Şimdi Ara

Amazon Fire TV 4K UHD| FireFox Web Browser+ Kodi + ipTV + Netflix + beIN CONNECT + Spotify (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.186
Cevap
167
Favori
148.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: esVed

üstadım dediğinizi sırasıyla yaptım fakat çözüm alamadım bir üstte cenk beyin anlattığı mac adres değişikliğini yaptım kolay bir şekilde halloldu yardımcı olduğunuz için ayrı ayrı teşekkür ederim
    ok, hallolduguna sevındım, bende de mac sorunu cıkmıstı, kaldırıp bunları yukledım duzeldi .. sizde de farkli şekilde olmuş ...
  • Merhabalar, tv'nin smartiptv uygulamasında frame'le alakalı olabileceğim bir ufak bir takılma/yavaşlık olmazken. fire stick 4k'da öyle bir sıkıntı oluyor, ayarlarda bir şey mi yapmam lazım? bilgisi olan var mı?
  • puhutv'nin son versiyonunda (v1.2.10) ses var goruntu yok. ayni sorunu yasayan var mi?
  • Merhabalar can sıkıcı bir durumum var cihazım bir türlü açılmıyor beyaz fire tv loading ekranı dönüyor sonra reset atıyor bu döngü devam ediyor.. Akşama misafir var ballandıra ballandıra anlattım cihaz çalışmıyor sinir oldum..

Biraz dolaştım nette Google services ile ilgili problemler olabiliyormuş dün Bi uygulama için yüklemiştim çalışmadı zaten sonrasında yaşamaya başladım..
    Genel sorun çözümleri nette İngilizce olduğu için zorlandım.. Kumanda üzerinden Hard reset varmı diye baktım onu da bulamadım yardımlarınızı bekliyorum

Düzenleme :
    Tech Nickyoutube
    My 4K Fire TV stick is now stuck in a boot loop
    https://www.youtube.com/watch?v=zK5a-2MILOU&feature=youtu.be
    bahsettiğim problem tam olarak bu.. Fakat videoda ve yorumlarda çözüme dair birşey göremedim/anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esVed -- 5 Ekim 2019; 14:48:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce okumuştum. Cihazın 24 saat açık bırakın düzeleceğini yazmışlardı. Sorunu bu şekilde çözmüş herkes.
    Açılınca fabrika ayarlarına dönersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ,

İlk kurulumda Pıoneer TV ile eşleşen Fire TV Stick 4K kumandasının ses açma-kapama fonksiyonunu , TV değiştirerek LG marka başka bir panelde kullanmak istiyoruz.

Kumandadaki ses açma-kapama fonksiyonu için tanıtılan TV modeli nasıl değiştirilir bilgisi olan var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: esVed

Merhabalar can sıkıcı bir durumum var cihazım bir türlü açılmıyor beyaz fire tv loading ekranı dönüyor sonra reset atıyor bu döngü devam ediyor.. Akşama misafir var ballandıra ballandıra anlattım cihaz çalışmıyor sinir oldum..

Biraz dolaştım nette Google services ile ilgili problemler olabiliyormuş dün Bi uygulama için yüklemiştim çalışmadı zaten sonrasında yaşamaya başladım..
    Genel sorun çözümleri nette İngilizce olduğu için zorlandım.. Kumanda üzerinden Hard reset varmı diye baktım onu da bulamadım yardımlarınızı bekliyorum

Düzenleme :https://www.youtube.com/watch?v=zK5a-2MILOU&feature=youtu.be bahsettiğim problem tam olarak bu.. Fakat videoda ve yorumlarda çözüme dair birşey göremedim/anlamadım
    Tv ye baglı acık şekilde bırakın,, arasıra kontrol edin 1-3 gün içinde büyük ihtimalle düzelir.

• Papirus P kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Sırasıyla,

Settings
    Equipment control
    Manage equipment
    Tv
    Change tV
    En üste LG geliyor.

Arkadaşın Lg tv de tam randımanlı olmadı, 5-10 dk sonra çalışmadığını söyledi arkadaş. Belkide becerememiştir bilmiyorum.

• magellan74 M kullanıcısına yanıt
    İlk fırsatta bu detay üzerinden deneyeceğim , eyvallah...

• Yeni çıkan fire tv stick 4k ve fire tv cube modellerinde google services ve play store kurulduğunda cihaz kendini loop'a alıyor, eski modellerde böyle br sorun yok. Bunun üç yolu var; birincisi ve en garantilisi cihazınızı daha önce adb ile bilgisayarınıza bağladıysanız yine aynı şekilde adb ile yüklediğiniz uygulamaları uninstall yapıyorsunuz(ben böyle yaptım) daha önce adb ile bilgisayarınızı tanıtmadıysanız maalesef olmaz. İkincisi: cihazı 2-3 gün açık bırakıyorsunuz kendi kendine düzeliyor, düzelir düzelmez google play services ve play store'u silin (bende cihaz açılmadı yani işe yaramadı) üçüncüsü de: hangi ülkeden alındıysa o ülkeden değişimini istemek (bu da çok zor)

Kısacası; play services ya da play store kesinlikle yüklemeyin, yeni fire tv'leri bozuyor, üstüne soğuk su içersiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeacoN

Yeni çıkan fire tv stick 4k ve fire tv cube modellerinde google services ve play store kurulduğunda cihaz kendini loop'a alıyor, eski modellerde böyle br sorun yok. Bunun üç yolu var; birincisi ve en garantilisi cihazınızı daha önce adb ile bilgisayarınıza bağladıysanız yine aynı şekilde adb ile yüklediğiniz uygulamaları uninstall yapıyorsunuz(ben böyle yaptım) daha önce adb ile bilgisayarınızı tanıtmadıysanız maalesef olmaz. İkincisi: cihazı 2-3 gün açık bırakıyorsunuz kendi kendine düzeliyor, düzelir düzelmez google play services ve play store'u silin (bende cihaz açılmadı yani işe yaramadı) üçüncüsü de: hangi ülkeden alındıysa o ülkeden değişimini istemek (bu da çok zor)

Kısacası; play services ya da play store kesinlikle yüklemeyin, yeni fire tv'leri bozuyor, üstüne soğuk su içersiniz.
    yuh o kadar vahim mi yaaşu an için değişen birşey yok genelde açık tutmaya çalışıyorum ama tv kapanınca cihazda kapatıyor kendini otomatik olarak..adb üzerinden daha önce hiç bağlamadım bugün takıp yazdığınız uninstall işlemi yaptım akşam bakacağım fakat ona da olmaz dediniz maalesef..açık beklemekten başka çaremiz yok anlaşılan halen inanamıyorum yaa teşekkür ederim
  • DeacoN kullanıcısına yanıt
    adb ile yüklemek nasıl oluyor?
    google dan wireles ile ADB bağlamayı buldum: tekrar bağlandığımda ip sabit mi kalıyor: mesela modem aç kapa yapınca modemin ipsi değişiyor
    2- adb kablo ile nasıl bağlarım: 2 ucu erkek usb kablom olmalı ardiyede onunla olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 9 Ekim 2019; 9:32:30 >
  • Tv yi acik birakmaniza gerek yok, guc kablosu adaptore takili olsun yeter.

bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    televizyon ve cihaz aralıksız 36 saattir açık durumda şu an fakat değişen hiçbir şey olmadı..ara ara kumanda kombinasyonlarını deniyorum yine değişen bişey yok..bugün akşama kadar bekleyip sonra kapatacağım artık ümidi kesip..başka bir çözüm yolu da bulamadım
  • 3 gunde duzelen biliyorum.

Ben de yeni firestick 4k siparişi verdim. Birkaç güne elimde olacak. Aptoide ile gerekli uygulamaları indirmekte sorun var mı? Play store ve play service 'e çok ihtiyaç var mı gerekli uygulamaları kurmak için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Ben de yeni firestick 4k siparişi verdim. Birkaç güne elimde olacak. Aptoide ile gerekli uygulamaları indirmekte sorun var mı? Play store ve play service 'e çok ihtiyaç var mı gerekli uygulamaları kurmak için?
    Google servislerini kurmayin brick olabilir.

• eminim ki bu soru çok soruluyordur ama sormadan geçemeyeceğim

bu alet, sesi hdmi üzerinden düz geçiş yapabiliyor mu?
  • joyberk kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bende sormuştum. Arkadaşlar yok demişti.
    Ancak cihazda şöyle bir seçenek var.
    Sesi direk soundbara mı veriyor bilemedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

Merhaba, bende sormuştum. Arkadaşlar yok demişti.
    Ancak cihazda şöyle bir seçenek var.
    Sesi direk soundbara mı veriyor bilemedim.
    Sesi direk soundbara mı veriyor bilemedim. CEVAP: Hayır
    Sound bar'ın kendi kumandası yerine, fire tv'nin kumandası ile ses kontrolü yapmaya yarıyor...
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.