Şimdi Ara

ALTINOLUK NASIL BİR YER ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
22.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gidenler tatil yapanlar anlatırsa sevinirim pansiyonlar nasıl ortam nasıl kısaca bilgi verirseniz sevinirim

• altınoluk kaz dağlarından gelen havayla türkiyede bulabilceğin en temiz havya sahip olan yegane yerdir insanı acaip derecede rahatlatır bunun yanında alman göçmenlerimiz konakladıgı bi yerdir akşamları bodrum gibi yerlerdeki gibi eğlenceler olmasda kendi capında gençlerin eğlenebilcieği 2 3 barı bulunan soğuk deniziyle sabah akşam insana soğuk duş etkisi yaratan bi yerdir
  • havası suyu guzeldir, emekli memleketi gibi gorunsede 3-5 kafa dengi arkadaş bulursan mukemmel vakit gecirirsin, gunduzleri şatoda denize girer geceleri antique barda kurtlarını dokersin, ertesi gun tekne turuna cıkar akşama kadar eğlenir korfezin en guzel yerlerinde denize girersin...oda yetmezse alırsın cantanı sırtına dağlara cıkar trekking yaparsın, mıhlı selalesinde kiremitte alabalık yer gozun yerse selalenin buz gibi sularına dalabilirsin... yani anlayacağın senin tatilden ne istediğine bağlı aslında cok yonlu bir yer, kimine sıkıcı gelir ama benim gibi butun bir yıl altınoluk özlemi duyanlarda vardır
  • bilgi veren herkese teşekkür ediyorum
    Sancaktepe nasıl bir yer?
    5 yıl önce açıldı
    Maltepe nasıl bir yer?
    14 yıl önce açıldı
    Muğla/merkez nasıl bir yer ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bu Altınoluk'taki 4.yılım olacak..

Ayvalık gibi bunaltıcı bir yer değil..çünkü koridorda kaldığı için her zaman hafiften esen tatlı bir rüzgar var..

Denizi bildiğin gibi süper

Havası çok temiz...suyu çok temiz..

Geceleri çarşı süper oluyor...heryer ışıl ışıl...göz banyosu da süper yani heheheh

Fakat tek sorun Ağustos'da biraz kalabalıklaşıyor..fazla gecikmeden gel

Eğer Asos'a yolun düşerse..Kadırga Koyu denen bir yer var...Mavi bayraklı..DÜnyanın seçilmiş en güzel

koylarından biri ve daha tanınmadığı için pek kalabalık değil...Denizinin okyanustan farkı yok...akvaryum

gibi..

Ayrıca Şahin Tepesi diye bir yer var..akşamüstü takılabilecek çok güzel çay bahçeleri var...hayatında

görmediğin manzarayı orada görebilirsin...Ayvalığa kadar bütün manzara ayağının altında

Daha fazla bilgi istersen veya sormak istediğin bişey olursa bana pm yoluyla ulaşabilirsin

Haa bu arada...Önerebileceğim pansiyon var...tam bizim yazlığın arkasında...manzarası falan da

güzel..havadar bir yerde..2 yıl önce Edebiyat hocam gelmişti ve orada kalımışlardı...gayet memnun

ayrıldılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VGroove -- 26 Haziran 2007; 1:04:35 >

• denizi taşlıdır ama ayak kesmez iri iri kaygan yuvarlak taşlar

Orjinalden alıntı: _Atatürkcüyüm_

altınoluk-güre-akcay-sarımsaklı-berhamkale-asos-edremit
    bu saydıklarımın hepsi altınoluktadır ve havası denizi suyu cok güzeldir
  • annem oraya yerleşti orada yaşıyor çok şirin samimi güzel bir yer arkadaşlarımızında söylediği gibi emekli yeri gibi görünür ama değil 12 sene önce bile sakin ama çok eğlenceli bir yerdi gençeler güzel vakit geçirirler olgun yaştakilerde ruhu genç insanlar eğlenirsin
  • saçmalamayın sarımsalklı ayvalığa bağlı ve başlı başına bir ilçe , güre, akçay altınoluk edremit'e bağlı , assos ise çanakkale'ye bağlı. Altınoluğa gelince emekli cenneti sıkıcı bir yer ,sarımsaklı kumuyla deniziyle gece hayatı ile 5 basar.
    quote:

Orjinalden alıntı: everythingbutthegirl

arkadaşım saydıkların altınolukta değil hepsi edremitte birer semt...
    quote:

Orjinalden alıntı: _Atatürkcüyüm_

altınoluk-güre-akcay-sarımsaklı-berhamkale-asos-edremit
    bu saydıklarımın hepsi altınoluktadır ve havası denizi suyu cok güzeldir

• up. biz arkadaşlarla gidicez 5 günlüğüne. sıkılır mıyız gençler olarak. ortam var mı yani.

Geciken adalet adalet değildir
  • Up'a gel

Araba varsa şelaleleri falan gezersiniz, sahilde takılırsınız bir de 3 yıl önce dediğim gibi ordan da birileriyle tanışırsanız çok güzel bir tatil olur

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Up'a gel

Araba varsa şelaleleri falan gezersiniz, sahilde takılırsınız bir de 3 yıl önce dediğim gibi ordan da birileriyle tanışırsanız çok güzel bir tatil olur

4 ya da 5 arkadaş gidicez. orda ev tutucaz. eğlenir miyiz. gençler var mı? yoksa sıkılır mıyız onu soruyorum. (araba yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canis Lupus -- 6 Temmuz 2010; 4:24:27 >

• Açıkçası en son 4-5 yıl önce gitmiştim minimum, ortamın yarısı da tanıdık olduğu için inanılmaz eğleniyorduk biz. Dışardan gidip ev tutarsanız sap sapa eğlenir misiniz bilemiyorum Gençler var ama grup grup genelde.

• up

• Geçen gün gittik bok gibi bir yer . Gelin Akçaya arkadaş arıyorum bende
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.