Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.6.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (611. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: to9y
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.038
Cevap
184
Favori
1.334.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 609610611612613
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Garip kullandığım asus vg27wq modelinde hdmi 2.0 olmasına rağmen aktif görünmediği için dp ile kullanıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flameteam

genelde yüksek yenileme hızlarında DP kablo daha ön planda veri aktarımı yüksek olduğu için. HDMI 1.4 üzeri standartlarda 144 hz desteği mevcut lakin monitör ekran kartı hdmı 1.4 üstü olmakla beraber kablonunda bu desteği vermesi gerekmektedir. ayrıca hdmı 1.4 üstünden 144 hz frekans alınabiliyor fakat freesync gsync desteği bildiğim kadarıyla sağlanamıyor.
    hdmi kablo ile 144 hz 1080pde aoc 24g2u monitör freesync açık kullanıyorum. markası hama hdmi kablo
    ekran kartı rx 5700 xt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 31 Ağustos 2020; 17:18:5 >
  • flameteam kullanıcısına yanıt
    Kablonuz desteklemiyordur büyük ihtimalle.
  • _Dexter_ kullanıcısına yanıt
    Kablo 2.0b uyumlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: flameteam

Rica ederim ne demek. hdmı dp ile monitör bağlı ise dediğim gibi direk hdcp yi kapatıp pc yeniden başlatın (radeon ayarları yeniden başlatma önerecek) sonuçları yazın. Herkesin bilgisine olsun.

Sağlıcakla kalın
    20.4.2 ye dönerek siyah ekran ve yeniden başlatma sorunum çözüldü :) artık problem çözülünce dediklerinizi yapmadım, tşk ederim. Fakat bazı dx11 oyunlarda düşük gpu kullanımı hala mevcut. Örneğin hunt showdown. Yeni whql yi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
    Maalesef bende aktif olmuyor cru ile baktığım vakit freesync profil var o da sadece 144 hz e kadar veri bağlantı hızı 165 e izin vermiyor galiba.
  • Anthropomancy kullanıcısına yanıt
    Çözüldü ise gayet iyi ben şuan beta son sürümdeyim herhangi bir problem yaşamadım her iki sürümde de. düşük gpu için fazladan güç limit verme imkanınız varsa deneyin isterseniz voltaj yetmediği yerde frekans düşük kalır bu da performansa etki eder +5 +5 kademeli olarak değeri yükseltin(güç kullanımı artacaktır.) afterburner var ise gpu kullanımını takip edin.
  • Freesync alt tab olayı bitti mi yeni driverda deneyen var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: 0rka

Freesync alt tab olayı bitti mi yeni driverda deneyen var mi
    Alt tab olayını bilmiyorum fakat freesync bende hiç bir zaman sağlıklı çalışmadı :)

Hocam demek istediğim bazı oyunlarda oyun içinden alt tab ile çıkıp girmedikçe freesync çalışmıyor. Bu sorun duzelti mi acaba ben hala 20.4.2 kullanıyorum. Bunun dışında bir sorun yaşamadım.

Ryzen 2600 stok hızlarda ve 3000mhz ram ile itmiyor brocum yer yer gtx 1080 den güçlü ekran kartını her koşulda her oyunda her türlü.. İşlemci kullanımı düşük diye işlemci darboğaz yapmıyor sanma tekil çekirdek gücünden ötürü ekran kartını tam kapasite çalıştıramamasıda darboğazdır.

Ayrıca psu na baktık gerçekten sorunlu sıkıntılı bir model bir çok şikayet gördüm reset vs yaptıgına şahit oldum hemde sıradan 1660 gibi kartlarla.. Nvidia evet. Sonuç çalıştırıyor havası versede güven vermiyor.

Değiştir demiyorum ama bil yani.
    https://forum.donanimhaber.com/xigmatek-650w-80-plus-amd-3600-nvidia-1660ti-yetermi--145293354
    https://www.technopat.net/sosyal/konu/windows-10-kernel-power-41-hatasi.1037536/

MSI B450M-A PRO

Tier F: 50A current draw on little ambient airflow, maxed out 1200/2200G (CPU only)/3100/3300X

Asus: B550 B550M-K, B450 B450M-K, B450M-A, Dragon, B350 B350M-A, B350M-E, B350M-K

Asrock: B450 HDV R4.0, B350 HDV R3.0, HDV R4.0

Biostar: X570 GT, B350 B45M2, HiFi B350S1, ET2

Gigabyte: B350 D3H, D3V, HD3, DS2, B450 B450 H

MSI: B450 Pro-M2 V2, B450M-A Pro, B350 Gaming Pro

Ekran kartında da 5600xt Mech fan ayarı yapmazsan ısınıyor diyorlar.

Yani neresinden tutsan olmuyor hazır sistem işte hazır sistem almayacaksın hiç bir zaman çok inanılmaz düzgün bir kampanya yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 31 Ağustos 2020; 21:53:45 >

• Timeguard T kullanıcısına yanıt
    Şu an 20.4.2 de freesync sorunu hariç problem yaşamıyorum ve kapalı halde kullanıyorum. Hatta gpu kullanımı hunt showdown hariç bütün oyunlarda iyi, buna Red dead online ( çoğu zaman %100 ) dahil. Fakat ileride olası bir gpu değişiminde dediğin gibi işlemci ve psu yu değiştirmem şart :)

• Sapphire Rx 570 nitro Kullanıyorum Sürekli Wattman Sorunu yaşıyorum ekran kapanıyor reset atmak zorunda kalıyorum varmı bu sorunu çözen bir yardım estin ayar vs yapmam gerekirmi hızlı başlat kapalı ve amd 20.4.2 kullanıyorum driver
  • HakanG15 kullanıcısına yanıt
    Kendi başına wattman sorunu diye bir sorun yok sistem stabil olmadığında wattman devreye girip kurtarmaya çalışıyor sorunu çözmek sistemi korumak için resetler ayarları veya uyarı verir sıkıntı var manasında..

O kartların besleme vrmleri bozulabiliyor bu arkadaş işin uzmanı direkt çözüm olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 31 Ağustos 2020; 22:10:37 >

• windows onaylı güncel bir sürüm gelse ilaç gibi olur, %1-3 performans artışı da çilek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HakanG15 kullanıcısına yanıt
    alt resimdekini yapmıştım çözülmüştü sende işe yaramamış demek

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.6.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR)
  • Amd 2020 sonumu çıkaracak whql nedir
  • 20.4.2 sürücüsüne saplandık kaldık. AMD rx 5000 serisi için sürücü olayını sıçtı sıvadı.

Fortnite %12 fps artışı diyor, sonra 50 tane uygulama crash yapabilir diyor ??? Yapacağınız sürücüyü, bence beta değil, alpha çıkartsın.

• Yeni WHQL gelmeyecek sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derlemeler

https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-radeon-rx5700xt-gaming-oc-8g-8gb-gddr6-256-bit-ekran-karti-p-31681

Bu ürünü satın aldım :( İade ediyimmi arkadaşlar gözüme uyku girmedi...
    Umarım beni dinleyip iade etmişsinizdir.

• 
Sayfa: önceki 609610611612613
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.