Şimdi Ara

Amasya hakkında bilgi lazım arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
25.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amasya nasıl bir şehir arkadaşlar bildiklerinizi paylaşırmısınız üniversiteyi Amasya'da okuyacağım.İnsanları nasıl, ulaşım fiyatları nasıl, üniversitesi nasıl, eğlence mekanları falan varmı ve Ankara'dan gelen birisi olarak çok sıkıntı çeker miyim?Amasya'ya gidecek hiç bir tanıdığım olmadığından mecbur bu sene yurtta kalacağım.Yurt üniversiteye yakın mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ITürkologI -- 27 Temmuz 2013; 0:44:15 >

• bende ankarada yaşıyorum. 3 gün amasyada kalmıştım. sakin bir şehir. içinden yeşilırmak geçiyor. onun yanından devam eden bir meşhur caddesi var. orada lokantalar falan var. sakin ve doğal yerler. fazla eğlence mekanı yok diye biliyorum ama senin isteklerin nedir onu bilemem tabi. fazla nüfusu yok zaten. insanlarını da iyi hatırlıyorum. üniversite ve yurtun yeri hakkında bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msametg

bende ankarada yaşıyorum. 3 gün amasyada kalmıştım. sakin bir şehir. içinden yeşilırmak geçiyor. onun yanından devam eden bir meşhur caddesi var. orada lokantalar falan var. sakin ve doğal yerler. fazla eğlence mekanı yok diye biliyorum ama senin isteklerin nedir onu bilemem tabi. fazla nüfusu yok zaten. insanlarını da iyi hatırlıyorum. üniversite ve yurtun yeri hakkında bilgim yok.

Verdiğin bilgiler için teşekkürler.Sakin ve doğal yer olması benim için çok iyi.Ankara'nın kalabalığından da insanından da bıkmıştım zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ITürkologI

Amasya nasıl bir şehir arkadaşlar bildiklerinizi paylaşırmısınız üniversiteyi Amasya'da okuyacağım.İnsanları nasıl, ulaşım fiyatları nasıl, üniversitesi nasıl, eğlence mekanları falan varmı ve Ankara'dan gelen birisi olarak çok sıkıntı çeker miyim?Amasya'ya gidecek hiç bir tanıdığım olmadığından mecbur bu sene yurtta kalacağım.Yurt üniversiteye yakın mı?
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnRe -- 29 Ocak 2014; 21:36:38 >
  • Sakin bir şehirdir ama belki not yüksek tutarsan en azından samsuna gelebilirsin . Öğrenci şehiri .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısa bir dönem Amasyada bulundum. Amasya için; sessiz, sakin küçük bir şehir diyebilirim. Zaman zaman canının sıkılması muhtemel..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodnameAlp -- 23 Ağustos 2011; 8:21:18 >
  • öğrenciye hızlı şehir iyi olmaz amasya iyidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4-5 Tane otobüsle Kent Kart sistemi kurmuşlar o derece sakin :D
  • Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vee

quote:

Orijinalden alıntı: IFatalTürkI

Amasya nasıl bir şehir arkadaşlar bildiklerinizi paylaşırmısınız üniversiteyi Amasya'da okuyacağım.İnsanları nasıl, ulaşım fiyatları nasıl, üniversitesi nasıl, eğlence mekanları falan varmı ve Ankara'dan gelen birisi olarak çok sıkıntı çekermiyim?Amasya'ya gidecek hiç bir tanıdığım olmadığından mecbur bu sene yurtta kalacağım.Yurt üniversiteye yakın mı?

Bi Amasyalı olarak şöyleri yerimi bi alayım
    İnsanları iyidir ama büyük şehirden İstanbul,İzmir vs. geliyorsan ilk başlarda birazda olsa oralara göre zorluk çekersin sakin şehirdir
    Şehir zaten çok büyük değil şuan güncel şehiriçi fiyatları ne kadar bilmiyorum ama genel olarak ucuzdur.
    Eğlence mekanı olarak üniversite olduğu için cafeler felan fazlaca var bar felan kastediyosan bildiğim kadarıyla yok
    Ünlü Ali Kaya Restorantı var oradan bütün amasyayı ayaklarının altına alabilirsin özellikle gece 10 numara oluyor oranın üstünde de Seyir Cafe var orayıda tavsiye ederim.
    Ben Merzifonluyum aslen Amasya'nın en büyük ilçesidir gezmeye vs. Merzifona da gelebilirsin.Minibüsler kalkıyor saat başı Amasya-Merzifon arası bildiğim kadarıyla 5-6tl civarı Amasya Merzifon arası 47 Km.
    Pavyon,Gazino olarak İpekyolu var güzel yerdir hemen hemen hepsini gezdim en güzel hatunlar orada Dost Efe var Merzifon'a gelirken Merzifon da Yakamoz var eskiden Ay Işığıda vardı orada güzeldi kapattılar, bunları yazıyorum ama dikkat et karı kız ayağına fazla kaptırma fena yolarlar

Genel olarak böyle başka sormak istediğin bişey olursa seve seve yanıtlarım

+Bişey daha ekleyim
    Amasyada okunmaz Ankaradan gelipte patlarsın valla sıkıntıdan deniz kenarı biyere git en yakın Samsun var ne yap oraya git bence

Hocam yurt önerisi lazım okula yakın yurt varmı?

• up
  • 18 ay askerlik yaptım, acemiyken 4-5 kere, ustayken 4-5 kere çarşıya çıktım ki bölük yazıcısı olarak istediğim zaman çarşıya çıkma hakkı verilmişken.

Bahsettiğim 1997-1998 arası, asker olarak gitsen çok güzel yere düşmüşsün derdim ama büyük şehirden gidiyorsan sıkılırsın gibime geliyor.

Çevre illeri gezebilirsin eğer bu tarz aktivitelerden hoşlanıyorsan.
  • Şehir küçük ama şirin bir şehir.Alıştım şehire bir şekilde geçiyor zaman.Ama üniversitesi zor tavsiye etmem özellikle de Türkçe Programı.
  • West nickli bi arkadaş vardı o okumuştu amasyada üniyi.
  • Amasya Üniv çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: CapoRegime

Amasya Üniv çıktı

Geçmiş olsun ben hiç memnun değilim çok sıkıcı bir yer. Çoğu esnafı sahtekar.
    Vay be konuyu da açalı 2 sene olmuş dün gibi hatırlıyorum zaman çabuk geçiyor.
  • quote:

Amasya nasıl bir şehir arkadaşlar bildiklerinizi paylaşırmısınız üniversiteyi Amasya'da okuyacağım.İnsanları nasıl, ulaşım fiyatları nasıl, üniversitesi nasıl, eğlence mekanları falan varmı ve Ankara'dan gelen birisi olarak çok sıkıntı çeker miyim?Amasya'ya gidecek hiç bir tanıdığım olmadığından mecbur bu sene yurtta kalacağım.Yurt üniversiteye yakın mı?

amasyalıyım, mütiş bi yer gecen yaz amcam kendi haşhaş tarlalarından gözümün önünde tohum yerini parçalayıp avucuma boşalttı değdiği yeri 2 saat yaladım, neden anlattım bilmiyorum içimde kaldı
  • up!
    varmı bizi aydınlatacak arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: çamınferyadı

quote:

amasyalıyım, mütiş bi yer gecen yaz amcam kendi haşhaş tarlalarından gözümün önünde tohum yerini parçalayıp avucuma boşalttı değdiği yeri 2 saat yaladım, neden anlattım bilmiyorum içimde kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: çamınferyadı

quote:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.