Şimdi Ara

ALTEC LANSİNG VS3251 5.1 SPEAKER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ÜRÜNÜ ALACAM SİZLERİN ÜRÜN HAKKINDAKİ YORUMLARINIZI ALABİLİR MİYİM ?

HTC Wildfire S,Logitech Z2300 Speakers,Creative ep630 Black,Logitech x230,Logitech x540,Creative Audigy value 7.1,Creative Sound Blaster 5.1,JBL 1000 watt,Samsung Preston,BENQT2200HDA LCD,Fujifilm A235,Creative A300
  • UPPPPPPPPPPPPPPPP
    HTC Wildfire S,Logitech Z2300 Speakers,Creative ep630 Black,Logitech x230,Logitech x540,Creative Audigy value 7.1,Creative Sound Blaster 5.1,JBL 1000 watt,Samsung Preston,BENQT2200HDA LCD,Fujifilm A235,Creative A300
  • bende bu ses sistemini merak ediyom arkadaşım alırsan nasıl olduğunu bi zahmet açıklarsın artık.
    İçtenliksiz, Sevgisiz, Pespaye, Paçoz isen, Evimize Gelme!
    Çilehanedir Burası, Hoşgörü Dergâhı Değil!
    Ahde Vefa Bilmez, Tövbe Tutmaz isen, Sakın Gelme!
  • henüz almadıysan logitech almanı tavsiye ederim(X540);)

Yalanı çabuk söylersin, gerçeği çabuk hatırlarsın...
  • ben kullanıyorum cok memnunum mavi bilgisayarda 89 ytl şiddetle tavsiye ederim baslar güzel fiyat/performans olarak şiddetle tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheMatador2

ÜRÜNÜ ALACAM SİZLERİN ÜRÜN HAKKINDAKİ YORUMLARINIZI ALABİLİR MİYİM ?

bence hiç düşünme x-540 al derim ben,emin ol hiç pişman olmıycaksın ve bunu aldıgında paranın boşa gitmediğini anlıycaksın
  • Altec Lansing tavsiye edebileceğim bir üründür.Son derece kaliteli ve temiz bir ses verir.. Senin alacağın sistemden beklentilerinde önemli bir konu.. Eğer Bass'ları güzel olsun vurdum mu içimi oynatsın diyorsan bu set işini görmeyebilir.Ama müzik dinlerken her tınıyı duyayım dinlediğim müzikten düşük sestede yüksek sestede keyif alayım düşüncen var ise o zaman Altec Lansing önerebileceğim bir sistem haline gelir..

Orjinalden alıntı: TheMatador2

logitech x230 ile altec fiyatları aynı ama altec 5+1 logitech 2+1 nasıl fiyatları aynı oluyor anlayamadım bi türlü

arkadasım neden diye sormana gerek yok,aslında herşey ortada işcilik ve kalite ön plana çıkıyo,bu yüzden logitech pahalı olması çok normal,ürün alırken iyi karar ver derim fiyatı ucuz olan ve güçlü görünen ürünler aldıgında yanında sadece kos koca bi pişmanlık bırakıyo

Orjinalden alıntı: Sympatique

Altec Lansing tavsiye edebileceğim bir üründür.Son derece kaliteli ve temiz bir ses verir.. Senin alacağın sistemden beklentilerinde önemli bir konu.. Eğer Bass'ları güzel olsun vurdum mu içimi oynatsın diyorsan bu set işini görmeyebilir.Ama müzik dinlerken her tınıyı duyayım dinlediğim müzikten düşük sestede yüksek sestede keyif alayım düşüncen var ise o zaman Altec Lansing önerebileceğim bir sistem haline gelir..

evt bu konuda haklısın bekleti meselesi benim beklentim güçtü basslar oldugu için x540 aldım tiz konusunda da gayet başarılı ben çok memnunum,bu fiyata alınabilecek en iyi ürün bence

Orjinalden alıntı: Onurca

hacı bu seti dinleme fırsatım oldu iş olmaz bu setten bekleneni veremiyor saygılar......

x540 dan bahsediyosan senin beklentilerin çok yukarlarda ozaman daha bu seti alıpta pişman olan yok göz var nizam var bende sana saygı duyuyorum...

altını çizerek söylüyorum BU SETİ BAĞLADIGIN SES KARTI ÇOK ÖNEMLİ yoksa iyi performans alamazsın....
  • ben senin dediğin seti kastetmemiştim arakdaşım altec dinlemiştim ama senin dediğin setide dinledim oda para verilip alıncak bir set değil logitechin x serili setleri iyi değil göze çarpan z5500 z2300 z5300 olarak bilinir x serileri gerek malzeme kalitesi işçilik anlamında gerekde ses kalitesi anlamında çok kötü setler saygılar

Orjinalden alıntı: Onurca

ben senin dediğin seti kastetmemiştim arakdaşım altec dinlemiştim ama senin dediğin setide dinledim oda para verilip alıncak bir set değil logitechin x serili setleri iyi değil göze çarpan z5500 z2300 z5300 olarak bilinir x serileri gerek malzeme kalitesi işçilik anlamında gerekde ses kalitesi anlamında çok kötü setler saygılar

yavaş salla cok belli ediyosun kafadan masal anlattığını..yedik mi yemedik tabii
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.