Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (19354. sayfa)

5 Kayıtlı Üye ve 34 Misafir (4 Mobil) - 35 Masaüstü4 Mobil
5 sn
387.298
Cevap
8.785
Favori
83.793.490
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1688 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • dusuk bel olmayanlar hangi modeller oluyordu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 30₺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akakom -- 22 Mayıs 2025; 11:38:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• can6prmk kullanıcısına yanıt

tamam, öyle yaparım  

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

ben kelim zaten. bide ne zaman berbere gitsem kepeğim artıyor. hijyenik değil.

bu arada öbür konu hakkında söylemek isterim ki ben esnafım.

Bir esnafın aylık minimum maliyetini yazıyorum:

Kira : 15.000

Bağkur: 8.000

SMMM : 2.000

Elektrik: 600

Su: 300

İnternet: 350

Tabela-bişeyler vergisi- esnaf oda aidatı aylık maliyeti: 500

Yemek (esnaf lok.): 3125

Çay: : 500

Aylık Dükkanı Açabilmenin Açık tutabilmenin maliyeti en az: 30.375 tl

Çok net söylüyorum asgari ücretli market çalışanı daha karda. Risk yok 22 bin neti var sigortası yatıyor yemeği var alışveriş indirimi var bişeyler bişeyler ...

• wert1903 W kullanıcısına yanıt

su akar yolunu bulur hiç yormayın kendinizi "yaratıcı yıkım" hesabı bir yola girdi Türkiyem

• Enflasyonun insanları getirdiği durum gerçekten içler acısı. (Kendini tras edenlere saygım sonsuz)

İyi bir hayat için çalışıp çabalıyoruz dostlar.

200 TL (ankara sincan berberimin fiyatı) için kendimize bunu yapmamalıyız bence.

Hele genç yaşta, kendimizi iyi hissetmek için iyi bir saç traşı sart benim nazarımda..

• johnny lenn kullanıcısına yanıt

Hocam 511 ve 501 502 taper ler düşük bel değil en azından onu biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2104C947D -- 22 Mayıs 2025; 13:3:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1234Rambo

saç traşı öyle olmayabiliyor. ben denediğimde pek iyi yapamıyorum misal. benim gibisi çoktur diye tahmin ediyorum. bir kere yaşayacağımız hayatta şekilli bir saç traşına ulşamlk bu kadar zor olmamalı.

Bir kere yaşayacağımız hayatta, hayatta kalabilmek çok zor değil ki şekilli bir saç traşına ulaşmak.

• johnny lenn kullanıcısına yanıt

Hocam o iş bir yıl kadar oldu ve bariz şekilde kalite arttı.

MNG kurumsal müşterisiyiz. Özellikle son 6 ayda teslimatlarda sorunlar azaldı. Hiç sorun yok değil ama gözle görülür iyileşme oldu. Sorunların çoğu kişisel sebepler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 lahmacun yiyorsun 750 lira. BT hoparlör alıyorsun aynı para. Bir yerde yanlışlık var.

• basit usulde çalışanlar bu vergileri gider kalemlerini ödüyor mu?

• alınan birçok ürünü gider olarak gösterebilirsiniz maasli çalışanlar gösteremez bunu da ekleyin

• Stopaj, gelir vergisi, kdv, atık çöp vergisi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adepex kullanıcısına yanıt

Ayrıca heç kimsecikler değinmemiş; paçalardaki kordonların halka şeklindeki formu, özellikle mesela çalı çırpı veya girintili çıkıntılı yerlere takılarak ekstra bir güvenlik zafiyetine neden olabilir, düşüp yaralanmalara sebebiyet verebilir..

• celebic kullanıcısına yanıt
    ürünlere enflasyon oranında zamlar yapılırken maaşlı çalışan hep aynı parayı alıyor, bu mevzu uzar. iki tarafın sa artıları eksileri var. hayırlı işler olsun

• maxi909 M kullanıcısına yanıt

sadece smmm gideri azalır o kadar.

• anladim hocam tesekkurler. dun attiginiz linkten 541 modeli bulmustum ama dusuk beden vardi, yoksa o da iyidi.

www.levis.com.tr
    541™ Athletic Taper Erkek Jean Pantolon - First Impression
    https://www.levis.com.tr/541-athletic-taper-erkek-jean-pantolon-first-impression_125470

• zararda bir çok esnaf da ondan demek istedim...

kuyumcular-diş hekimleri vs. de DİSK in paylaştığı veriyor göre fas fakirler vergi levhalarına bakılırsa...

• Esnafa hiç bir şey olmaz olan halka olur

• tum bu hayat pahaliligi enflasyon, gelir adaletsizliginin tek sebebi belli…

vatandas-esnaf-tum meslek gruplarini birbirine dusurduler ama malumlarin hicbir sey umrunda degil!

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.