Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.6.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (612. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (5 Mobil) - 6 Masaüstü5 Mobil
5 sn
17.041
Cevap
184
Favori
1.335.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 610611612613614
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende de rdr 2 de ekran gidip geliyor , arada kafası esince pes 2020 açılırken kapanıyor bazen oyuna giriyor , PC yi ilk açtığımda renkler genelde soluk oluyor çözünürlük değiştirince normale dönüyor , şuanlık bu kadarcık :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fakirligin gozu kor olsun. Nvidia costu gidiyor ama para yetmiyor iste.
  • Şimdi arkadaşlar benim bir sorum var.Oyun kaynaklı pc reset atma sorunu olabilir mi?Neden soruyorum? Şöyle ki; Ac Odessey full ultra ayarlarda 2k çözünürlükte 2 saat kesintisiz oyun oynanıyor da World of warship ve Wolfenstein2 de bi 20 dakka sonra neden oyundan atılıp (siyah ekran ses gelmeye devam ediyor..bir süre sonra pc kapanıp açlıyor) reset atıyo makina.750 W psu aldım cagoar marka 80+ gold 62 amper 12 volt çıkışı 750w.
    Şimdi sorun psu da olsa AC den atması lazım ki kartı ve işlemciyi diğer iki oyuna göre çok daha fazla yoruyor.5700 mech vardı bende bu bahsettiğim 2 oyundan bu şekilde pc reset atmamıştı.
    1-Sorun PSU dan değil bence.
    2-Sıcaklık değeri deseniz yan kapağı açtım.Sıcaklık değil.
    3-Donanımsal olsa Assasian creede de de aynı şekilde problem yaratması gerek?
    Yani görmediğimiz birşey mi var?Bilen arkadaşlar bi yazarsa çok sevineceğim.Ekran kartında sorun olsa dediğim gibi diğer oyunlarda da yapması lazım.
    Sorun sanırım sürücüden kaynaklı.Yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoKHaNTR3 -- 2 Eylül 2020; 21:23:52 >

• Ürün geldi witcher da ve destiny 2 de test ettim bir sıkıntı yaşamadım... Bakalım ilerde ne olur...
  • GoKHaNTR3 G kullanıcısına yanıt
    Daha önce yazdım ama yine yazıcam fikir olur vega 56 kartı undervolt yapıp kullanıyorum frekans voltaj değerleri en stabil 1060 mhz ve 970mv olarak pekçok oyunda uzun süre test ettim bu ayarlarda kartım oyun içinde 1490-1520 mhz arasında dolanıyordu.

Geçen indirimde forza horizon 3 aldım bu oyunda kart siyah ekran verdi oyun içinde frekansa baktım ve oyunun kartı 1545-1550 mhz hıza kadar çıkarttığını gördüm bende undervolt ayarlarımda frekansa dokunmadan voltajı 970 mv den 980mv ye çıkardım böylelikle birdaha siyah ekran almadım.
    Forza horizon 4 de benzer şekilde frekansı diğer oyunlardan daha yüksek seviyelere çıkarıyor nedense gamepass ile denemiştim.

Siz oc yada uv yapmamış olsanız bile fabrika çıkışı voltaj frekans ayarlarında sıkıntı olabilir ve bazı oyunlarda soruna sebep olabilir bir fikir istediniz ben böyle düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 2 Eylül 2020; 21:45:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekür ederim yorumunuz için.Msi rx 5700 xt kartı kullanıyorum.Kart geldiğinde afterbunerdan çekirdek hızı 2100 mhz olarak yazıyordu.Resmi sitesinde bile boostlu 1980 mhze kadar ve oyun için ise 1870 mhz yazılmış.Bende sadece bu oyundan atmalar bu sebeple olabilir diye düşünerek çekirdek hızını 1870 mhze düşürdüm.Ama çözüm olmadı.
    Voltaj değerini artırayım bakalım nolacak.
  • 3 saattir oynuyorum Wolfenstein2 oynuyorum herhangi bir sorun olmadı. Tek yaptığım Afterbunerdan güç seçeneğini +%25 (en yükseği +%30).
    Çok garip gerçekten.Voltaj ayarlarını ellemedim.Başka çözümü olan varsa yazabilir.
  • Bir arkadaş ekran kartı belleğini yükseltmeyle ilgili birşey yazmıştı adrenalin editonda böyle bir ayar varmı bulamadım ben

• Performance ayarları olan bölümden yapılıyor.Hani şu 2 tane uyarı veren
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9ED59218A

Yeni WHQL gelmeyecek sanırım.
    Seneye görünüyor :)

• OneDrive dan ( Offline olarak C ssd den sağa tıklayıp sil dedim) belgelerimi sil dediğimde pc reset attı iki kere üst üsste denedim.Belgelerimin içinde bildiğiniz gibi işte oyunlarımın save dosyaları resimler vs vardı.Daha sonra teker teker sildiğimde herhangi bir sorun yaşamadan sildim.Sanırım bu 'belgeler'i silmek istediğim için oldu bu.
    Kullandığım ssd TOSHİBA 500 GB TR200-%92 sağlık durumu mayısta almıştım.Sıralı yazma değeri 240larda. Yarı yarıya düşük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoKHaNTR3 -- 4 Eylül 2020; 3:48:27 >
  • Bu bildiğimiz belgeleri overdrive dan silmeye kalkınca reset atıyo pc.Bunedir yav. Ki belgelerin içi boş.
    [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.6.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoKHaNTR3 -- 4 Eylül 2020; 13:24:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoKHaNTR3

3 saattir oynuyorum Wolfenstein2 oynuyorum herhangi bir sorun olmadı. Tek yaptığım Afterbunerdan güç seçeneğini +%25 (en yükseği +%30).
    Çok garip gerçekten.Voltaj ayarlarını ellemedim.Başka çözümü olan varsa yazabilir.
    Garip değil aslında 5000 serisi kartların vidalarını düzgün seçemeyen uygun termal ped koyamayan üreticiler frekans ve voltaj değerindede stabiliteyi yakalayamamış.

Diğer sorun için one drive kaldırıp yeniden yükleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 4 Eylül 2020; 18:49:37 >
  • En çok AMD de mi sorun var yoksa Nvidia mi ona göre Akçam

• quote:

Orijinalden alıntı: aschil

Bu mesaj silindi.
    merhaba ikincil android nasıl kuruluyor?

• Ancakrwg A kullanıcısına yanıt
    extremetech
    Reseller RMA Data Shows Fascinating Pattern Between AMD, Nvidia GPUs - ExtremeTech
    https://www.extremetech.com/gaming/313458-reseller-rma-data-shows-fascinating-pattern-between-amd-nvidia-gpus

geçen ay yayınlanmış bu rapor. çıkardığım sonuç 5700 ve 5700xt için powercolordan uzak durmak lazım, onun dışındaki kartların iade oranları hemen hemen eşit.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoKHaNTR3

Performance ayarları olan bölümden yapılıyor.Hani şu 2 tane uyarı veren
    tam olarak neresi hocam. dediğiniz yerde PErformans'a gidince

Performans-Ayarlanıyor-Manual-Güç ayarlamamı ? oda en fazla yüzde 20'ye kadar gidiyor ama
  • Selam beyler naber , driver denemeye devam mı Şaka Şaka
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt
    20.4.2 sorunum yok devamına bulaşmak istemiyorum :)

• Scuderia. kullanıcısına yanıt
    aslında yok voltaj yok oc ve program ayarlarını bırkalamazsan bu sürümde de sorun yok
  • 
Sayfa: önceki 610611612613614
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.