Şimdi Ara

Amazon.de PS4 Ön Siparişi... PS4 + Killzone: S.F. + 2. DS4 + Kamera 1579 TL!!! (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
46
Favori
97.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hayırlı günler herkese şimdi sömestr ın ilk haftası Almanya ya gidiyorum ve bu bundle dan almak istiyorum veya başka bir bundle fiyat bilgisi ve nerden alacağım hakkında yardımcı olursanız sevinirim iyi çalışmalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    Dün itibari ile artık göndermiyor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsirin -- 18 Ocak 2014; 10:06:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsirin

Dün itibari ile artık göndermiyor maalesef.

bende dün sordum stok olunca alabilrsiniz dedi. sepete ekeldiginizde hata veriyormu gönderemiyoruz diye ? stok denk gelmedigim için bakamadım. canlı chat alabilirsin dedi.
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    Yok, göndermiyor bizzat kendim denedim stok yakaldığım zaman aşağıdaki resimdeki hatayı verdi dün.

• selam arkadaşlar. birkaç gün önce driveclub bundle olan paketi aldım fakat kafama takıldı. bu oyun martta filan çıkacak o zamana kadar paketin tamamını bekletirler mi yoksa oyunu sonradan mı yollarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratdogan456

selam arkadaşlar. birkaç gün önce driveclub bundle olan paketi aldım fakat kafama takıldı. bu oyun martta filan çıkacak o zamana kadar paketin tamamını bekletirler mi yoksa oyunu sonradan mı yollarlar.

oyun 1 nisanda cıkıyor. dolayısıyla o pakette nisan ayında gönderilrcek
  • quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

quote:

Orijinalden alıntı: muratdogan456

selam arkadaşlar. birkaç gün önce driveclub bundle olan paketi aldım fakat kafama takıldı. bu oyun martta filan çıkacak o zamana kadar paketin tamamını bekletirler mi yoksa oyunu sonradan mı yollarlar.

oyun 1 nisanda cıkıyor. dolayısıyla o pakette nisan ayında gönderilrcek

vay pıştlar.... kalsın bari o ön siparişte o süreye kadar paket veya direk satış çıkarsa onu alırım. saol hocam
  • silex kullanıcısına yanıt
    aldığınız ps4 bölge kodu olarak pal mı geldı amazon.de den aldığınız için
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanoo

aldığınız ps4 bölge kodu olarak pal mı geldı amazon.de den aldığınız için

Evet PAL geldi.
  • Arkadaslar hala devam ediyormu acaba bu paket ?

• hdblack35 H kullanıcısına yanıt
    hımm çok iyi o zman bana ucuza gelecek ben xbox one aldım da ondan sordum bu arada arkadaşlar morhipo da ps4 var almak isteyenlere fiyatı 1,999 tl ilgilenenler bakabilir
  • Ztn sonylere gelcek 1550
    Ye morhipodan almak mantıksız olur

• Arkadaşlar,

Bir adet ps4 kol'a ihtiyacım var. Amazon üzerinden fiyatlara baktığımda siyah kol 56 euro, kırmızı kol 99 euro fiyata geliyor. Fiyatlarda bir anormallik yok değilmi. Ayrıca sipariş geçsem kaç günde gelir?

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: onat

Arkadaşlar,

Bir adet ps4 kol'a ihtiyacım var. Amazon üzerinden fiyatlara baktığımda siyah kol 56 euro, kırmızı kol 99 euro fiyata geliyor. Fiyatlarda bir anormallik yok değilmi. Ayrıca sipariş geçsem kaç günde gelir?

Teşekkürler

56 euroluk olan amazon'un sattığı kırmızı olan bireysel satıcıların satığı Türkiye'ye gönderimlerde KDV ödemiyorsunuz 47.28 euro'ya denk geliyor 6 euro'da kargo parası toplam 53.28 euro 7-14 gün arası sürer gelmesi,tabi ekspres kargo ile alırsanız 1-2 günde'de gelir ama kargo parası 24 euro oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esdarking

Arkadaşlar bugün itibariyle killzone bundle paketim geldi yalnız garanti belgesi göremedin bi kaç tanıtım broşürü birde garanti kitapçığı ama belge değil ? Size trdeki sony garanti belgesi gibi birşey geldimi yoksa sadece faturanı geçerli

Sony nin mavi zarfı içinde garanti belgesi geldi. MM Taksim den almıştım 1 ay önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

quote:

Orijinalden alıntı: onat

Arkadaşlar,

Teşekkürler

56 euroluk olan amazon'un sattığı kırmızı olan bireysel satıcıların satığı Türkiye'ye gönderimlerde KDV ödemiyorsunuz 47.28 euro'ya denk geliyor 6 euro'da kargo parası toplam 53.28 euro 7-14 gün arası sürer gelmesi,tabi ekspres kargo ile alırsanız 1-2 günde'de gelir ama kargo parası 24 euro oluyor.

Yanıt için teşekkürler.
    Media Mark sitesinde 209 tl. Ben buradan alacağım herhalde çünkü zaten eleman 15 tatilde oynasın diye alıyoruz.

Saygılar,selamlar

• Arkadaşlar, bu sabah Amazon.de'den mail geldi.
    09 Ekim'de ön sipariş verdiğim ve 25 Aralık'da teslim edilen Killzone bundle paketinde kargo ücretinde bir değişiklik olmuş. Bu nedenle komple kargo ücretini kredi kartıma iade işlemi başlatmışlar.
    Yani 79,44 EURO bana geri iade ediliyor.
    Ürün bana ücretsiz gelmiş oluyor böylelikle. Zaten çok uygun fiyata almıştık, buda süper oldu.
    Yıllardır Amazon'u tercih etmemin nedenlerinden biride bu işte. Alıcıyı her durumda gözetiyor. 4-5 ay önce almış olduğumuz ürünün kargo parasını iade ediyor. Birde bu olayın Türkiye'de olduğunu düşünün, direkt kulaklarının üzerine yatarlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdblack35 -- 18 Şubat 2014; 10:23:59 >
  • arkadaşlar bu adres bilgilerini nasıl giriyoruz Vor- und Nachname: ingilizceye çevirim dedım olmadı
    Firmenname:
    Straße und Hausnummer:
    Stadt:
    Bundesland/Kanton:
    (optional)
  • hdblack35 H kullanıcısına yanıt
    Normalde olması gereken de bu. Ama biz bu ülkede öyle bir sisteme alıştırılmışız ki bunlar bize ütopik geliyor. Başka gezenge yaşadığımı düşünüyorum.
    Hayırlı olsun. Adınıza sevindim.
  • Arkadaşlar aldiginiz paket linklerini gönderirseniz sevinirim.bende almayi dusnuyorumda.

• 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.