500 xt var son güncelleme ile hala siyah ekran devam ediyor. Mesela bilgisayarı açtım, steame girip oyunu açtım sorun yok. ama tarayıcıya girip yada başka program açtığımda tekrar oyuna girince siyah ekran gidip gelmeye başlıyor. birtürlü çözemedim maalesef

• sefto S kullanıcısına yanıt

Eğer monitörünüz freesync destekli ise freesync kapatıp deneyin. Ayda 1 de olsa ben de yaşıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kan Turalı K kullanıcısına yanıt

teşekkürler, amd radeon ekran sekmesinden kapattım. öyle deneyeceğim

4 -5 saatten beri kullanıyorum şuana kadar sorun olmadı. bu sistem ile daha sorunsuz oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefto -- 12 Aralık 2020; 16:47:48 >
  • Arkadaşlar format atıp 12.1'i yükledim,ekran ayarları kısmında freesync seçeneği yok ne yapabilirim?

• Bende 20.11.2 sürümünü kullanıyorum sanırım 2 haftadır falan. Şu ana kadar hiç black screen, reset atma vs. sorun yaşamadım maşallah. O yüzden yeni sürücüye geçmeyeceğim. Cp 2077 de ise 1080p de ortalama 57.7 FPS almışım radeon yazılımına göre toplamda 11 saat oynanış ile.

sizde nasıl veriler?

düzeltme: 1080p en iyi ayarlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi difficult1 -- 12 Aralık 2020; 17:41:8 >
  • 5700 xt de sonunda istedigim akıcılıgı yakaladım

20.11.2+radeon anti lag+radeon görüntü kesinleştirme,hpet kapattım,stanby list cleaner açık,gerkesiz windows hizmetlerini kapadım

gpu kullanımlarım arttı 1080p de,input lag azaldı ve mikro takılmalar gitti

• Bu görüntü keskinleştirme bayağı işe yarıyor gibi. 1440p de yavaş çalışan oyunları 1080p ye aldığımda eskiden görüntü çamur gibi oluyordu. Şu an kabul edilebilir seviyede. Dlss kadar başarılı değil ama bu da oyundan bağımsız çalışıyor.

• Robert Nesta kullanıcısına yanıt

Monitör ayarlarından kapatılmış olabilir.

• Yeni driver ile eski driveri Cyberpunkta karşılaştıran oldu mu arkadaşlar? aylardır eski sürücüde problemsiz kullanıyorum cyberpunkta fpsler düşük biraz. Artıyorsa yeni güncellemeye geçelim

• RX 580 drop sorunu var benden başka yaşayan da varmış niçin hala düzeltilmedi bu hata cidden hayret verici
  • 5700 XT ERKAN KARTIM VAR. EN ALT KISIMDAKİ VİDEODAKİ AYARLARI YAPTIM... SİSTEMİM İMZAMDA VAR GENELDE 80 FPS OYNUYORUM. ŞEHİR İCİ 60 - 65. AMD dinamik fidalityfx Cas 60 Yaptım bu arada...

https://www.hizliresim.com/UvCDe9

https://www.hizliresim.com/4W4jsI

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derlemeler -- 13 Aralık 2020; 1:50:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Monitör ayarlarından kapatılmış olabilir.

Monitörün ayarlar kısımda freesync yok. Neyse ki 2.91 i yükleyince sorun düzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • derlemeler kullanıcısına yanıt

Fazla bulanık geldi benim alttaki ayarlara göre.

Sizin kar benimkinden güçlü birde radeon image sharpening oyun profilinden %40 ayarlı.

Ekran Alanı Yansıma Kalitesini direk kapatmanızı öneririm karıncalanma yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 13 Aralık 2020; 6:43:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: derlemeler

5700 XT ERKAN KARTIM VAR. EN ALT KISIMDAKİ VİDEODAKİ AYARLARI YAPTIM... SİSTEMİM İMZAMDA VAR GENELDE 80 FPS OYNUYORUM. ŞEHİR İCİ 60 - 65. AMD dinamik fidalityfx Cas 60 Yaptım bu arada...

https://www.hizliresim.com/UvCDe9

https://www.hizliresim.com/4W4jsI

Bende r5 3600 ve 5700xt donanımlarına sahibim. Aynı ayarları yaptım ama mümkün değil sabit 60 alabilmek. Şehir içerisinde 15 20 dk araba sürün şehrin farklı noktalarına girin anlık olarak 40 45 e kadar düştüğü bile oluyor. Yaya iken pek sorun yok ara ara 58 59 olsa da 60 a tutunmaya çalışıyor ama arabayla mümkün değil 60 da kalmak.

• AMD'nin sitesi üzerinden driver indirmek istiyorum ama nereye girsem "The requested page could not be found." diyor. amd.com/en/support bölümü komple uçmuş.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Evet girilmiyor şuanda. Vpn ile de denedim yok. [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR) 

• Taa mayıstan kalma sürücü ile Rx 580 8gb'da Medium akıcı 30-45fps arası oynatıyor. acaba güncellesem artarmı bişeyler.

• düzelmiş.

• Radeon Image Sharpening % kaç oranında kullanıyorsunuz? Oyundan oyuna farkediyor mu yoksa global ayar mı yapmak lazım. Şimdilik %30 seçtim.

• Dün gece gayet normal bir şekilde oyun oynayıp kapattım.

Bugün aynı oyunu açtığımda sıcaklıklar fazla geldi, voltajı kontrol ettiğimde fabrika ayarlarında çalıştığını gördüm, radeon üzerinden undervolt yapmıştım gitmiş.

Profili yeniden yükledim ama düzelmedi. Eski sürücüye döndüm düzelmedi. Profil yüklemek yerine manuel olarak yeniden girdim düzelmedi. Voltaj bir türlü düşmüyor.

AMD çok enteresan gerçekten yazılım konusunda.

• 
Sayfa: önceki 656657658659660
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.