Şimdi Ara

Amazon Fire TV 4K UHD| FireFox Web Browser+ Kodi + ipTV + Netflix + beIN CONNECT + Spotify (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.186
Cevap
167
Favori
148.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ender

aparatı olanlarda FAT32 diyor sadece anlamadım durumu ? anlayan biri varsa beri gelsin :)

Alıntıları Göster
    SourceNet Italiayoutube
    Amazon Fire TV Stick 4K - USB OTG
    https://www.youtube.com/watch?v=aTGlH6pFnV8
  • USB ethernet adaptör ü önerebilecek var mı ? Ugreen çok pahalı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu cihazda 1080p 60fps youtube uygulamassı sorunsuz çalışıyormu. Airmouse olayı stabilmi düzgün çalışıyormu ? birde buna android uygulamaları yükleyebiliyormuyuz apk ile teşekkürler.

Mi box ile bunun arasında kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 24 Eylül 2019; 10:52:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-92A2F8722

Arkadaşlar bu cihazda 1080p 60fps youtube uygulamassı sorunsuz çalışıyormu. Airmouse olayı stabilmi düzgün çalışıyormu ? birde buna android uygulamaları yükleyebiliyormuyuz apk ile teşekkürler.

Mi box ile bunun arasında kaldım.
    merhabalar,
    Apk lar yuklenıyor...
    Youtube 1080p ve 4K denedım ama 60Fps mi? Emin değilim.. denedıklerımde sorun sıkıntı yoktu
    Kendı Kumandası var... Aırmouse dan kastınız nedir ?
  • digiturk play kullanılıyor mu herhangi sıkıntı oluyor mu?
  • Fire TV stick 4k ve Philips B8 soundbar kullanıyorum.( Dolby atmos desteği var.)
    Fire tv Dolby atmos destekliyor. Ancak TV desteklemiyor.

Ses sisteminden dolby atmos ses alamam diye düşünüyorum. Doğru mudur?

Soundbar TV ye arc den bağlı.
    TV sesi işliyor mudur? Yoksa fire TV den gelen sesi işlemeden aktarıyor mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 25 Eylül 2019; 19:35:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ender E kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler. Kendi kumandası bir yazılım yükleyince airmouse desteği kazanıyormuş.

Benim asıl isteğim mesela telefonda korsan film sitelerine girince izlediğim videoyu tek tıkla tvye cast yapmak. Telefonda video kapansın tvye oynasın vss.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 25 Eylül 2019; 18:52:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mechatronik M kullanıcısına yanıt
    Tv sesi çözemediği için 5.1 ya da dolby ses alamazsınız, bunun için avr almanız ya da

gibi ses ve görüntüyü ayıran audio splitter denilen cihazlardan almanız gerekmekte. Görüntüyü tv'ye sesi soundbara atarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeacoN -- 27 Eylül 2019; 15:22:38 >
  • Arkadaşlar cihaza yeni sahip oldum fakat şu kodiyi beceremedim bir türlü youtube dan önergeleri izlemiyorum aynısını yaptığım halde yükleniyor turkvod eklentisine giriyorum !!!!! YOU ARE BANNED!!!!! Yazıyor sadece.. Cihaz almanyadan geldi bazı yerlerde Mac adres değişikliği bölge değişikliği vs yazıyordu bunun çözümünü bilen varmıdır

Düzenleme: *izliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esVed -- 30 Eylül 2019; 11:36:11 >
  • Puhutv v1.2.10:

APKPure.com
    puhutv for Android - APK Download
    https://m.apkpure.com/puhutv/com.dogusdigital.puhutv

• kodi niz mac adresini alamıyor. bunun için pc den modeminize bağlanıp amazon fire 'nin mac adresini öğrenin (xx:xz:xv:wz gibi sayılardan ve harflerden oluşur). sonra kodi içerisinde ayarların içindeki mac adresi yazılacak yeri bulun (akşama bakarım ezbere hatırlamıyorum), mac kısmı ya komple boş ya da 00:00:00:00 yazar. daha önce not aldığını mac adresini yazın buraya. hepsi bu ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: esVed

Arkadaşlar cihaza yeni sahip oldum fakat şu kodiyi beceremedim bir türlü youtube dan önergeleri izlemiyorum aynısını yaptığım halde yükleniyor turkvod eklentisine giriyorum !!!!! YOU ARE BANNED!!!!! Yazıyor sadece.. Cihaz almanyadan geldi bazı yerlerde Mac adres değişikliği bölge değişikliği vs yazıyordu bunun çözümünü bilen varmıdır

Düzenleme: *izliyorum
    hocam kurulu olan TurkVod ve eklenti vs. ne varsa hepsini kaldırın... cihazı bir açıp kapatın ve arkasından aşağıdaki linkte mevcut olan 3 zip dosyasını sırayla kurun .. sorununuz çözülecek.
    https://kodi-addons.club/addon/repository.turkvod/

script.video.F4mProxy-2.8.8.zip
    repository.turkvod-2.2.2.zip
    plugin.video.turkvod-10.2.7.zip
  • ya arkadaşlar bu cihazı alınca bein spor tr kanallarını herhangi bir iptv ye üye olmadan izleyebilirmiyim yoksa bir iptv üyeliğide satın almam gerekiyor mu
  • mgmbka M kullanıcısına yanıt
    İptv almadan izleyemezsiniz.

• alierr A kullanıcısına yanıt
    Geçen gün bir arkadaşın Fire TV 4K Stick'ine Apptoide üzerinden Puhu TV'yi kurmaya kalktım.Apptoide üzerinden uygulamanın İnstall ekranını açtım açmasına ama kumanda ile bir türlü İnstall diyemedim arkadaş.Çünkü kumanda ile PuhuTV ekranındaki Install tuşuna bir türlü geçemedim arkadaş.

Haliyle tıklayamadığım içinde uygulamayı da kuramadım bir türlü.Yaklaşık 15-20 dk. uğraştım ama sonuç değişmedi.

Faydası olur diye bir mouse uygulaması kurmaya çalıştım , bulduğuma da ücretli dedi.Ve en sonunda vazgeçtim.

Yok mu bu işin kolayı yahu...

• quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Geçen gün bir arkadaşın Fire TV 4K Stick'ine Apptoide üzerinden Puhu TV'yi kurmaya kalktım.Apptoide üzerinden uygulamanın İnstall ekranını açtım açmasına ama kumanda ile bir türlü İnstall diyemedim arkadaş.Çünkü kumanda ile PuhuTV ekranındaki Install tuşuna bir türlü geçemedim arkadaş.

Haliyle tıklayamadığım içinde uygulamayı da kuramadım bir türlü.Yaklaşık 15-20 dk. uğraştım ama sonuç değişmedi.

Faydası olur diye bir mouse uygulaması kurmaya çalıştım , bulduğuma da ücretli dedi.Ve en sonunda vazgeçtim.

Yok mu bu işin kolayı yahu...
    Mouse toggle diye fire için olan uygulama var. Kurunca fire kumandada play tuşuna 2 kere biraz uzun basınca imleç daire şeklinde çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 30 Eylül 2019; 18:23:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kc2003

İptv almadan izleyemezsiniz.
    o zaman bu bir nevi smart tv gibi birşey midir
  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    Puhutv’yi downloader uzerinden guncelluyorum surekli. Yani direk apk’yi indiriyorum cihaza. Son surumu henuz indirmedim ama hic sorun yasamadim puhutv’de

• Fire TV 4k uyumlu aparat ve Ugreen USB 2.0 ethernet + 3 USB adaptörü satılıktır.
    Fire TV kablolu internete bağlanabilir ve 3 USB girişini mouse, flash disc v.s bağlamak için kullanabilirsiniz.

• ender E kullanıcısına yanıt
    cenkozgen C kullanıcısına yanıt
    üstadım dediğinizi sırasıyla yaptım fakat çözüm alamadım bir üstte cenk beyin anlattığı mac adres değişikliğini yaptım kolay bir şekilde halloldu yardımcı olduğunuz için ayrı ayrı teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.