< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boffin -- 13 Ekim 2020; 16:51:54 > |
Amazon Prime Day Kampanyası [13-14 Ekim]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Yerimizi alalım. Üyeliğimizi başlatalım madem.
Edit. Var mi su anda bir indirim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordofrock84 -- 28 Eylül 2020; 9:27:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İndirim oranları baya güzel. Ama tek sorun ben genelde Amazon'da istediğim ürünü bulamıyorum. -
30 gün deneyelim bakalım bi olmadı iptal ederiz -
Prime özel indirimler güzel ama ürün skalasi az malesef, umarım çözüm bulurlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenfiz -- 28 Eylül 2020; 10:14:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başlıyoruz. -
Günlük ihtiyaç kategorisi migrosun indirimsiz fiyatlarıyla aynı, yani güzel kampanya yakaladığınızda amazonun yarı fiyatına alabilirsiniz. -
Daha 13 gün var gelmesine. Zamlarlar bence. -
350 TL olan 450 olmuş. (Under Armour ayakkabılar.)
Amazon da başlamaz inşallah böyle şeylere.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
yermizi alalım -
rezzzz -
!remindme 1 day gibi bot yok burda :( -
Muhteşem Cuma ile birleşseydi güzel olurdu. -
Takip. -
Takip, -
Takip
tkp
İlk sayfadan rez -
Ben black friday'den baya umutluyum. Bakalım primeday'de ne kadar agresifleşecekler. -
Hadi bakalım, bekliyoruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
İndirim oranları baya güzel. Ama tek sorun ben genelde Amazon'da istediğim ürünü bulamıyorum.
|
350 TL olan 450 olmuş. (Under Armour ayakkabılar.)
Amazon da başlamaz inşallah böyle şeylere. |
Amazon indirimdi kampanyaydı yerine ürün çeşitliliğini arttırmaya biraz hız verse artık keşke, ben dahil çoğu kişi diğer sitelerden pahalı bile olsa amazondan alacak ama alacağı ürünü bulamıyor.
|
Sevgili Amazon;
Burası Norveç mi ?Kitap indiriyorsun Puzzle indiriyorsun Maket Lego Kamp çadırı indiriyorsun. Kim böyle bi yaşam tarzına sahip bizim ülkede birader? Biraz telefon indir bilgisayar indir olmadı pirinç indir yağ indir. Lokalleş biraz kardeşim ya Norveç mi burası Finlandiya mı napalım biz uçak maketini? |
Ülkenin geldiği son duruma bakıyorumda.
trendyoldan 25 liralık kupon gelecek 3 liraya satacam diye 1000 lerce hesap açanlar. Bu kuponları kapış kapış satın alan bizler. Tanesi 1 liradan daha ucuza gelen tuvalet kağıdını yamyam gibi kapışan bizler. Bebek bezinde toplu alımda bez başına maliyet hesaplayan bizler. Çayın kilosunu 1 lira daha ucuza almak için saatlerce kampanya/fırsat kovalayan bizler. Bugün almazsam yarın kesin dolar yükselirde zam gelir diye borç harç fahiş fiyattan alan bizler. vs. Önceden sıcak fırsatlar müdavinlerinin lakabı vardı. DH ölücüleri diye. Şimdi baktığımda tüm Türkiye olarak ölücü olmuş durumdayız. Coğrafya kaderimiz. |
Tuvalet kağıdı aldım, indirime girecek diye 2 gündür içimde tutuyodum beklediğime değdi. |
yazık bize diyenlere sonuna kadar katılıyorum 2 senede öyle bir hale geldik ki hindistan gibi artık sadece temel tüketimleri alabiliyoruz. Artık çoğu şey maalesef lüks oldu. Bu gidişle durum kötü.. kesinlikle siyasi konuşmuyorum. 2 sene önce aldığım oyuncu laptopu 4 liraydı şimdi 10-12 binlira. Deterjan tuvalet kağıdı sabun gibi şeyleri takip eder olduk gerçek bu |
almanya amazon'da şunu farkettim. mesela kindle'larda stok bitmiş durumda ama halen daha indirimli fiyattan satılıyor. stoğa girince yollanacak diyor her alanda kalitesiz hizmet almaktan o kadar bezdim ki şu memlekette. |
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X