|
vatandan çöp bile alınmaz. geçen sene izmir mavişehir mağazasında iade için götürdüğüm tv'yi almamak için ne çirkeflikler yaptılar... Bantları açılmamış üzerinde, sıfır kutusunda açılmamış ürünü önce iade almak istemediler çek veririz dediler. kabul etmedim müdürleriyle görüşüp iade istedim. önce kutusuna baktı, kusursuz kutulu ürünü "belki içindeki tv'yi kırmışsınızdır kutusu sağlam olsada içini bilemeyiz" dedi. Sıfır kutusunda tv'yi açtı mundar etti. Baktı gördü kusursuz, tabiki hiçbir kırık yok, olamaz zaten açmadık çünkü. Bir kusur bulamayınca dediki "belki bi arızası vardır bu şekilde iade alamam". LG servisini çağırttırdım, Vatan mağazasına. 1 saat bekledik, 3-4 kişi sıfır pasparlak televizyonun bütün ambalajlarını söktüler heryerini kirli ellerle parmakizi yapıp zemine koydular, altıda çizilmiştir. Sonra kaldırıp fişe taktılar, uyduya bağlayıp kanal aratıyorlar. Sırf iademi kabul etmemek için ölü piksel arattı vatan mağaza müdürü. O kadar aramasına rağmen bir kusur bulamayınca mecburen iade aldı. O zamanda paramızı geri almak 1 aydan fazla sürdü. Ya tv'de fabrikasyon herhangi bir hata olsaydı? Sıfır kusursuz iade için getirdiğim Tv'yi mundar edip bana o şekilde vereceklerdi. Ayrıca bu şekilde vatan kendi malına da zarar vermiş oldu, sıfır ürünü rafa koysa sıfır olarak hiç kayıpsız satabilecekken, ambalajları yırtılmış, arkası çizilmiş, heryeri parmakizi içinde bu tv'yi kimbilir ne yaptılar... |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt