|
Dünyanın en çok satan akıllı telefonları açıklandı: İşte güncel liste
-
-
ilk 10 da Apple dışında üst seviye cihaz yok.
-
hem pahalı hemde en çok satan alet. Bu marka bir sürü pislik yapsada demekki hem yazılımda hemde donanımda ötekilerden iyi yapıyor
-
Şu iphone'ları çok ama çok beğeniyorum ,harikulade telefonlar ama sırf ios yüzünden almıyorum ,geçmiyorum , yahu basit bir dosya atacaksın ya da çektiğin video ,resmi bilgisayara atacaksın eziyet oğlu eziyet .
Ne klasör açabiliyorsun ne pdf dosyalarını atıp okuyabiliyorsun sıkıntı , ya da ben kullanmayı bilmiyorum ne diyeyim ,
Honor ile devam....
-
cihazın fiyatı s25 ile aynı, çinli rakiplerinden daha ucuz.
-
şu galaxy a07 falan nasıl bu kadar satıyor. dünya çok fakirleşmiş o zaman
-
Şaşırtıcı değil en çok pro serilerinin reklamı yapılır konuşulur ama genelde düz modeller f/p olarak daha fazla satar. 2025 yılının da en çok satan telefonu iphone 16 idi, millet 60 hz kim alacak çöp dedi forumda konusunda in cin top oynuyordu ama demek ki bunların bir gerçekliği yokmuş müşterinin beklenti ve tercihleri çok çok farklı.
_____________________________ -
dediğin bütün işleri rahatlıkla yapıyorum.
_____________________________ Her canlı ölümü tadacaktır.
Hidayete uyanlara selam olsun. -
Dünyayı bilemem ama bizim ülkede enflasyon ve ekosistem sayesinde böyle. Ha pardon bir de gösteriş için böbrek satacaklar yüzünden 😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
3.dünya ülkelerinde çok satmış olabilir.
Sıfırı 7.500 tl alo desin yeter kafası.
Dünya iki kutuba bölünmüş. Birileri Pro max takılırken diğerleri Samsung a07 takılıyor. Bu düzene karşı yeni cihaz almayarak eskisini 10-20 yıl kullanarak tepkimizi gösterelim ki sistem çöksün.
yurtdışı turuncu iphone 17 pro max alırsam daha telefon almam 😅
artık yapılıyor onlar ya
Bir tane S serisi yok
Dedeme aldım verdim, telefonla görüşür, haftada 1-2 whatsapp'a girer, arada bir haberlere bakar çıkar. İşini yıllarca görür.
-
telefonlar ikiye ayrılır; iPhone ve diğerleri...
android markaların ceo'larının bile iPhone kullandığı bir ortamda şaşırılmayası bir tablo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Tr de fiyatı uygun olsun herkesin almak istediği tek telefon iphonedir. çoluk çocuk imkanı olsun hep iphone alır.
alıyorlarda zaten.
_____________________________ Her canlı ölümü tadacaktır.
Hidayete uyanlara selam olsun. -
İphone artık yatırımlık telefon oldu. Kullandıkça değer kazanıyor.
valla hocam 30'lu yaşlardayım 2006'da iPhone'un ilk sızıntıları çıktığından beri delisiyimdir 20 yıldır hiç değişmedi inanılmaz farklı bir aurası var meretin bırakamıyorsun
android kullandığım uzunca bir dönem oldu ama iPhone'u hep arıyordum çok şükür 4 senedir kesintisiz kullanıyorum ama her sene yenisini almaya gerek yok o iyice saçma tüketim çılgınlığına giriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Şu iphone'ları çok ama çok beğeniyorum ,harikulade telefonlar ama sırf ios yüzünden almıyorum ,geçmiyorum , yahu basit bir dosya atacaksın ya da çektiğin video ,resmi bilgisayara atacaksın eziyet oğlu eziyet .
Ne klasör açabiliyorsun ne pdf dosyalarını atıp okuyabiliyorsun sıkıntı , ya da ben kullanmayı bilmiyorum ne diyeyim , Honor ile devam.... |
|
Satışın dev kısmı ABD-AB operatörlerin dağıttığı telefonlardan geliyor. O operatörlerle anlaşamazsanız listeye giremiyorsunuz. Ucuz teller de Hindistan Çin ağırlıklı satışlardır. |
Benzer içerikler
- slayt programı
- en iyi fotoğraf düzenleme programı ücretsiz
- priv isimleri
- yazı fontu bulma
- instagram keşfet sıfırlama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt