Bildirim
Amazon Yaz Fırsatları Başladı: Yılın En Düşük Fiyatları!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
200bin'e yaklaşan telefon fiyatlarına bir türlü alışamadım. Her gördüğümde kalbim sıkışıyor...
Ülkede temel ihtiyaçlar (yeme, içme, ulaşım, barınma, haberleşme) en pahalı masraf kalemleri olmuş. Nasıl bir kabusun ortasında yaşıyoruz...
-
Katılıyorum tam bir çılgınlık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ &amp;lt;&amp;lt;&amp;lt;&amp;lt;&amp;lt;&amp;lt;&amp;lt;&amp;lt;&amp;lt;&amp;lt;&amp;lt;PSP&amp;gt;&amp;gt;&amp;gt;&amp;gt;&amp;gt;&amp;gt;&amp;gt;&amp;gt;&amp;gt;&amp;gt;&amp;gt; -
Faso fiso indirim çoğu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
GERÇEK BİR İNDİRİM YOK
-
İndirim görebilen varsa yazsın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Ps İD: cihatgenc
Soyut bir yüz aynada aksederken yüzüme kimsin demeye dilim varamadı... -
Buna bu kadar tepkisiz kalabilmek bana asıl anlaşılmaz geliyor...
Gecen hafta 4 binlik ürün 5 k dan 4 de düşmüş beyler güzel indirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
listemdeki hiç bir üründe indirim yok .
hatta kediciğimin mamasına zam gelmiş. :(
_____________________________ -
Benim maaş indirimde bunların yanında
Ziyaaaa indirimi
iha siha duhul yapıoz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 9 Haziran 2026; 23:9:10 >
_____________________________ Dinden uzak durun. O hastalık sizi öldürür.
Netspeed isp Referans Kodu : JZKQCJ
12 boyunca indirim için. -
Aynen aynen çok iyi indirmiş. Önceden eklediğim ürünlere bakıyorum maşallah fiyatlara iyi bindirme yapılmış.
-
Burada kampanyalı 150 bine satılan telefon yurt dışında 60 bin lira
Şuan zamanına Viyana'dan alıp kaydettirdiğim iPhone 14 Pro'yu kullanıyorum şimdi gitsem gider iki tane iPhone 17 Pro 512 GB alırım yine de Türkiye'den telefon almam. _____________________________ -
Bu kadar indirim bana fazla geldi. Bayılacağım.
_____________________________ -
"Türkiye Yüzyılı" desem yeterli olur mu hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem... -
Gamepower force rgb gamepad bundan 1-2 gün önce 1950 tl idi şuan 2500 tl civarında evet çok güzel indirim
En Beğenilen Yanıtlar
|
200bin'e yaklaşan telefon fiyatlarına bir türlü alışamadım. Her gördüğümde kalbim sıkışıyor...
Ülkede temel ihtiyaçlar (yeme, içme, ulaşım, barınma, haberleşme) en pahalı masraf kalemleri olmuş. Nasıl bir kabusun ortasında yaşıyoruz... |
|
iha siha duhul yapıoz.
|
|
Burada kampanyalı 150 bine satılan telefon yurt dışında 60 bin lira |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt