Şimdi Ara

Amazon Fire TV 4K UHD| FireFox Web Browser+ Kodi + ipTV + Netflix + beIN CONNECT + Spotify (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.195
Cevap
168
Favori
148.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu alet, sesi hdmi üzerinden düz geçiş yapabiliyor mu? CEVAP : Evet.

Şöyle ki; özel bir ayar yapmanıza gerek kalmadan Netflix üzerinden AVR'ye direk aktarım yapıyor (5.1) ve sesi AVR çözüyor. Ancak siz harici yollardan cihaza Kodi vs kurarsanız --ki üretici kurulmasını istemediği için play store koymamış ve yeni versiyonlara play store kurulması halinde cihazın kilitlendiği üst mesajlarda yazılmış-- nasıl bir tepki verir, bilemiyorum.
  • satılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 29 Ekim 2019; 12:58:29 >
  • Merhaba;

Fire TV Stick 4K aldım fakat kurulumda update yapmıyor haliyle cihaz kurulamıyor update yapmadığı için wifi bağlanıyor görünüyor

acaba bu sorununla karşılaşan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tetet -- 12 Ekim 2019; 15:55:31 >
  • tetet T kullanıcısına yanıt
    Merhaba., internet az çekiyordur. Modeme yakın biryerden çekim gücü iyi şekilde deneyin tekrar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    Bende Amerika dan gelme 4 k siz model var Fire TV
    YouTube yükleyemiyorum
    Nedendir ?

• KraL_15 kullanıcısına yanıt
    Amerikadaki bir adresle amazona kayıt yaptırdınız mı?

https://merttemizer.com/2019/09/21/amazon-fire-stick-4k-hd-kurulum-inceleme-testler/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 13 Ekim 2019; 12:22:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

Amerikadaki bir adresle amazona kayıt yaptırdınız mı?

https://merttemizer.com/2019/09/21/amazon-fire-stick-4k-hd-kurulum-inceleme-testler/
    Çok teşekkür ederim sorun çözüldü 😉

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KraL_15 -- 13 Ekim 2019; 16:22:52 >
  • amazon bu ürünü göndermiyor gözüküyor. alanlar sahibinden'de filan satanlardan mı aldı.
    ya da arada sırada Türkiye'ye gönderimi açıyorlar mı?
  • nuwanda87 kullanıcısına yanıt
    Genelde Almanya dan gelenler getiriyor- 35 euroya kadar düşebiliyor Almanya amazon da dönem dönem
  • 3 gün açık bıraktım farklı kablolar denedim fakat cihazım yine açılmadı arkadaşlar yok mu yardımcı olabilecek yolunu yordamını bilen birisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.Bu cihazı alsam,sesi doğrudan ses sistemime aktarabilmemde sorun olmaz diye düşünüyorum.Zidoo ve genelde kodi ile memnunum fakat h265 10bitleri oynatmıyor.
    Bu kodekleri oynatsın, Netflix HD izlenebilsin ve sesi doğrudan ses sistemine aktarsın istersem bu cihaz iş görür mü.
    Teşekkür ederim.

• the wade kullanıcısına yanıt
    bluetooth olan her kumandayı tanıyacağını düşünüyorum ama netten araştırmak lazım. kendi kumandası hem bluetooth hem infrared sanırım. bluetooth kulaklık fare vs. kullanıyorum ben.
    mesela şu kumanda alternatif çalışır.

veya bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.shadowx -- 13 Ekim 2019; 21:18:23 >
  • Firestick 4K ya klavye bağladım ama Türkçe klavye olmasına rağmen Türkçe klavye olarak çalışmıyor ? Deneyen veya çözen var mı?

• koraytok kullanıcısına yanıt
    Ben zamanında Amazon Fire Tv Stick kullanmıştım ama onu da AVR'siz bir sistemde kullanmıştım.Zaten bir süre sonra da Stick'i elden çıkarıp Apple TV 4K'ya geçtim.

Dolayısıyla görüntü codec'leri ve sesleri AVR'li bir sisteme aktarma konusunda benim yorum yapmam doğru olmaz Stick için.

Sadece Netflix' hakkında yazarsam eğer ; " İstediğin görüntü kalitesi alırsın " diyebilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 13 Ekim 2019; 23:13:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraytok

Merhaba arkadaşlar.Bu cihazı alsam,sesi doğrudan ses sistemime aktarabilmemde sorun olmaz diye düşünüyorum.Zidoo ve genelde kodi ile memnunum fakat h265 10bitleri oynatmıyor.
    Bu kodekleri oynatsın, Netflix HD izlenebilsin ve sesi doğrudan ses sistemine aktarsın istersem bu cihaz iş görür mü.
    Teşekkür ederim.

Sadece Netflix için fire stick, diğer herşey için zidoo kullanıyorum. Fire stick sesleri 5.1 olarak AVR'ye aktarıyor.
  • Önceliğim harrdisk ve sistem üzerinden film izlemek olduğu için fire stick olayını rafa kaldırıyorum.
    Zidoo x6pro kullanıcısı olarak memnunum ama bazen arada hevc film denk gelince ve oynatmayınca,ki zaten oynatmaz cihaza kızıyorum
    X9s 500 TL'ye çok temiz bir arkadaşdan buldum.Al dermisiniz?

İlginize çok teşekkür ederim.İyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraytok -- 14 Ekim 2019; 0:48:40 >
    x9s için 500 tl fiyat çok iyi. ben olsam kaçırmazdım. fire stick, online netflix için lisanslı oynatıcı olması sebebiyle çok iyi ama diğer her türlü x9s fire stick'i ezer ve geçer. 500'e x9s alın, uygun bir indirimde de netflix için fire stick alırsınız..
  • Merhaba arkadaşlar. Avrupa'dan fire stick almayı düşünüyorum. Sorularımı cevaplarsanız sevinirim.

www.amazon.es
    Amazon Fire TV Stick con mando por voz Alexa
    https://www.amazon.es/gp/product/B07PVCVBN7/ref=k-xs_es_ups_dz_tkl

Bu iki cihaz arasında Alexa hariç başka farklar var mı?
    Amazon İspanya'dan alsam Alexa İngilizce konuşur mu ve içindeki yerleşik uygulamaları İngilizce kullanabilir miyim?
    Yukarıdaki iki cihaza Google Play kurabilir miyim?
    43 inç SEG TV'ye takmak istiyorum. HDMI ile bağladığımda seste sıkıntı yaşar mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 14 Ekim 2019; 5:45:8 >
    O paraya hiç düşünme ve hemen al derim bende.Zidoo X9S video oynatımı anlamında seni memnun edecektir.

Sırf lisanslı Netflix konforu için gerekirse Stick'i ayrıca alırsın ilerde...

• quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

O paraya hiç düşünme ve hemen al derim bende.Zidoo X9S video oynatımı anlamında seni memnun edecektir.

Sırf lisanslı Netflix konforu için gerekirse Stick'i ayrıca alırsın ilerde...
    Aynen.Aklın yolu bir.Sonradan keşke dememek için zidooyu alayım.Abimde Almanya'da yaşadığı için sticki ona aldırırım Bir iki aya o da getirir.
    Oh be rahatladım valla.
    Ana konu dışına çıktığım için tüm forumdaşlardan özür dilerim.Herkesin mutlu olması dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraytok -- 14 Ekim 2019; 20:9:49 >
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.