slim harici nedense indirime girmiyor. |
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (19352. sayfa)

-
-
Worx WX354.1 20V/4.0/2.0 Ah Li-on Çift Akülü Kömürsüz Profesyonel Darbeli Şarjlı Matkap
6.597 TL
amazon
Worx WX354.1 20V/4.0/2.0 Ah Li-on Çift Akülü Kömürsüz Profesyonel Darbeli Şarjlı Matkaphttps://www.amazon.com.tr/dp/B096M9JDJ2 -
502 ler vardı. dün link attım 501 ler vardı indirimde ama kendi sitesindeydi onlar. kalanlara burdan bakabilirsin hocam :
benim dünkü aldıklarım :
bu arada bunlarda üretim yeri Pakistan yazıyor bot için de Hindistan. İnşallah gerçekten deridir.
-
ben mavide 32/30 giyiyordum normalde. Son aldığım altınyıldızlar da 32/30 idi. Ancak ilk siparişimde gelen 32/30 o kadar dar oldu ki şaştım kaldım. linkte beden tablosu var elime metreyi alıp ölçtüm kendimi. 34/30 aldım cuk oturdu. Yanlız bazı modeller likralı bazıları daha geniş. Bugün teslim edilecek olan bir 33w/32L 502 tapper var bakalım nasıl olacak.
-
Geçen ay indirimden LTB den 4 adet kot aldım, daha önceden de 3 tane bekleyen kot vardı farklı firmalardan. Ben paçalarını kestirmek istiyorum bunların ama maşallah 270 liraya uygun diye aldığım kotun paçasını terzi 100 TL ye kesrim diyor. 3 dk iş için 100 lira çok fazla diye diye kestirmedim hala. Elimde 10 tane kesilmemiş kot oldu 1000 TL paça için vermek beni hoşnut etmiyor. şimdiye kadar bu açgözlü esnaf yüzünden bir sürü iş öğrendim ve kendi işimi kendim yapıyorum, galiba paça kısaltma işini de öğrenicem bunlar yüzünden... Çevremde de herkes bir şeylerini kendi tamir ediyor - hallediyor, bu açgözlü esnaf kendi topuğuna sıkıyor farkında değil.
-
Sunix 1200 Mah 5WX2 Bluetooth Hoparlör Pembe BTS-150
875 TL
-
hocam 100 liraya normal ya paça işi. napsın adam taş mı yesin. iki paça için 100 lira alıyor. paça başı 50 lira. kestisi diktisi 3 dakika evet ama paranın bir değeri mi var? Bu arada ltb kalitesi nasıl eskiden çok sevdiğim bir markaydı yerli diye hatırlıyorum.
-
Remington Omniblade Hibrit Bakım Seti HG4001
677 TL
-
KORKMAZ A638-02 Freedom Colours Kahve Bardağı Rosa Gold
318 TL
www.amazon.com.tr
KORKMAZ A638-02 Freedom Colours Kahve Bardağı Rosa Goldhttps://www.amazon.com.tr/dp/B06XQ85R15 -
arnica UT62031 Violet 2600 Plus Seramik Ütü Mavi
1.879 TL
-
172 TL
-
maviyi bilmiyorum ama bu model 31/32 giyiyorum boy 180, kilo 76. daha rahat dursun üstümde dersen 32/32 de olur.
-
270 liraya adam pantolonun kumaşı dikişi nakliyesi reklamı hepsi dahil üretmiş, satıyor. her şeyi normalleştiremem, ben mali müşavirm. 3 dk da 100 lira kazanmıyorum, 2 üniversite + yğkseklisans + smmm ruhsatı için çaba + 10 yıldan fazla deneyim. 3 dk da 100 lirayı savunamam. Ben taş mı yiyeyim her selam verene 100 / 200 / 500 vererek.
-
Hocam smmm olduğunuzu bilsem zaten hiç savunmazdım adamı hiç şaşmaz mı muhasebeciler hep böyle
bide o pantalonu 270 e üretemezsin. adam satıyor ama emin ol zarar.
-
herşeyin bir ederi var ben de emek kıymetli derim ama, terziler eskiden bu kadar yüksek rakamlar istemezdi. işin ucu kaçtı. her meslek grubu bir olup aynı fiyatı çekmeye başladı. sonra normalleştirmeye çalışıyorlar. şöyle düşünün asgari ücret 22104₺ bir gün boyunca çalışıp ancak 750₺ para kazanıyorlar. ben bu duruma böyle bakıyorum bu açıdan 100₺ çok. 1 saatte 91₺ kazanıyor asgari ücretle çalışan biri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akakom -- 22 Mayıs 2025; 10:52:26 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hayır yani diyelim ki hala kâr ediyor , e adam bundan 5 tane 10 tane değil bir modelden belki 100 bin tane üretiyor . Bu adamın maliyeti düşmeyecek de kimin düşecek . Gördüğüm bütün terziler perişan durumda mahalle terzisi dediklerimiz . El emeği olan bir işe 3 dakikada 100 lirayı çok görmek enteresan cidden .
-
basit bir saç traşını, eskiden hiç dert etmezdi insan. şimdi ülkedeki en büyük para kupüründen 2 (iki) tane versen yetmiyor. kıyamet bu olsa gerek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Çok basit bir işlem aslında dikiş makinesi olmasa bile iğne iplikle yapılabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Orijinal paça olsun derseniz içinde kıvrık bir katman oluyor pek güzel olmuyor bence. En güzeli bedeni ve boyu uygun olan pantolon almak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dumanus -- 22 Mayıs 2025; 10:59:3 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X