Şimdi Ara

Amazon siparişleri artık A101 marketlerden teslim alınabilecek (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
11
Favori
43.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
165 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dekareme

    2 işlemi beceremeyen personelleri, raf fiyatı ile kasa fiyatı habire farklı olan ağır vakaları ile ünlü bir markete bir de amazon kargoları eklenince görün curcunayı

    Şirketin az kişiyle çok iş yaptırılmasının sonucu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alaz1903 kullanıcısına yanıt
    ptt 'de var bu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri memnuniyetiyle , uygun fiyatlarıyla , gerçek indirimleriyle, yenilikleriyle diğer e-ticaret zırvalarını tokatlıyor Amazon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereksiz bir olay, net.


    A101 çalışanları?.. geçiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Archangel -- 30 Ocak 2021; 0:26:53 >
  • alaz1903 kullanıcısına yanıt

    bukoli denedi sonra kapattı dükkanı.

  • Çalışanlar için kötü haber her işle uğraşırken ekstra bu çıkacak şimdi üstüne prim vb. alacaklarını da zannetmem.

  • adamlardaki vizyona bak önce kart dağıtan adamlara kargo dağıttırdılar sonra a101 işler değişiyor

  • Güzel haber de bu A101 ve Bim mağazalarda iğne atsan yere düşmüyor. PTT kuyruğu gibi sıra oluyor zaten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi fikre bak, helal olsun,adam akşam işten gelirken markete uğrar her türlü, uğramışken kargosunu da alır gider,bir taşla iki kuş,ee boşa dünyanın en büyüğü değil Amazon..
    Ayrıca a101 hala kendi.işini yapamıyo cart curt yazmışlar da,bal gibi de yapar, kasada ödeme yaparken otomasyon da ufak bi hub oluşturur..ekmekten sonra,kargosunu da alır çıkar adam..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alaz1903

    Amazon yıllardır tüketiciyi bezdiren Türkiye'deki çakallara e-ticareti öğretiyor. İngiltere'de yıllardır olan sistem bu. Amazon ile anlaşmalıysa köşedeki bakkala bile isteyebiliyorsunuz kargonuzu. Kargo teslim saatlerinde çalışıyorsanız ya da evde bulunmayacağınızı öngörüyorsanız çok büyük bir kolaylık.

    Gönderi markete ulaştığında telefonunuzdaki uygulamaya ve e-postanıza kargonuzu teslim alabileceğinize dair bir mesaj ve barkod geliyor. Market görevlisi barkodu elindeki cihaza okutup kargonuzu veriyor. Burada gerekirse kimlik soran da var. Ama Türkiye'de maalesef kimlik de sormadan ve imza almadan bu sistem yürümez.

    Bundan daha güzel teslimat şekli Amazon Locker. Kagonuzu sizin seçtiğiniz dolap şeklinde özel olarak yapılmış Amazon Locker'lara istiyorsunuz. Kargonuz Locker'a yerleştirildiğinde aynı şekilde bildirim geliyor. Telefonunuza gelen kodu girdiğinizde dolabın kapağı otomatik açılıyor ve sorunsuzca alıp gidiyorsunuz.

    Bu sistem bizde de var. Çoğu arkadaş yazmış gerçi de, PTT haricinde Yurtiçi Kargo'nun da "YK Plus" adında kargo dolabı veya esnaf market vs seçeneği var. Trendyol da bu topa giriyor. Kargopark adında bir de özel girişim var sitelerle büyük marketlerle çalışıyorlar.


    Bunu haricinde eskiden Borusan'ın "Bukoli"si vardı. D&R ve İdefix'te sürekli kullanıyordum. Verdikleri termosu falan hala kullanıyorum. Çok iyiydiler ama kurtarmadı sanırım. Umarım Amazon bu hizmeti diğer büyükşehirlerde de vermeye başlar.





  • Arkadaşlar bildiğim kadarıyla bu Hub Counter'lardan kargonuzu almak için bir personele ihtiyacınız yok, tek yapmanız gereken Amazon'un size verdiği kodu okutmak ve kapak direkt açılıyor.

    A101 içerisinden bir alan kiralamışlardır bunları koyabilmek için. Yani %90 A101 personeli ile muhattap olmak zorunda kalmayacaksınız.



    Amazon siparişleri artık A101 marketlerden teslim alınabilecek

    Ekran bölümüne gerekli kodu okutuyorsunuz ardından kapak açılıyor sonra kapağı kapatıyorsunuz ve kutunun üzerindeki kodu ekrana okutuyorsunuz ve tüm işlem bu kadar. A101 personelini ilgilendiren bir durum yok muhtemelen onlarda bizim bir bilgimiz yok Amazon ile konuşun derler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 30 Ocak 2021; 2:21:56 >




  • Mağaza müdürlerini o işe verecekler sanırım zaten diğer elemanlar boş olmuyor. İlla ki amazon düşünmüştür. Yoksa iş sakat olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A101 becerir o işi sıkıntı yok ondan yana bence burda sıkıntı bu iş sağlam uzun ömürlü istikrarlı çalışan gerektirir şimdi A101 için demiyorum.genelde o sektörde çalışan genç kardeşler fazla.dayanmıyor o yüzden çok fazla sirkülasyon var o sektörde..

    Gidiyorsun o süper marketlerin herhangi birine falanca vardı nerde diyorsun misal abi ayrıldı o işden diyorlar falan..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon çalışıyor :)
  • ne alaka ya


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet takmış A101'e ve çalışanlarına. Bu firmanin Tr genelinde 10 bin uzerinde marketi var. Birseyleri dogru yapmasalar bu durumda olamazlardi. Karalamaya calisanlar önce A101 kadarini yapsinlar da sonra konuşsunlar. Haksizlik etmeyin insanlara

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel birşeye benziyor . Sistem otursun bakalım tam olarak neymiş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lPaTRoNl kullanıcısına yanıt

    Ama bunun çözümü yok maalesef. Rahat gezilebilen göz zevkimizi okşalayan migross, carrrefour gibi marketlere uğrayıp rahat rahat gezip aynı ürünü çok daha pahalı fiyata alabiliyoruz....

  • Yalnız sanki tüm amazon siparişleri A101'den alınıyor gibi bi algı yaratılmış. Sadece isteğe göre arkadaşlar. Pahalı ürünlerde tercih edileceğini sanmıyorum. Ayrıca bir arkadaşın dediği gibi mağaza müdürleri sorumlu olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknocu_guvercin -- 30 Ocak 2021; 8:17:19 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.