Şimdi Ara

amd 4600 x2 nin yardıma ihtiyacı var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben celeron 1300 ün bir pinini kırmıştım. yerine anakat üzerine ucu düz bir bakır (trafo teli) takıp çalıştırmıştım ve 1 yıl kadar kullandım. ama o zaman pin sayısı az ve pinler kalındı. şimdi çok inceler hocam sende hak etmişsin yaw. 3 gün performans alma ve o pad zulmü benimde başıma gelmişti ama senin gibi asılarak değil, maket bıçağı yardımıyla açmıştım

• Maket bıçağını ben de denedim ama başaramadım şimdi işlemci Melih Bey'in ellerinde umudum yüksek.
    quote:

Orjinalden alıntı: ReBeR

ben celeron 1300 ün bir pinini kırmıştım. yerine anakat üzerine ucu düz bir bakır (trafo teli) takıp çalıştırmıştım ve 1 yıl kadar kullandım. ama o zaman pin sayısı az ve pinler kalındı. şimdi çok inceler hocam sende hak etmişsin yaw. 3 gün performans alma ve o pad zulmü benimde başıma gelmişti ama senin gibi asılarak değil, maket bıçağı yardımıyla açmıştım

• sağlam elde. bir zarar vermediysen pinden başka çalıştırırır melih bey
  • Sanırım bir bardak soğuk su içsen iyi olacak..Pini kırılan işlemciler yere düşen saatler gibidir :)) (saatte de bir kere yere düştümü şiddetli pek ayarlı çalışmaz ya geri kalır yada ileri gider genelde :PPp ) ..Yapıştırılsa bile pini ileride yine sorun çıkarabiliyor..Yazık etmişsin her zaman demişimdir bilgisayar işinde acele olmaz..Keşke adamların macunu göndermesini beklese idin..
    Ölenler hep ihtiyarmı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.