Şimdi Ara

xbox 360 slim fan sesi ve bir kaç soru (yeni aldım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle yıllardan sonra tekrar 360 slim alarak aranıza döndüm. ikinci el j tg temiz bir makine ama ne varki fan sesi dün beni çıldırdıttı. baya baya çıkıyor ve oyun oynarken devam kafamda uğulduyor , aynı düzeyde sesi devamlı dinleyince de kulaklarım rahatsız olduğunu hissettim. fan speed 65 de duruyor daha da aşağı indirirsem 0 oluyor zaten.

bu sesi nasıl keserim. içini açıp temizlesek gidermi ne yapmam gerekir ?

bu makine mkv filan oynatıyor mu acaba ?

teşekkürler.

• arkadaşlar Allah rızası için yardım edin. fan sesi niye bu kadar çok çıkıyor tozlanmadan kaynaklı olabilir mi ? sizin makineler nasıl fan sesi çok mu az mı ? boştan yere içini açmayım şu aletin.
  • fanlar cok calışmadan dolayı kötü duruma gelmiş olabilir her oyunda aynısını yapıyorsa sıkıntı var fan ayarlarıyla pek fazla oynamanı önermem
  • dikkatlice lastikçide uzaktan doğru hava tutturmayı dene
  • Ölü ozan kullanıcısına yanıt
    içini açsam daha sağlıklı olur mu ? süpürgeyle çektirmeye düşünüyorum.
    hava püskürtme ile toz içine dağılmız mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

içini açsam daha sağlıklı olur mu ? süpürgeyle çektirmeye düşünüyorum.
    hava püskürtme ile toz içine dağılmız mı

yapabiliyosan toner dolduranların toz emen sistemli kompresörleri var
    onu dene
    notebook tozlanınca süpürge ile çekmiştim faydası olmadı
    çünkü toz iyice yapışıyo
    lastikçide havayı basınca kendine gelmişti cihaz
  • Sağol demeyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sağol demeyeceğim

Sağol demeyeceğim
    Olacak iş değil
  • Sağol deneyeceğim yazacaktım mobilden yanlış olmuş :))

@Ölü ozan
  • Benim fan speed 0 da dostum calisma degerlerine bak sorun olucagini sanmiyorum

• quote:

arkadaşlar öncelikle yıllardan sonra tekrar 360 slim alarak aranıza döndüm. ikinci el j tg temiz bir makine ama ne varki fan sesi dün beni çıldırdıttı. baya baya çıkıyor ve oyun oynarken devam kafamda uğulduyor , aynı düzeyde sesi devamlı dinleyince de kulaklarım rahatsız olduğunu hissettim. fan speed 65 de duruyor daha da aşağı indirirsem 0 oluyor zaten.

bu sesi nasıl keserim. içini açıp temizlesek gidermi ne yapmam gerekir ?

bu makine mkv filan oynatıyor mu acaba ?

teşekkürler.

Paranız varsa onunla bununla uğraşmayın gidin servise verin

• quote:

Orijinalden alıntı: khedira_34

Benim fan speed 0 da dostum calisma degerlerine bak sorun olucagini sanmiyorum

o da bıraktım bir ara oyun oynamadan 60 lara çıktı sıcaklık bende geri açtım. senin kaçta oluyor fan scaklığı
  • quote:

quote:

o da bıraktım bir ara oyun oynamadan 60 lara çıktı sıcaklık bende geri açtım. senin kaçta oluyor fan scaklığı

60-70 gordugum oldu yazib 80 bike olmustur dik kullandim o sesi dinlemektense hic bir sorun yasamadin ses benide rahatsiz ediyordu,
    Birde cihazi 2.el aldiysan adaptor yan sanayi ise oda cok ses yapiyor bi kontrol et arkadasim

• quote:

quote:

quote:

60-70 gordugum oldu yazib 80 bike olmustur dik kullandim o sesi dinlemektense hic bir sorun yasamadin ses benide rahatsiz ediyordu,
    Birde cihazi 2.el aldiysan adaptor yan sanayi ise oda cok ses yapiyor bi kontrol et arkadasim

60-80 arasi normal benim full 0 da fan hizi makina slim

• khedira_34 kullanıcısına yanıt
    o olunca , fan ayarı otomatik mi oluyor ? yani fan gerekirse devreye mi giriyor ? deneyim akşam bende aşırı ısınmadan sorun olur diyerekten hiç de8nemedim korktum .)
  • quote:

o olunca , fan ayarı otomatik mi oluyor ? yani fan gerekirse devreye mi giriyor ? deneyim akşam bende aşırı ısınmadan sorun olur diyerekten hiç de8nemedim korktum .)

Arkadasim 1.5 yildir yazin dik kisin yatay olarak 0 da kullaniyorum makinayi 0 da degerler ortalama 70 diyebilirim sorun yok 0 da fan otamatikmi bilmiyorum ama yetiyor bana ..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.