Şimdi Ara

CREATIVE INSPIRE T7900 7.1 92W RMS SES SİSTEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FİYATI DÜŞÜRDÜM. BUNDAN AŞAĞI KESİNLİKLE VERMEYECEĞİM.
    3D Oyunlarınızda, filmlerde ve müziklerde inanılmaz 7.1 ses deneyimi

Ödül avcısı Creative Inspire® serisinden son buluşumuz olan Creative Inspire T7900'u sizlere takdim ediyoruz. 5.1 ses sistemlerinden farklı olarak 2 yenilikçi uydu hoparlör ile sisteminiz mevcut olan en zengin ve doyurucu çevresel ses deneyimine sahip oluyor. 3 ön hoparlörü orta seviye sürücülerine sahip tweeterları ile özellikle müzik uygulamaları için ideal olan orta ve yüksek kayıtları mükemmel bir şekilde birleştiriyor.

Creative Inspire T7900'ün önemli bir özelliği ise Audigy® 2 ZS gibi SoundBlaster serisi 7.1 bir ses kartıyla kullanıldığında filmlerde ve oyunlarda mükemmel Dolby® Digital EX, DTS® ES ve Microsoft® DirectSound® 3D ses desteği veriyor olması . Creative'in CMSS®‚ upmix technolojisi 5.1 vey 6.1 ses kartlarıyla da kullanımda 7.1 sesi simüle eder. Tam donanımlı bir kablolu uzaktan kumandaya sahip Creative Inspire T7900 sizin için komple bir ses eğlence sistemi.

Karakteristik CREATIVE INSPIRE T7900 7.1
    Bağlantı 7.1 Analog
    Frekans Aralığı 40 Hz — 20 kHz
    Güç Çıkışı(Watt RMS) 92 W RMS (Subwoofer 24W RMS, merkez 20W RMS ,uydu 6x 8W RMS )
    Ek Özellikler Oyun, film ,müzik keyfiniz için ideal 7.1 hoparlör sistemi
    Dvd player’a bağlanabilir,
    Dolby Digital EX, DTS ES, Dolby Digital 5.1, DTS ve CMSS ses formatı destekleri
    Ön sesler için yatay merkez hoparlör.
    Kablolu uzaktan kumanda ,kulaklık bağlantı noktası

HOPARLÖR SİSTEMİ HAKKINDA BİLGİ;

Ses sisteminin kutusu ve tüm aparatları tamdır. Hiçbir sorunu problemi arızası yoktur. 7.1'DE BU FİYATA DAHA İYİSİ YOK
    FİYAT: 140TL olmuştur.

Bu fiyata da "SON NE OLUR?" DİYE SORAN ÖLÜCÜLÜRE GÜZEL BİR CEVAP VERİRİM AMA... Neyse...

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feyt180 -- 18 Haziran 2010; 15:51:42 >

• Güzel ürün, güzel fiyat, güzel satıcı .. Arkadaştan geçen sene X-fi Gamer ses kartı almıştım . Çok iyi bir arkadaş.. Gözünüz kapalı alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majesteleri_84

Güzel ürün, güzel fiyat, güzel satıcı .. Arkadaştan geçen sene X-fi Gamer ses kartı almıştım . Çok iyi bir arkadaş.. Gözünüz kapalı alabilirsiniz

Teşekkürler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlu Dal

Elimde Amd Athlon X2 5600+ 2.9 GHZ İşlemci var ve Asus 350 WATT PSU var ve 30 lira daha vereyim üstüne takas yaparmısın o zaman :) ?

Tşk,

ancak teklif ettiğiniz ürünlere ihtiyacım yok

satış devam etmektedir
  • Fiyat gayet uygun gibi bir an benim bile alasım geldi bende de Creative Inspire T6100 5+1 var takas düşünürseniz alabilirim üste parayı da anlaşırız sorun değil bendeki ürün kadıköy exa dan alınma garantisi de devam etmekte

Hayırlı alışverişler dilerim ses sistemi alacaklar için gayet güzel bir seçenek
  • quote:

Orijinalden alıntı: c0d3r36

Fiyat gayet uygun gibi bir an benim bile alasım geldi bende de Creative Inspire T6100 5+1 var takas düşünürseniz alabilirim üste parayı da anlaşırız sorun değil bendeki ürün kadıköy exa dan alınma garantisi de devam etmekte

Hayırlı alışverişler dilerim ses sistemi alacaklar için gayet güzel bir seçenek

güzel yorumunuz için teşekkürler,

Ancak bu fiyata bile hala DALGA GEÇER GİBİ "kardeş son fiyat ne?" "indirim yaparsan almayı düşünüyorum" mesaj atanlar çoğunlukta

Sıfırı 300TL'nin üzerinde.Yarı fiyatından bile az istiyorum, ama ÖLÜCÜLER, AKBABALAR'dan başka gerçek alıcı pek gelmiyor

Elimde ayrıca Creative digital 5700 ve T6060 ses sistemleri daha var... 7.1 fazla geldiği için 5.1'e düşeceğim... Yine de teklifiniz için teşekkürler

• Ciddi pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CREATIVE INSPIRE 5300 5+1 SPEAKER
    23 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sistemin tiz-mid performansına kefilim bundan iyisini bulamazsınız bu konuda Hayırlı satışlar hocam
  • hayırlı satışlar. bunun T5900 ü var bende gerçi satılık şuan kendileri , tek farkı 2 yan hoparlör olmaması. bunun dışında benzerlerlerine göre daha performanslı mid-tiz performansı var. Sınıfına göre başarılı bir ürün 7.1 olsun ekonomik olsun diyenler kaçırmasınlar.
  • hocam msn ekleyin beni amigac@gmail.com
  • hoparlör satıldı mı?,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.