< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Altınyıldız 5’li Tişört 518,40 TL !!!

-
-
Dümdüz t-shirt'ler için bu fiyat fazla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dümdüz derken?
çocuk muyuz baskılı tişört giyelim? sade iyidir, sen baskılılardan devam evlat
-
%10 NAYS ile iyi fiyat
-
Size bir güzellik yapayım, n11 altınyıldız mağazasında t shirtler 130 küsür lira, 5 al 4 öde var. 5 tane 530 eder. Tık hızında kuponlar vs var, 460 470 civarına renk seçerek alabilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pazarlama ilk alışveriş %10 pazarlama puan,Nays ile %10 puan,sepet indirimi ile 418 tl gelir. İyi fırsat.
Düz, üzerinde yazı bulunmayan elbise daima iyidir. Bu akım kimi spor ayakkabılarında da kendini göstermeye başladı bile; sadece logo var. Bu akım bi türlü tişörtlere sıçrayamadı, hala daha eşek gibi marka damgalı tişörtler üretmeye devam ediyorlar..
-
Kupon olursa olur ama kupon yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hepsini sabit renk isteme şansımız olsa keşke.
-
N11 de altınyıldız satıcıya gir istediğin gibi alabilirsin ben 2 siyah 1 beyaz 1 mavi 1 kırmızı olacak şekilde aldım hepsi tek renkte olabiliyor
-
Teşekkürler söylediğiniz gibi 5 tişört kuponla beraber 460'a geldi inşallah kalitesi iyidir.
N11 kuponlar aktif, ilgilenenlere duyurulur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
Çok teşekkürler reis. Bendeki kupon farklı olduğu için 478'e kadar indirebildim, 50₺ de daha sonra puan verecek. Kar kardır. :)
-
n11 için güncel bu şekilde şu an
-
paylaş kazan :D
WardenGameryoutube
İndiregandi Yapacan Değil mi Çakal | Recep İvedik #shortshttps://www.youtube.com/shorts/jgELitlCEKs -
Kesinlikle tavsiye etmem. Ürünleri pazaramadan sipariş verdim. 20 gündür kargo sürecinde. Arıyorum bakıyoruz geri dönüş olacak diyorlar hikaye. Geri dönüş yok pazarama ve sendeo kargo firması tamamen fiyasko. Ürünleri fiziken kaybetmişler. Bundan sonra bilmediğim yerden alışveriş yapmam rezil oldum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanane010 -- 22 Temmuz 2023; 17:15:26 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
çocuk muyuz baskılı tişört giyelim? sade iyidir, sen baskılılardan devam evlat |
Size bir güzellik yapayım, n11 altınyıldız mağazasında t shirtler 130 küsür lira, 5 al 4 öde var. 5 tane 530 eder. Tık hızında kuponlar vs var, 460 470 civarına renk seçerek alabilirsiniz.
|
Dümdüz t-shirt'ler için bu fiyat fazla
|
41 yaşında bir çocuğum o vakit, hatta yalnızca baskılı da değil anime karakterli de giyerim. Karartmayın iç dünyanızı dede... |
Benzer içerikler
- burger crush
- bim çiğköfte fiyatı
- marka plus orjinal mi
- beşler nostalji sucuk
- deli2go ne demek
- zara indirim ne zaman 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X