Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (15423. sayfa)

5 sn
397.224
Cevap
8.877
Favori
85.550.315
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1703 oy
Öne Çıkar
Giriş
    Tekrar düştü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Greenote gsc60 su an 5200 e geliyor bekleyenlerin bilgisine

• happyfarmer H kullanıcısına yanıt

Sipariş verdim . 5.210 TL. GSC50 yoldaydı, gelince iade ederim artık. Umarım firmanın Çinli olması bir sorun yaratmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aesca -- 18 Aralık 2023; 0:11:45 >
  • rasiTR kullanıcısına yanıt
    67.75₺ oluyor ?

• Bende de aynı şekil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jzecs -- 18 Aralık 2023; 22:56:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cream cheese kullanıcısına yanıt

Link atabilir misiniz

• sarkat kullanıcısına yanıt
    Webde göremedim o yüzden atamıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cream cheese kullanıcısına yanıt
  • Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]
    Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]amazon
    Everlasting Comfort Ofis Ayak Dayanağı Masa Altında - Saf Hafızalı Köpük - Gözyaşı Damlası Kavisli Tasarım - Kaymaz Alt (Siyah)
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07PGLBCFG/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o06_s00?ie=UTF8&th=1

325 TL + Yurtdışı Kargo, bana 490 TL ye geldi.

Benzerleri +1000 TL civarında

• Piyasada 52-58 lira arası değişiyor fiyatı. 30 adet ben aldım 4-5 ay beni götürür Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] 

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]
    Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]amazon
    Faber Castell Multimark kalıcı marker, orta, siyah, 10 Adet
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B00563QVPO/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
  • JoNeST kullanıcısına yanıt

Hocam bu tam ne işe yarıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbaros59 -- 18 Aralık 2023; 2:46:19 >

• eyozgurluk kullanıcısına yanıt

Uzun vakit masa başında çalışıyorsanız, mutlaka almanız gereken bir ürün. Doğru oturmanıza yardımcı oluyor, sırt, bel ağrısı yaşamanızı engelliyor, bacaklarda ki kan akışını dengeliyor, ayak bileği ağrılarını önlüyor. Ürün yorumlarına bakarak kullanıcı deneyimlerini gözlemleyebilirsiniz.

• JoNeST kullanıcısına yanıt

Aslında iyide o kargo ne öyle ya. 325 diye baktığın ürün son adımda 1000 liraya çıkınca sıkıntı.

• 289 tl ye almıştım fiyat düştüğünü gördüm iyi gibi 229 tl

Prime Üyeleri için günün fırsatı: Baseus Super Si, 20W USB-C Hızlı Şarj Cihazı, Siyahhttps://www.amazon.com.tr/dp/B00MFDJSUI?ref_=cm_sw_r_apin_dp_EPP7CYVTKADWHX8YTQTF&language=tr-TR

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Gözü kapalı alınır. Ben genelde iki haftada bir traş oluyorum. uzamış sakalı bundan daha hızlı daha pratik daha kolay daha keyifli kesen bir cihaza denk gelmedim. On numara 5 yıldız bir ürün. Acıtma diye bir şey söz konusu değil çekme filan kesinlikle yapmıyor zaten o yüzden kullanıyorum. Tek kötü yanı bıçakları çok pahalı maalesef. Uzun zamandır çok pahalı diye yedek bıçak alamıyordum geçen blackfriday de indirime girdi de öyle yeniledim bıçağı.

Tek bıçakla satılıyor diye biliyorum. Yedek bıçağın fiyatı neredeyse aletin kendisi kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEPHYR -- 18 Aralık 2023; 4:36:38 >
  • ZEPHYR kullanıcısına yanıt

İşte o bıçak olayı işi bozuyor 4 ay diyor şayet 4 ayda geberiyorsa sakat iş 600 tl nedir abi bir bıçak içinAmazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]  hadi 3 bıçak olsun yine de fazla örnek alttaAmazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]  Neyse millet temizlemiş zaten başka satıcı satıyor 1.109,00TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 18 Aralık 2023; 4:57:35 >

• Paycell de İlk kart harcamasına 50% si iade olayı var bilmeyen kullanmayanlar için önermiş olayım
    200 tl hediye çeki yüklerseniz 100 tl sini geri atıyor anında

Dipnot: Kampanyadan faydalanmanız için 2023 yılı içerisinde paycell kartınızla herhangi bir işlem yapmamış olmanız gerekmektedir.

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgakararmis -- 18 Aralık 2023; 7:56:12 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.