Şimdi Ara

Alzheimerli dedem vefat etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen cuma dedemi defnettik ellerim de vefat etti sayılır ilk yardımını felan yaptım ama kurtaramadık maalesef.Tam 5 yıldır çocuğumuz gibi bakıyorduk altını temizle, banyo yaptır, yürüt, oturt aşırı bir ağırlığı oluyordu ama gerçekten severek yapıyordum.Sizlere önerim büyüklerinize iyi davranın çok üzülüyorsunuz sonra.

• Başın sağolsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durumda anneannem var. Teyzem çekip gitti. Annem zar zor bakıyor. Galiba ben bakmaya başlamak zorunda kalacağım.

Bu arada başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Sizden de Allah razı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Green105 -- 31 Temmuz 2015; 11:59:51 >
  • Kesin gebersede kurtulsak demissindir simdi vicdan yapiyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin

• Huzur içinde yatsın. Dünya dertlerinden acılarından kurtulmuştur. Hasta içinde bakıcı içinde zor bir durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başınız sağ olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boşver kurtulmuş adam kardeşim

• Başınız sağolsun

• mekanı cennet olsun kardeşim
  • bende bu mayıs babaannemi kaybettim

1 ay üzüntüden ne yaptıgımı bilmiyordum zor çok zor

allah sabır versin
  • Allah rahmet eylesin Alzheimer hastasına bakmak çok sabır isteyen bir iş

• Başınız sağolsun ve geçmiş olsun gençler.

Benim babannemde 98 yaşında ve şuan yoğun bakımda. Son ana kadar her işini kendi yaptı 3 gece önce birden rahatsızlandı. Bu gün cumadan sonra gidicem doktorlarla görüşmeye. Hastanede halamlar amcamlar falan denk gelirse cinayet işleyebilirim..

• NDS Vallahi hiç aklımdan öyle bir şey geçmedi vallahi 100 yıl yaşasa yine bakarım hiç sorun yok.

Green benimde teyzem var bakmazdı kolay kolay geldiğin dede bilgisayar da oturur du altını silerken felan hiç ellemezdi ama boşver bunlara takılırsan kafayı yersin sen bak kardeşim bakamasanda annenin hayatını kolaylaştırmaya çalış ne bileyim ufaktan kahvaltıyı sen hazırla felan onun bile inan bana çok yararı oluyor.

Wonder hocam öyle düşünme herkes kendinden sorumlu ben şu an gerçekten çok rahatım içim rahat doğrusu.

Diğer mesajlar içinde sağolun arkadaşlar allah sizlere uzun ömür versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mcuk -- 31 Temmuz 2015; 12:22:33 >
  • Alzaymır ne demek ? Yiyilomu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin, alzheimer zor bir hastalık. Bilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.