Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (657. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.079
Cevap
189
Favori
1.343.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 655656657658659
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6000 serisi kulanim oyundan atma vb yasayan varmi arkadaslar
  • Yeni sürücüyü indiren var mı ?

• ROUGE44 R kullanıcısına yanıt
    Var sorun yok 5600xt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Repaer

rx 570 20.12.1 kuran varmı stabilmi arkadaşlar

Kurdum sorunsuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scuderia. kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• 20.12.1 kurarken elektrikler gitti hadi buyur

hayda durum nedir hocam şuan

• Repaer kullanıcısına yanıt

Henuz gelmedi elektrik

• cyberpunk için yeni sürümü kurdum (20.12.1) ancak football manager 2021 inanılmaz kasmaya başladı. maçta resmen ekran titriyor. başına gelen var mı?

• ya arkadaşlar kayıt yapamıyorum. 1 sn kayıt yapıp kalıyor oylee tepki yok. buna çözüm bulamadım silip kaç kere baştan kurdum yok olmuyor ne yapacağız buna

anladım hocam umarım birşey olmaz ya merakettim şimdide hep bunun hayalini kurarark driver yükledim

• fark var mı acaba bu driverda? 5700xt ile 2k çözünürlük her şey orta doku yüksek 60fps anca alabiliyorum 20.11.2 ile

• b0Ni kullanıcısına yanıt

yeni driver eskisine göre cyberpunkta daha mı iyi hocam

• perseyuz kullanıcısına yanıt

ben de onu sordum işte :)

• b0Ni kullanıcısına yanıt

1080p herşey ultra ayarlar 50 fps alıyorum ben siz kaç alıyorsunuz eski driver var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perseyuz -- 10 Aralık 2020; 19:14:0 >
  • Repaer kullanıcısına yanıt

Hiç bişey olmadı. Yaşayarak gördüm şöyle bir durum varmış adrenalin de. Herhangi bir problem oldu mu arada kalmıyor bi problem yaşadın diyip güncellemeden önceki mevcut sürüme getirip bırakıyormuş. Şimdi yaptım tekrar kurulumu bir sorun yok

• perseyuz kullanıcısına yanıt

20.11.2 kullanıyorum diye belirttim, yeni driverı deneyen var mı diye sordum

hayda çok sevindim iyi bari ya yalnız bu mevzu çok iyimiş içime su serptiniz teşekkürler :D

• potur kullanıcısına yanıt

Selam,

Adranelin ayarlardan kayıt çözünürlüğünü değiştirin düzelir. Oyun içi yazan kısmı mesela 1080p yapın.

• Yeni driver CP 2077 de pek bir halta yaramıyor. Belki bir ihtimal 1-2 fps artırıyordur ama fark edilmiyor.

Oyun gerçekten sunduğu grafiğe göre olmamış. 3600 ve 5600XT ile 2K da orta ayarlar şehirde 35 lere kadar düşüyor, kapalı alanlarda 42-45 fps cidden rezalet.

Acil bir ayar çekmeleri lazım oyuna.

• 
Sayfa: önceki 655656657658659
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.