Şimdi Ara

Altyapı var fakat altyapı gözükmüyor hata veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
8.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eskiden oturduğum binada altyapı var senelerce o altyapıyı kullandım sonra aynı beldede ev değiştirdik şuan tekrardan eski evimize geçmeyi düşünüyoruz ama altyapı gözükmüyor,hata veriyor, binada oturan 1 daire var o kişinin sabit numarasını sorgulama yaptığımda hızı ne kadar alabileceğimi falan gösteriyor ama normal adres olarak sorgulama yapıldıgında resimlerdeki hataları alıyorum bu sorunu nasıl düzelttirebilirim ? şuan oturduğum binayıda müstakil olarak gösteriyor 3 daire 2 dükkan olduğu halde tekrar oturdugum binaya taşınmaya çalışsam yine sıkıntı çekicem gibi duruyor Altyapı var fakat altyapı gözükmüyor hata veriyorAltyapı var fakat altyapı gözükmüyor hata veriyorAltyapı var fakat altyapı gözükmüyor hata veriyor

• https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/140072962

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    hocam ordaki dilekçe sebeplerin hiç biri bana göre değil altyapı var gözükmüyor sadece türknet sorunumu çözemezse bizim bölgemize bakan ekipleri arayacağım eğer onlarda bir şey yapamayız derlerse gidip türk telekom abonesi olurum yapacağım bir şey yok şu durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkaninn59 -- 25 Nisan 2020; 5:4:7 >
  • Ankastreniz üzerindeki kod ile müdürlüğe başvurun. Sisteme tanımlarlar.
  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    Sistemde gözükmesi için tanımlanması gerekiyor hocam. Orada buna uygun madde de var. Ama siz bilirsiniz tabiki saygı duyuyorum.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    ben göremedim kusura bakma hangisi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    Dilekçenizi adresimde internet alamıyorum, binam sorgulama sayfasında çıkmıyor diye birkaç cümle ile de hazırlayabilirsiniz.
    https://tuketicisikayet.btk.gov.tr/
    Buradan da iletebilirsiniz talebinizi.

• alt yapı olduğu halde gözükmüyorsa bina adresini girdiğin zaman port yoktur
  • Celest kullanıcısına yanıt
    port olmama olasılıgı yok başka adreste gözüküyor aynı sokak üzeri büyük bir yerde oturmuyorum port bitme olasılıgı yok zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkaninn59 -- 26 Nisan 2020; 15:44:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam selamlar. benim de bulunduğum yerde altyapı var hatta aktif bir altyapı var fakat hız sorgulama sitelerinde hiç bir şekilde gözükmüyor. 15 temmuzdan sonra adreste isim değişikliği olduğu için düşünüyorum. siz bu sorunu çözebildiniz mi acaba? nasıl bir yol izlediniz? @erkaninn59

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muco -- 10 Kasım 2020; 1:51:11 >
  • Konuya açıklık getireyim:

Evin bina yada müstakil olması farketmeksizin sorun o adrese tanımlı maks abonelik sayısı ile alakalı. Örneğin bir binada 24 daire numarası var ise o binada maksimum 24 tane internet aboneliği olabilir (operatör farketmez). Müstakil evlerde ise durum belediyede tanımlı olan iç daire sayısına bağlıdır. O evin 3 dairesi var gibi gözüküyor olabilir yada 4 dairesi ancak biri kömürlük biri teras gözüküyorsa belediyede bu ev için 2 iç daire tanımlıdır ve bu 4 dairede 4 farklı kişi otursa dahi sadece ikisi abonelik alır. Bu tanımlar dolduktan sonra o adres için sorgulama yapıldığında sorgulama sayfalarında altyapı yok/bilgi bulunamadı benzeri şeyler çıkar. Maks abonelik sayısı dolu olmadığı halde bu bilgi çıkıyorsa internetin geldiği kutudaki (telefon direklerinde olanlardan) tüm yerler doludur ve bu yüzden böyle bilgi çıkar. Bununla ilgili bilgiyi size türk telekom bölge müdürlüklerindeki erişim planlama birimleri verir.

@Muco @erkaninn59

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rmzn96 -- 10 Kasım 2020; 10:51:36 >

• Başımdan geçen bir olaydan örnek vermek istiyorum. Kullandığım mevcut internetimi alt yapıdan sorguluyorum alt yapı görünmüyor. Türk telekomun filmleri bitmez.

Alt yapı tanımlama işi Türk telekomdan geçiyor, Birçok yerde mevcut alt yapıları sistemden kapatıyorlar ki diğer firmalar internet satamasın. İnternet hizmetini Türk telekomdan alacağın zaman hemen internet bağlanıyor.

işin özeti bu

• buçat B kullanıcısına yanıt

yasadım bu boku. port yok dedim, yok dediler. bikaç hafta sonra size geçicem dedim port gelince haber vercez dediler 2 gün sonra geldiler.

• Kesin bilgi mi beyler ona göre şikayette bulunucağım. Böyle bir düzen kurmuşlar diyorsunuz. Bnmde altyapı görünmüyor

• Merhaba. Şehir dışındaki evimde daha önceki yıllarda ADSL internet kullanmıştım. Birkaç yıldır internet kullanmadım. Şu anda altyapı sorgulama yaptığımda altyapı görünmüyor. Sokaktaki benim ev hariç her adreste VDSL(Hipernet) 30Mbps ve santrale 600m civarı görünüyor. Altyapı görünmesi veya hat yenileme için illaki TTNet mi bağlatmam gerekiyor?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.