Şimdi Ara

Amazon Fire TV 4K UHD| FireFox Web Browser+ Kodi + ipTV + Netflix + beIN CONNECT + Spotify (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.197
Cevap
169
Favori
148.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kc2003

Saturn mağazasının düsseldorf şubesinde var görünüyor. 4k modeli 60 euro. Artı vergi olabilir.

https://www.saturn.de/de/product/_amazon-fire-tv-stick-4k-mit-der-neuen-alexa-sprachfernbedienung-2490802.html
    dönüşte havaalanında vergi iadesinide alır... uyguna gelir
  • Evrekas kullanıcısına yanıt
    puhuda bende de durum aynı. apptoide de ki connect uygulamasını kulannıyorum.arasıra atıyor ama nadir.filmler dışında canlı tv dizi sorunsuz açıyor.
  • psychovsky kullanıcısına yanıt
    Apptoide den bein connect uygulamasını indirdim ancak uygulama açılmıyor.

Canlı tv izlemek için hangi uygulamayı tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    bende açmıyor beinconnect. zaten ekrana tam da oturmuyor oradan indirdiğim uygulama.

puhutv ve beinconnect sorunsuz çalışan apk bilen varsa, konuya yazarsa sevinirim.
  • EFSANEBRAD kullanıcısına yanıt
    Bluetooth mouse bağladım ana ekranda çalışmasada uygulamalarda mouse cursor çıkıyor. Bluetooth klavye de aynı işlemi görecektir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • amreikadan fire tv getirttim. ilk defa kullanıyorum. Youtube uygulamasını bir türlü kuramadım. denildiği gibi adresi amerika adresi falanda yaptım ama yok olmuyor. indirme butonu bir türlü aktif olmuyor. yardımcı olabilirseniz sevinirim
  • Merhaba,
    Your account / your Addresses
    Eklediğiniz amerika adresinizi " set as default " yaparak deneyin. Olması lazım 5 tane cihaz sorunsuz kurdum bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magellan74 -- 31 Ekim 2019; 18:30:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Geçen zaman içerisinde farklı IPTV uygulamaları da denedim hatta ücretli olanlara bile baktım ama en hoşuma giden iPlayTV oldu ve satın aldım.

Hâlâ da onu kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum.

Ama son dönemde kanal listesinin hiç değişmediğini farkedince bunun IPTV listesinden değilde uygulamanın kendisinden kaynaklandığını ve uygulamanın listeyi bir türlü güncellemediğini tespit ettim.Menüden " Manuel güncelleme " yapsam bile listeyi güncellemiyor ki önceki sürümlerde bu böyle değildi ve listeyi anında güncelliyordu.

Ama bu bana göre kullanımından vazgeçilecek kadarçok elzem birşey değildi ve ben bu haliyle de olsa zevkle kullanmaya devam ediyorum.

" Bu sıkıntı için ne yapıyorsun ? " dersen ; haftada bir listemi kaldırıp tekrar yüklüyorum PC'den ve güncellenmiş liste ile yola devam ediyorum.

Son olarak iPlayTV'nin forum sayfasını okuduğumda şuna rastladım :

Uygulamanın yazılımcısı Andre Silva ; 25 Şubat tarihli mesajında " Merhaba arkadaşlar, cevap vermezsem özür dilerim ama istenen tüm özellikleri eklememe izin verecek yeni bir sürümde ( sıfırdan ) çalışıyorum . Mevcut sürüm bazı özelliklere sahip olmayı zorlaştıran bazı sorunlara sahiptir.Bildirilen hataları düzeltmek için önümüzdeki günlerde biraz zaman geçirmeye çalışacağım. " diye yazmış.

Yani bildirilen hatalardan arındırılmış ve istenen özelliklere göre yeni bir uygulama olması açısından uygulamayı sıfırdan yazıyormuş.Fakat bu mesajın üstünden 7-8 ay geçmesine rağmen henüz bir gelişme yok ve ben dahil diğer kullanıcılarda sabırsızlıkla bekliyor yeni versiyonu.

Dolayısıyla mevcut 3.1.2 sürümü için ; Ocak ayından bugüne kadar bir güncelleme de gelmedi ama ben hâlâ kullanmaya devam ediyorum.Çünkü beni rahatsız edici bir sıkıntısı yok şimdilik...
    nasıl ve nereden kurabiliriz bunu fire stick e?
  • scaen S kullanıcısına yanıt
    Bu yazdıklarım " @ Papirus Apple TV'de en çok beğenerek kullandığınız IPTV oynatıcı hangisidir " sorusuna verilmiş bir cevaptı.Zaten bu mesajın aslını bulup bir iki mesaj üste göz atarsanız sizde Apple TV için sorulduğunu görebilirsiniz.

Dolayısıyla bahsedilen iPlayTV uygulamasını Fire Stick'e kuramazsınız , çünkü iPlayTV uygulaması sadece Apple TV için IOS tabanlı yazılmış bir uygulama ve Android tabanlı cihazlarda kullanılamıyor.

Fire Stick TV için favori IPTV uygulamam ise SmartIPTV uygulaması.

play.google.com
    Smart IPTV - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=app.siptv.android

https://siptv.app/news/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 1 Kasım 2019; 0:22:54 >
  • magellan74 M kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi yapmak yeterli olmamıştı, biraz daha kurcalayınca resimdeki yeri buldum.
    Değiştirip restart attığımda yükleme bölümü aktif oldu. Belki başkalarına da lazım olabilir diye bilgi vermek istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Bu yazdıklarım " @ Papirus Apple TV'de en çok beğenerek kullandığınız IPTV oynatıcı hangisidir " sorusuna verilmiş bir cevaptı.Zaten bu mesajın aslını bulup bir iki mesaj üste göz atarsanız sizde Apple TV için sorulduğunu görebilirsiniz.

Dolayısıyla bahsedilen iPlayTV uygulamasını Fire Stick'e kuramazsınız , çünkü iPlayTV uygulaması sadece Apple TV için IOS tabanlı yazılmış bir uygulama ve Android tabanlı cihazlarda kullanılamıyor.

Fire Stick TV için favori IPTV uygulamam ise SmartIPTV uygulaması.

https://play.google.com/store/apps/details?id=app.siptv.android

https://siptv.app/news/
    gözümden kaçmış. Yinede cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
  • scaen S kullanıcısına yanıt
    SmartIPTV'yi 7 gün ücretsiz deneyebilirsin.Bence dene derim...

• Papirus P kullanıcısına yanıt
    fire tv'de canli tv kanallarini izleyebilecegim bir uygulama var mi? (kodi ile ugrasmak istemiyorum, zahmetli gibi)

youtube'da canli yayinlari izliyorum ama butun kanallar yok. bildiginiz gibi google markette tonlarca canli tv izleme app'leri var ama box'lar icin uygun olan var mi bilmiyorum.
  • alierr A kullanıcısına yanıt
    Canlı TV kanalları hakkında maalesef bilgim yok.

Benim bahsettiğim ücretli IPTV linklerini çalıştıran bir uygulama sadece...

• Turkcell tv+ mevcut değil mi?

Evrekas kullanıcısına yanıt
    Mechatronik M kullanıcısına yanıt
    Puhutv’de ki ses sorunu duzeldi birkac hafta oldu.

Son versiyonu buradan indirebilirsiniz:

https://apk.tools/details-puhutv-apk/

• 12 Kasım'da 2 tane 4k son versyon geliyor elime USA dan . Satmayı düşünüyorum . İlgilenen olursa p.m

• Arkadaşlar digiplay yükleniyor mu?

• 1. Selim 1 kullanıcısına yanıt
    Ben aptoide üzerinden yükledim, kullanılabiliyor.
  • Amazon fire tv stick 4K alacak arkadaslara yardimci olurum. Miktarli olarak mevcuttur.
    Donanimhaber referansim coktur. Istanbul ici elden teslim ederim.

Kapali kutu, kurulum ve programlar icin yardimci olurum.
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.