Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (609. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (5 Mobil) - 2 Masaüstü5 Mobil
5 sn
17.057
Cevap
186
Favori
1.336.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
50. Sırada  bugün en iyi #20
Sayfa: önceki 607608609610611
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sıkıntılı mısın ? Ben zaten bu ayarları programları kullandım görüntüde bulanıklık oluyor monitorun 10bit renk derinliğinden 8 e düşüyor neden yapayimki net görmek varken anlamadım gitti ne insanlar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xcaka28 kullanıcısına yanıt
    problem nedir dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vjdrsjejv

Yapacağınız işlem 30 saniyenizi almaz, daha sonra da hiçbir şey yapmayacaksınız ama siz belli ki bu mesajı yazarken daha çok vakit kaybettiğiniz halde çamur atmanın peşindesiniz.
    Neden bir konuda bilginiz yokken çok biliyormuş gibi insanlara akıl veriyorsunuz? CRU yada radeon software den hertz i kendin ayarladığın zaman monitörün bit derinliği düşüyor. Monitörün 8 bit mi? girip bakıyorsun yine 8 bit yazıyor ama 8 bit değil 6 bit+FRC bazı monitörlerde direk 6 bit e çekiyor o çok daha fena. Adam 8 bit panel almış 6 bit+FRC olarak yada direk 6 bit olarak kullanmak zorunda mı? bir da kalkmış adamı kötülemekle suçluyorsunuz. Yahu allah size akıl fikir versin 3 kuruşluk malların köleliğini yapıyorsunuz. Bu sorun yıllardır var ve AMD kabullenip bir türlü düzeltmiyor senin gibi çok bildiğini sanan sivri zekalar da ben bu sorunu çözdüm yeaa diye ortalıkta dönüyor. He kardeş he çözdünüz

Koskoca forumda donanım/yazılım üzerine bilgisi olan adam sayısı bir elin parmağını geçmiyor. Bilen sayısı az olunca da ortalık sizin gibilere kalıyor, yazık.

• Farkında mısınız bilmiyorum da, ben sizinle muhatap değildim.
    Muhatap olduğum kişiden yanıtımı aldım ve bu konu hakkında daha fazla konuşmamayı uygun gördüm.

Gelip burda bana yazık deme hakkınız yok.
    Sorunu rastgele çözdüğümü bunun üzerine çok fazla bilgiye sahip olmadığımı belli ettiğim halde.

Asıl size yazık..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 20.8.3 ile siyah ekran sorunu yaşamaya başladım. Bu sorunu bu sürüm ile yaşayan var mi ?

• quote:

Farkında mısınız bilmiyorum da, ben sizinle muhatap değildim.
    Muhatap olduğum kişiden yanıtımı aldım ve bu konu hakkında daha fazla konuşmamayı uygun gördüm.

Sorunu rastgele çözdüğümü bunun üzerine çok fazla bilgiye sahip olmadığımı belli ettiğim halde.

Asıl size yazık..
    Farkında mısınız bilmiyorum da, BURASI BİR FORUM ve bu forum/konu herkese açık. Çok özel bir şey konuşuyorsanız ''özel mesaj'' denen bir şey var aksi halde burada yazılan her şey herkese açıktır.

Ayrıca AMD nin driver sorunlarını dile getiren insanlara çamur atıyorsun, karalıyorsun tarzı cevap veren insanları görmekten acayip sıkıldım. Ben ve benim gibi binlerce sorun yaşayan insan bu kartların sorunlarını çözmek için 3.parti yazılımlar kullanmak zorunda değiliz bunu bir öğrenemediniz.

• 1080p panellerin hepsi 6 bit frc desteği olup 8 bit'e sanal çıkıyor cru ile bunu 10 bit bile yaparsın lakin faydası olmaz frekans değişimi bile 6 bit frc yi değiştirmez 2k panel alırsan 8 ve üstü frc değerlerine sahip olup yine cru ile 10 bit üstü sanal frc desteği verirsin frekans değişimi bile frc yi yine etkilemeyecek. büyük bir etki yaratmayacaktır frekans değişimi heleki 10 20 kısılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flameteam -- 30 Ağustos 2020; 12:41:0 >
  • quote:

Farkında mısınız bilmiyorum da, ben sizinle muhatap değildim.

Asıl size yazık..
    Arisaka yı banla geç adam profesyönel lamer sadece birilerine sataşmak pislik çıkarmak için forumda gezip yardım etmeye çalışan insanlara bile saldırıp mutlu olan sıradan basit bir profil adı sanı belli değil 1 tane referansı yok bu tipleri direkt banlayın geçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 30 Ağustos 2020; 12:47:50 >
  • Anthropomancy kullanıcısına yanıt
    radeon ayarlarında ekran bölümünde HDCP kapatmayı dener misin ?

Ve ayrıca anakartın da sıkıntı olabilir anakart'dan dolayı da olabilir sistemini benchmark testlerine sok ve sonucu paylaşırsan sevinirim.

Tier F: 50A current draw on little ambient airflow, maxed out 1200/2200G (CPU only)/3100/3300X

Asus: B550 B550M-K, B450 B450M-K, B450M-A, Dragon, B350 B350M-A, B350M-E, B350M-K

Asrock: B450 HDV R4.0, B350 HDV R3.0, HDV R4.0

Biostar: X570 GT, B350 B45M2, HiFi B350S1, ET2

Gigabyte: B350 D3H, D3V, HD3, DS2, B450 B450 H

MSI: B450 Pro-M2 V2, B450M-A Pro, B350 Gaming Pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flameteam -- 30 Ağustos 2020; 13:3:58 >
  • Tek bildiği millete power aldırmak olan malum kişi de gelmiş.

Yarım yamalak yanlış bilgilerle ortalığı kirletmeye o kadar alışmışlar ki karşılarında yanlışlarını yüzlerine vuran biri olunca sinirden deliye dönüyorlar.

Ayrıca forumda 10 kişiye sorsan 7 sinden AMD fanboyu cevabını alacak adam da kalkıp referans falan diyor gerçekten komik
  • flameteam kullanıcısına yanıt
    Öneriniz için teşekkür ederim, fakat şu an 20.4.2 ye geri dönüş yaptım. Yine aynı hatayı alırsam söylediğinizi deneyeceğim.

• Anthropomancy kullanıcısına yanıt
    Rica ederim ne demek. hdmı dp ile monitör bağlı ise dediğim gibi direk hdcp yi kapatıp pc yeniden başlatın (radeon ayarları yeniden başlatma önerecek) sonuçları yazın. Herkesin bilgisine olsun.

Sağlıcakla kalın
  • Bugün masaüstündeyken durup dururken siyah ekrana düştüm. 20.4.2 sürümünü kullanıyorum. Ekran kartım 5700 xt nitro+. Ekran kartına bağlı hdmi kabloyu söküp taktım görüntü geri geldi. Elimde farklı bir kablo olmadığı için deneyemiyorum artık kablodan mı yazılımdan mı bilemeyeceğim. Böyle sorunla karşılaşıp yeni kablo ile problemini çözen var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Relinquished06 -- 30 Ağustos 2020; 14:54:41 >
  • Relinquished06 R kullanıcısına yanıt
    radeon ayarlarında ekran sekmesinde sağ orta köşede geçersiz kılar sekmesinde hdmı ile ya dp ile görüntü kablosu kullanıyorsanız hdcp kapatıp tekrar test etmenizi tavisye ediyorum. kullandıgınız monitörde hdcp desteği yoktur ya da hdmı kablo ya da dp kablo düşük versiyonlu olabilir uyumsuzluğa neden olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flameteam

radeon ayarlarında ekran sekmesinde sağ orta köşede geçersiz kılar sekmesinde hdmı ile ya dp ile görüntü kablosu kullanıyorsanız hdcp kapatıp tekrar test etmenizi tavisye ediyorum. kullandıgınız monitörde hdcp desteği yoktur ya da hdmı kablo ya da dp kablo düşük versiyonlu olabilir uyumsuzluğa neden olabilir.
    Monitörüm Philips 242v8a / kullandığım hdmi kablo ise ps4 pro içerisinden gelen hdmi kablosu.
    hdcp kapattıktan sonra tekrar deneyin. ayrıca farklı kablo bulabiliyorsanız denemekte fayda var ve dp kablo da olur veri aktarım konusunda daha iyi bir seçenek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flameteam

hdcp kapattıktan sonra tekrar deneyin. ayrıca farklı kablo bulabiliyorsanız denemekte fayda var ve dp kablo da olur veri aktarım konusunda daha iyi bir seçenek.
    Teşekkür ederim deneyeceğim. Hdmi kablosu iflas edene kadar idare edeyim ilerleyen zamanlarda ben de almayı düşünüyorum bir DP kablosu ama şu an çok pahalı geliyor gözüme. Yanlışım yoksa elle tutulur bir DP kablosu 100-150 tl gibi bir fiyata sahip.
    aynen dolar kuru ile beraberinde herşeyin fiyatı uçuyor. önerim vesa uyumlu dp kablosu almanız.
    hocam araya giriyorum ama benim monitör de philips 242v, dp kablo olarak
    www.vatanbilgisayar.com
    S-LINK SL-460 1.5M DİSPLAY PORT M/M KABLO fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/s-link-sl-460-1-5m-display-port-m-m-kablo.html
    bu kabloyu kullanıyorum yaklaşık 8 aydır bi sorun yaşamadım henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kukki -- 30 Ağustos 2020; 18:11:34 >

• kukki kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim not alayım bu kabloyu. Almaya karar verdiğim zaman karşılaştırmalarını yaparım.
  • 
Sayfa: önceki 607608609610611
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.