Şimdi Ara

Amazon’da bu defa çift kollu PS5 Slim 1 TB indirime girdi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon’da bu defa çift kollu PS5 Slim 1 TB indirime girdi!
    Amazon’un Okula ve Şehre Dönüş Fırsatlarında oyun konsollarındaki indirimler dikkat çekiyor. Dün tek kollu PS5 Slim 1 TB versiyonu indirime girmişti. Bugün de çift DualSense kontrolcülü PS5 Slim 1 TB oyun konsolunda indirim başladı.

Çift kollu PS5 Slim 1 TB: 20.999 TL

Amazon’da Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1 TB Oyun Konsolu + 2. DualSense (İthalatçı Garantili) oyun konsolu 20.999 TL’ye satılıyor. Şu an diğer sitelerde bu modelin fiyat 22.650 TL’den başlıyor.

İthalatçı garantili PS5’i Amazon güvencesiyle indirimli olarak satın alabilirsiniz. PS5 Slim, normal PS5’ göre yüzde 30 daha düşük boyutlara ve yüzde 18 daha düşük ağırlığa sahip.

Satın almak için: PS5 Slim 1 TB + 2. DualSense

Ayrıca Bkz.Amazon Okula ve Şehre Dönüş Fırsatlarında kaçırmamanız gereken indirimler!

DH Sıcak Fırsatlar İndirim Kanalımıza Katılmak için:👇

İndirimli ürünleri yakalamak için Sıcak Fırsatları takip edin!

İndirimli ürünleri yakalamak için Sıcak Fırsatlar forumumuzdaki ana konuları takip edebilirsiniz:

• Şu ps5 indirim haberlerinizden sonra en sonunda proyu beklemeden alıcam ha, her gün kanıma giriyorsunuz 😂
  • Amazon yine yaptı yapacağını. İyi fiyat, aferin. Geçen hafta arkadaşım almıştı bu sefer de ben aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilbaris -- 3 Eylül 2024; 16:25:42 >
  • İthalatçı olması dışında sorun yok, ama insanı dürtüyor bu fiyat. Ve 2. Kol
  • Xbox series x var. Yine de şeytan dürtüyor.

Neyse şeytanı yendim. Ps5 pro çıksın bakarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sene2024 -- 3 Eylül 2024; 17:47:32 >
  • Amazon’da bu defa çift kollu PS5 Slim 1 TB indirime girdi!

Kasıtlı falan mı yapıyorsunuz şu haberleri? Dolandırıcılığa tamamen kapı açışıdır şu. Yine tanınmadık bir satıcı, sattığı tek ürünüyle radikal fiyatlarla piyasaya giriyor sözde.
  • 10 bin olsa belki
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Aynı satıcıya Trendyol'dan da bak istersen. Amazon herkesi ana sayfaya koymaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilbaris -- 3 Eylül 2024; 19:37:32 >
  • 25.499 tl

• yilbaris Y kullanıcısına yanıt
    eticaret sitelerinin hangi algoritmalarla satıcıları öne taşıdığı ve hangi satıcıları içeriye alıp sattırdığı konusunda bilginiz yok sanırım, ne rezillikler gördük TY, amazon hb de haberiniz yok yani gupower'ın yukarıdaki sitemi doğru, dikkat etmek gerek. amazon'da satılıyor diye kazık yemezsiniz durumu geçerli değil.
  • Yeniden indirimde, ben şimdi prime’la 20.999 TL’ye aldım ama alırken taksit seçeneğini seçemedim. Bu konuda ne yapılabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 4 Eylül 2024; 22:12:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sing_a_song

Yeniden indirimde, ben şimdi prime’la 20.999 TL’ye aldım ama alırken taksit seçeneğini seçemedim. Bu konuda ne yapılabilir?

iptal et tekrar satın al.

• satıcı ile ilgili şikayetler

www.sikayetvar.com
    Betpa Dijital - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/betpa-dijital
  • BlacK SeA StorM 61 kullanıcısına yanıt

temsilciyle göeüştüm garanti bankasında 1 ekime kadar çalışma varmış, iştal edil başka hesaptan başka kartla aldım.

• epica06 kullanıcısına yanıt

Zaten sıkıntılı zamanlardayım umarım bir sorun uaşamam, geçen hafta tek kollu konusunda da güvenilir değil vb yorumlar yapılmıştı kaçırmıştım, bu kez kaçırmak istemedim. Attığınız linkte de pa5 şikayeti göremedim.

• Cilkini cikardilar iyice 27bine vatan bilkom satiyor. Bu bebeler kacak şırnaktan gelme mallari 24e satiyor
  • ezicioyuncu kullanıcısına yanıt

Vatan’dan almak ile bu kişilerden almak arasındaki fark ne oluyor acaba? (Bilmediğimden soruyorum).

• 25,5 olmuş dağılsak mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.