|
Bu kullanılmış ürünlerin gönderimiyle ilgili Jeff Bezos'a twitter'dan örneklerle yazıp TR ekibine şekil düzen vermesini isteyebiliriz, uyarıda bulunabiliriz. Gerçekten ya TR politikaları çok berbat (ki TR'ye özgü farklı politika işleyeceklerini düşünmüyorum) ya da Türk insanının yozlaşmış iş, alışveriş ahlakı yine başrolde... |
AMD Ryzen 5 3600▼MSI B450 Tomahawk Max▼Crucial Ballistix RGB 3600 MHz CL16(White)▼ASUS DUAL RTX2070S EVO OC▼ Samsung 500GB 970EVO SSD▼COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh(White)▼XPG CORE REACTOR 750W 80+Gold▼ Noctua NH-U12S▼Noctua NF-A14 PWM x2/Noctua NF-S12A PWM x1▼Asus TUF VG259QM 1ms 280Hz▼Beyerdynamic DT 990 Premium 250Ω▼Audio-Technica ATH-M50x▼Steam
|
![]() alın hocam bende sıkıntı yok. attığım linkte tekrar bırakıyorum : edit : prime olmanız gerekiyor söylemeyi unuttum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhoiS_AttaCK -- 11 Kasım 2020; 13:21:54 > |
Jeff Bezos'a da, TR ekibinin başındaki kişiye de söyledim. Başta şu takım liderlerinde sorun var ikinci olarak operasyon birimlerinde. Sert bir şekilde bizzat Bezos tarafından uyarıldılar ama devam ediyor demek ki. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Laptoptan çıkan HDD için APP WD 2.5" modelini almıştım. Bu Model de o zamanlarda gözüme çarpmıştı ancak yorumlarında rahatsız edici bir şeyler vardı diye hatırlıyorum. APPA WD nasıl derseniz şık ancak bir kere düşse parçalanacak hissiyatı veriyor. |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |