Şimdi Ara

amd 4600 x2 nin yardıma ihtiyacı var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar işlemcin bir pini kırıldı ve yarısı resimde görüldüğü gibi soğutuca kaldı.

buraya bir pin lehimilemek mümkün mü bu işlemci çalışırmı?

yardımlarınız için teşkkürler.

Not: İşlemcinin bu hale nasıl geldiğini sormayın çok dramatik ama istiyen olursa anlatırım

• Kırık pinleri tamir eden yerler var. Bu forumda da yapanlar vardı ama nicklerini hatırlayamadım.

merak ettım nasıl kırdın

Formula 1 tarihinde bir sezonda yapılan 16 yarışın 15 ini kazanan,10 unda da duble yapan,o sezon içerisinde 27 tur dışında tüm yarışlarda lider giden,halen bu rekorun tek sahibi,f1 tarihinin en mukemmel ikilisi alain prost ve ayrton senna ya sahip olan tek takım.McLAREN
  • Teşekkürler iki pin kırıldı biraz da işlemci yamuldu.
  • Dostum valla kafayı yemek elde değil şimdi hadi işlemci yandı desem yeni 939 pin işlemci bulmak zor yeni sistemde hem anakart hem işlemci hem de ram değişecek artık son şansımı deniyorum olmassa da zaten kalan parçaları satışa çıkardım bilgisayar ile tüm ilişkimi keseceğim.
    Profesyonel Metal Dedektörleri
    www.lugatek.com/forum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler
    quote:

Orjinalden alıntı: elbombacı

Sayın melih.yanardağlar 'a ulaşın. Bu işin ehli birisidir

Formula 1 tarihinde bir sezonda yapılan 16 yarışın 15 ini kazanan,10 unda da duble yapan,o sezon içerisinde 27 tur dışında tüm yarışlarda lider giden,halen bu rekorun tek sahibi,f1 tarihinin en mukemmel ikilisi alain prost ve ayrton senna ya sahip olan tek takım.McLAREN
  • Anlatayım bari zavallı işlemcinin başına gelenleri.

Herşey thermaright xp90 soğutucu almamla başladı.

xp90 ile x2 4600 yı kullanmaya başladım ama sıcaklık istediğim değerlere düşmedi.

sök tak sök tak soğutucu ile gelen macunu bitirdim.

Ben de hem denemek amaçlı perşembe günü termal macun siparişi verdim.

Şimdi genelde firma aynı gün kargoya veriyor ben diyorum cuma bile verseler cumartesi elimde hafta sonu işlemcimi takarım keyfime bakarım.

Ama bir günde kargoya teslimat yapan firma 2 gün geçmesine karşın macunu kargoya vermemişler ben de hemen bir mesaj yazdım evde işlemci öyle bekliyor tabi.

Sonra mesajdan da cevap yok diyorum ne oldu bu firmaya bir baktım sitenin ana sayfasına adamlar dükkanı kapatıp teknoporta gitmişler ayın 5 inde döneceklermiş yani bizim macunun gelmesi perşembeyi bulacak.

Ben de evde ne var diye ararken birden çok önceden almış olduğum termal padi buldum güzelce işlemciye yapıştırdım sonra fanı monte ettim ama yine iyi performans alamadım dedim ben bu soğutucuyu yine sökeyim sökmez olaydım

fanı çektim gelmiyor çektim gelmiyor biraz yüklenip çektim işlemci ile beraber geli

tabi işlemci yuvası kilitli olduğu için pinler de sökülürken yamuldu. Yalnız bu pad ne kuvvetliymiş ki ne yaptıysam soğutucudan sökemedim ben de penseyle kenarından tutup hızlıca çektim işlemcinin yarısı elimde yarısı soğutucuda kaldı

tabi bu arada iki pini de ezmişiz işlemci de soğutucudan sökülürken biraz yamulmuş.

Yani bu teknoport benim x2 4600 e mal oldu

işte işlemcinin trajik öyküsü bu

• anlattıgın ıyı oldu senın ıcın bır bardak soguk su ıcebılırım.

pınlerı yaptır ve dene ama buyuk ıhtımalle ondan hayır gelmez artık

• Afiyet olsun ben içtim bile
    quote:

Orjinalden alıntı: MMX 166

anlattıgın ıyı oldu senın ıcın bır bardak soguk su ıcebılırım.

pınlerı yaptır ve dene ama buyuk ıhtımalle ondan hayır gelmez artık
    Ben bu şekilde 478 soket iğneli p4 3 ht işlemcinin kırık ayağına lehimle köprü yaptım,1 senedir sorunsuz kullanıyorum.Oturup kendi yapsın demiyorum ama mutlaka bunu yapabilecek birileri yada biryerler vardır.
  • geçmiş olsun arkadaşım, hani elimizden bişi gelmez ama en azından biz dikkatli olalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria35 -- 11 Ekim 2007; 13:42:53 >

işlemciyi bu şekilde çalıştırmayı denedinmi? bazen çalışma imkanları oluyormuş

eğer işlemci çalışmaz ise pinin kırıldığı yuvalara yaklaşık pin boyunda 0.5 uç sok işlemciyi yerleştir birde öyle dene çalıştırma şansın azda olsa olur

edit:harf değişikliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisiko__ -- 4 Haziran 2007; 2:20:00 >
    NE ÜLKE AMA ;Cumhuriyetle yönetilen ama Cumhuriyet bayramı kutlanmayan...Hergün Şehit...Hergün trafik kazası…. Her 10 yılda bir büyük ölçekli deprem yaşayan ama hala tedbir üretemeyen…Eğitime en fazla parayı ayıran 9’ncu ülke ama eğitimde dünyada 70’inci sırada…Dünyada en çok tv izleyen ikinci ülke..Futbolu Şikeli...Sınavı Şaibeli...İnterneti Yasaklı...Gazetecisi Tutuklu...Mizahı Sansürlü...Benzini Kazık...Vergisi Tavan...Maaşları taban..Paşa'ları İçerde...Teröristi Dışarda...Politikacısı zengin, seçmeni fakir...Tarım ülkesi ama eti, şekeri dışarıdan alan… Sloganı Durmak Yok Yola Devam..!!!

• evet kardeş sen bu işi ehli olan birine ver

umarım tamiri olurda sorunsuz çalışır ve ondan sonrada bi daha yapıştırıcıyı oraya buraya sürmezsin
    AMD 7950X3D MSI coreliquid s360 ,MSI x670e , Corsair Daminator RGB 64gb ddr5 600MHZ Ram , SAMSUNG HDD -7x 1TB 7200 RPM , Samsung 950 Pro 256GB M.2 PCI-E 3.0 SSD - Asus Rtx 4080 Tuf CREATAIVE -SOUND BLASTER ZX , Asus Strix helios KASA , Asus Thor 850w PSU , Logitech -G-935 Headset, Logitech z5500 ,ASUS ROG Strix Scope II RX, ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
  • intel işlemcilerde karşılaştıgım durum bazı pinler olmasa bile işlemci çalışıyordu(p4-celeron) seninkinde önemli bi pin oldugundan çalışmıyor Allah yardımcın olsun ama olmayacak diye bir şeyde yok yani
  • Merhaba P.M ini aldım. Şu an İzmirde bir makina arızasıyla uğraşmaktayım. İşlemcinizi İstanbul / Yurtiçi Kargo, Beylikdüzü şubesine gönderin. Ben ertesi gün oradan teslim alır aynı gün geri gönderirim.

Problem olacak bir durum yok sağlıklı uzun yıllar çalışır.

Orjinalden alıntı: melih.yanardağlar

Merhaba P.M ini aldım. Şu an İzmirde bir makina arızasıyla uğraşmaktayım. İşlemcinizi İstanbul / Yurtiçi Kargo, Beylikdüzü şubesine gönderin. Ben ertesi gün oradan teslim alır aynı gün geri gönderirim.

Problem olacak bir durum yok sağlıklı uzun yıllar çalışır.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.