|
Selamlar, Bir haftadır elektrik kesintisi sonrası internetim uzun bir süre gelmiyor. Konuyla ilgili TTNet ile görüştüm. DSL ışığı yanmadığından "sinyal alamıyoruz" diyorlar. Teknik destek için eve geldiler, o esnada DSL ışığı yanıyordu. Modemi yeniden kurdular, bağlantı sağladım. Ama modem ayarları için arayüze girdim. Sabit IP kullanıyorum. Mac filtreleme ve port yönlendirme ayarlarımı aktif ettim. Modemim Asus DSL-N16. Oldukça kolay kurulumu ve arayüzü var. Ama admin, admin olan şifreyi ilk girişte değiştirmemi istiyor. Sifreyi değistiriyorum. Modem kendini resetliyor ve sabit ip ile ya da 192.168.1.1 ile arayüze giriş yapamıyorum. Sifre doğru, router.asus.com ile giriş yapabiliyorum. Arayüze giriş yapamayınca modeme hard reset atayım dedim ve DSL ışığı yine yanmadı. Simdi muhtemelen saatlerce bekleyeceğim. Asus'a ulaşamadım, direkt otomatik yanıtla modem kurmaya yönlendiriyor. Mail attım ama ne zaman dönerler bilmiyorum. Sorunun modemden kaynaklı olduğundan emin olsam hemen yeni modem alacağım. Evden çalıştığım için ihtiyacım var. Evde eski bir TP-Link modem buldum. Onu takınca da DSL ışığı yanmıyor. Dolayısıyla modem kaynaklı diyemiyorum. Ne önerirsiniz ? Simdiden tesekkurler. |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt