Şimdi Ara

Amazon Fiyat Sınırı ve Kargo Ücreti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar , Fiyatlar Türkiye'ye göre amazonda daha ucuz klavye mouse ve kulaklık almayı düşünüyorum amazondan ancak merak ettiğim bir kaç şey var .
    1-Fiyat sınırı var mı Varsa ne kadar tek seferde en fazla ne kadarlık ürün alabiliyoruz
    2-O ürünün fiyatı dışında herhangi bir ücret ödememiz gerekiyor mu?(gümrük vs.)
    3-Kargo ücreti ne kadar?

Almak istediğim ekipmanlar toplam 240 Dolar.

Tek tek cevaplarsanız sevinirim , şimdiden teşekkürler...:)

• Kargo ücreti 18 dolar falan oluyor diye biliyorum. 240 dolarlık birşeyi alamazsın gümrükte takılır vergi ödemek zorunda kalırsın. Maksimum 75 euroda vergi ödemiyorsun bildiğim kadarı ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kargo ücreti ne kadar?
    (240$+kargo ücreti)x1,18x2,49= işlemini yaparsan ücreti bulursun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler
  • Kargo ücreti değişiyor ürünün ağırlı boyutuna göre. Gümrük konusuna gelince 1500 Euro'ya kadar ürünler gümrükte takılmaz geçer. Ama 75 Euro üzerinde vergi ödemen gerekir. Amazon bu vergiyi peşin peşin senden alır ve gerekli yerlere ödemeyi yapar. Bunlara ek olarak yasaklı ürünler gümrükte takılır geçmez. Ama zaten Amazon yasaklı ürünleri gümrükte takılacak ürünleri Türkiye'ye kargolamıyor. Kargolanmayan ürünlerin hepsi yasaklı ürün değil, Amazon'un Türkiye'ye yada Amerika dışında göndermek istemediği ürünlerde oluyor.
  • Yani sonuç olarak , alacağım ürünler toplam 240 dolar dedim ama 155 dolara düşürdüm . 155 dolar için 75 euro vergi + kargo doğru muyum ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.