Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (3585. sayfa)

5 sn
331.711
Cevap
8.115
Favori
72.890.206
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1592 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 35833584358535863587
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Forumda devam eden garanti bonus kampanyasının konusu önce bitmiş kampanyalara daha sonrada silmişler. Nedendir? Bilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FatihTSFC

    Alacağım ürünleri bugün teslimat olarak almama rağmen 2 gün gecikti, üstüne birde 2 ürünün siparişini yanlış vermişim. Paketini açmadan iadeye göndermek istedim, "Gecikme için kusura bakmayın, ürünlerde hediyemiz olsun, para iadenizi yapıyoruz." dediler. Kargoya gitme yükünden kurtardılar.

    maksimum 20 liraya kadar bu esnekliği tanıyorlar.

  • bazen13 kullanıcısına yanıt
    Ürün tutarı 48.72 TL idi hocam

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mozden M kullanıcısına yanıt

    Kağıtçılara ver hocam, ben öyle yapıyorum, bir nevi geri dönüşüme gidiyor oradan.

  • SosyalSatis S kullanıcısına yanıt

    Bilgisayar ve telefon sorularınızı her zaman bana danışabilirsiniz, aklınızda olsun.

  • https://www.amazon.com.tr/dp/B0014KMDZ0/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_i_3S8KWVAWJ866P1WMXSXP

    Kalem tipi cep tornavida şuan 13 tl normalde 25 40 arası fiyati

    10 dakika sonra fiyat guncellediler şuan 27 oldu alanlara hayırlı olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertZubeyir01 -- 25 Mayıs 2021; 15:49:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FatihTSFC kullanıcısına yanıt

    Geçenlerde AGT kurye 1 gün adresime kadar yaklaşıp paketlnizi teslim edeceğiz mesajı atmasına rağmen o gün teslim edemedi. Sabah erkenden Amazon'a mail attım,durumu anlattım. Zaten hep 50 TL üstü alışveriş yapıyorum,kargo bana hep zaten bedava dedim. Prime özel kupon da yok,indirim de yok doğru düzgün dedim. Prime üyeliği iptal edeceğim dedim. 1 aylık Prime ücretini iade edelim dedi yetkili. OLMAZ,lütfen iade etmeyin dedim. Geciken ürünlerin ücretini iade edelim diyerek ürünlere baktı,meblağ fazla olunca 20 TL hediye çeki yüklüyorum dedi. Kendimi santajcı gibi hissettim,kabul etmedim. Neredeyse kavga ediyorduk,ben diyorum iade etme,kupon çek vs verme gerek yok

    Ben sadece durumu anlattım ki analiz edin diye dedim.

    Pompası kırık geldi diye 200 TL'lik şampuanın parasıni iade etmişler,şampuanı da almadılar. Şampuani kullanırken içim rahat etmedi.

    Daha başka çok ilginç " ürün sizde kalsın,ödemesini iade ediyoruz" iadeleri var da,kötü örnek olur suistimal edilir diye anlatmıyorum.

    Umarım bu iade stratejisi Amazon'a zarar vermez. Bu tür yurt dışı firmalar baktılar çok kazandırmıyor,bir gün Türkiye'yi terkederler. Zaten depo kirası ve birkaç personelden başka bir masrafları yok. Kargo desen kendi kargosu değil,bina desen kendi binasi değil. İnşallah çekip gitmez de bizi şu hepsitrend'e mahkum etmez.

    Ayçiçek yağı bitti dün akşam,migros hepsi vs fiyatlara baktım,gece Amazondan aldım,öğlen kapıma geldi. Tabi İstanbul Şişli aynı gün teslim açısından avantajlı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    Masrafı yok ?


    Depo'daki akıllı cihazlar, Personeller, kullandıkları yazılımlar hepsi farklı farklı masraf. Amazon gittiği ülkede kendi sistemini kuruyor. Depoya akıllı cihazlar falan kuruyor.

  • MertZubeyir01 M kullanıcısına yanıt
    Kaçırdık kötü oldu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Hocam ilginç bi mesaj yazmışsın övdün mü sövdün mü belli değil. Kargonun geç gelmesini belirttim demişsin ama prime üyesiyim şöyle de böyle de indirim yok diye ağlanmışsın. İki paragraf iade geri ödeme amazonun tüm tekliflerini yazmışsın en sonda da suistimal edilir diye devamını anlatmıyorum demişsin. Herşeyi anlatıp hiçbişey yazmamışsın gibi bir şey olmuş. Tonla laf edip müşteri hizmetlerinden ne beklediğini de anlamadım. Kargo gelmedi geç geldi gibi 2 cümle yazsan onlar heralde ilgilenirdi. Şimdi diyceksin tüm teklifleri zaten reddettim. İyi hoş da kargoyla bu tekliflerin alakası ne :) kargo benim yan sokaktan geçti gelmedi zaten indirim yapmıyorsunuz 😀 istemem yan cebime koyun. Hiç bir art niyetin yoksa bari yazdıklarının yarısını sil. Suistimalciler şimdiden çöker o açıklara. Sen her ne kadar hepsini anlatmasan da :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uysal1001 kullanıcısına yanıt
    Normalde 25 liralık bir ürün migrosta indirime girdiğinden Amazon durmamis ayağınıza kadar aynı fiyata vermiş tesekurler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar fırsat konusunun dışında belki ama, Amazon’un müşteri hizmetleri konusunda ne kadar aşmış bir firma olduğu başıma gelen bir olayla daha yine tescillenmiş oldu.

    Amazondan 149 liralık bir ürün aldım. Sipariş aşamasında ürünün teslim tarihinin yaklaşık iki hafta sonrasına denk geldiğini fark ettim (satıcı amazon değildi).

    Bunun üzerine siparişi iptal etmek istediğimi bildirdim ve ürünün farklı bir yerden aldım. Bununla ilgili olarak da “satıcı ile iletişime geç” Butonunu kullanmıştım. Ancak satıcı mesajıma cevap vermedi ve yine de ürünü göndermiş.

    Neyse bundan sonra ürünü iade etme ile alakalı bir süreç başladı. Ürün hala teslim aşamasında göründüğü için iade et butonu aktif değil. Müşteri hizmetlerini arıyorum bana “Satıcı ile iletişime geçtik 2 iş günü sonra iadenizi alacağız” dediler.

    Aradan 2 iş günü geçti tekrar bir müşteri hizmetlerini aradım. “Bir önceki işlemde iade süreci başlatılmamış ben şu anda manuel olarak iadeyi başlattım. 2 iş günü daha bekleyin” dediler.

    Neyse dedim bekleyelim sıkıntı yok. İki iş günü daha sonra tekrar müşteri hizmetlerini aradım ve iade et butonunun hala aktif olmadığını satıcının ısrarla süreci cevap vermediğini belirttim. Müşteri hizmetleri yaşadığım problem için özür diledi, kartıma 149 TL iade edeceklerini ve ürünün şimdilik ben de kalmasını, satıcı isterse göndermem gerektiğini söyledi.

    Şu anda ürün de bende. Büyük ihtimalle bu bedeli için satıcı rücu edecekler. Zaten adamın ürününü göndereceğim (hala benimle iletişime geçmesini bekliyorum). Ama satıcının Süreci bilerek uzatıp beni mağdur etmesine karşın Amazonun tavrı gerçekten takdire şayan.

    Aynı durum N11, hepsi burada yada gittigidiyorda olsaydı (ki bu saydığım sitelerin hepsinde benzer sıkıntılar yaşayıp hesaplarımı kapattım) beni kaale bile almazlardı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akenatons -- 25 Mayıs 2021; 23:40:34 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Arkadaşlar biliyorum herkes olumlu deneyimlerini bir nevi firmayı takdir etmek için yazıyor ancak nereden çarpsak kâr kârdır diye düşünen kişileri uyandırmayalım isterseniz. Bir kaç hafta öncesine kadar tefal tart kalıbını kullanıp iade eden vs vs kişiler vardı bu konuda.

    Ha derseniz ki, bize ne amazon iade politikasını biraz sıkı tutsun, haklısınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uysal1001 kullanıcısına yanıt

    Yorumları kötü, kızarıklık ve sivilce yapıyormuş.

  • uysal1001 kullanıcısına yanıt

    İşe yarayan bir ürün ve marka değil, tavsiye etmem

  • manager79 kullanıcısına yanıt
    çok iyi diyenler de çok. algıda seçici misiniz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün amazondan kolay gelsin kargo şirketi ile siparişlerim geldi, kargocu çocuk abi bazen sizin cocuklar çıkıyor kargoyu onlara teslim ediyorum bazen "kendisine teslim edildi" diye geçiyorum kusura bakma dedi dedim sorun yok ben amazondan ve firmanizdan memnunum akşam sipariş veriyorum ertesi gün kargom kapima geliyor Türkiye standartları üstünde hizmet veriyorsunuz kapimin önünde de biraksan sıkıntı yok dedim anladığım kadarıyla kargocuyu şikayet etmişler çocuğuma teslim ettiği halde benim adımı yazmışlar diye galiba bazilarina bu hizmet kalitesi fazla geliyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Yatırım değil mi ?

    Adamlar kaç insana istihdam sağlıyor. Depocusu,rafcısı,bilgi işlemcisi, çalıştıkları kargo firmaları, ürün aldıkları tedarikçiler. Tedarikçiler ve üreticiler bu talepler karşısında üretim yapılmasıyla bi zincir oluşuyor. Oturduğunuz yerden çok basitmiş gibi konuşuyorsunuz , buyrun madem siz yapın aynı şeyleri .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 35833584358535863587
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.