Şimdi Ara

## Altec Lansing BXR1120 ile ilgili görüşlerim ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ## Altec Lansing BXR1120 ile ilgili görüşlerim ##

ALTEC LANSING - BXR1120

Tam olarak inceleme diyemeyeceğim çünkü çok detaylı yazamayacağım. Ofisim için bilgisayar satın alırken 1+1 standart bir hoparlör satın almayı düşünüyordum. Bir siteden hoparlör seçerken Altec Lansing'in Creative ile yaklaşık aynı fiyat olduğunu gördüm ve tabiki tercihim Altec Lansing oldu.

Daha önce Creative 1+1 dinlemiş ve cızırtıdan kafayı yemiş bir insan olarak Altec Lansing'i tercih ettim ve şimdi anlıyorumki kesinlikle çok doğru bir seçim yaptım. Son seste dahi en ufak bir cızırtı yok ve ses çok berrak. Evde Logitech Z4 kullanıyorum bazen hangisi daha net ses veriyor diye şüpheye düştüğüm oluyor. (Bas vs olarak tabiki karşılaştırılamaz)

Tizler: Daha önce şarkılarda farketmediğim sesleri duymak çok hoş. Kesinlikle çok temiz ve net bir sesi var.

Bas: Tabiki 1+1 den çok birşey beklememek lazım ama yine de baslar fena değil.

Görünüm: Masaüstünde gayet şık duruyor. Kutu içeriğinde bir adette iPod tutucu var.

Kontroller: Güç,ses,ton ve kulaklık girişi.

Fiyat: Harika! 12.75 $ + kdv

Bu ön-incelemenin amacı Altec Lansing'e bu fiyata böyle bir ürün yaptığı için teşekkür etmektir

• İnceleme için teşekkürler, güle güle kullanın.
  • hayırlı olsun,inceleme için teşekkürler.
  • Ben teşekkür ederim..

Bu tür bir ürüne ihtiyacı olan varsa tavsiye ederim, ses kalitesi harika :)
  • Hayırlı olsun. Bende geçenlerde Altec Lansing FX5051 aldım. Sesi yarıya getirdiğimde tabiri yerindeyse ev yıkılıyor.
  • bugün amfideki sunumda bunu kullanıyolardı ve rezaletti
  • quote:

Orjinalden alıntı: onuryildirim

bugün amfideki sunumda bunu kullanıyolardı ve rezaletti

bunu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım o sistemi aldım bir kere dinledim ve çöpe atmaktan beni kardeşim vazgeçirdi gerisini sen anla artık
  • Ben kendi kullandığım model (BXR1120) için konuşabilirim, fiyat/performans olarak piyasanın en iyisi.

Yorumlarınız FX5051 içinse birşey söyleyemem, dinlemedim çünkü.
  • Rezalet olan hangisi anlamadım ama. F/P olarak bir laptopta 5.1 kanal ses sistemlerinde alınabilecek en ideal ürün bence. Yoksa ses kartı zaten hoplarlörle aynı fiyatta neredeyse.
  • rezalet olan bxr 1120

onun için konuşuyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ÖnceVatan

quote:

Orjinalden alıntı: onuryildirim

bugün amfideki sunumda bunu kullanıyolardı ve rezaletti

bunu?

amfi büyük olur bilirsin belki ondan böyle gözükmüştür ama ne bileyim bana öyle geldi. Halbu ki hoparlörlere de yakındım yani. Hani HP dizüstü bilgisayarlarında Altec Lansing kullanıyo ya aynı onlar gibiydi
  • Bunun 2+1 ini de dinledim hayatında hiç kaliteli müzik dinlemeyen ve altec nasıl bir markadır bilmeyen birine dinletin kalitesiz bulur.İnsanlar markasına bakıp psikolojik olarak güzel buluyor.Berbat bir hoparlör takımıdır creativenin 20 liralık 2.0 ları çok daha iyidir onların da kulaklık çıkışları kötüdür.
  • Ben Altec'in 1+1'ini tartışıyorum. Creative'in 1+1 i ile karşılaştırırsam (ikisini de dinledim) arasında dağlar kadar fark var ve fiyatları aynı.

Altec Lansing'in BXR1120 modeli creative'in 1+1ini eziyor

Not: Marka fanatikliğim yok, tamamen kullanıcı yorumudur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RoyalForce

rezalet olan bxr 1120

onun için konuşuyorum.

Ben mi müzikten anlamıyorum diye şüpheye düşüyorum,

9 yıldır müzikle uğraşıyorum ve bu fiyat seviyesinde daha iyi bir 1+1 dinlemedim. (BXR1120)

Çöpe atma nedeninizi çözemedim
  • Fiyatına göre ürünleri değerlendirmek daha iyi olur ekmek köfte olayını yani çöpe atılacak bir ürün değildir ürünü rezalet olarak gören arkadaşlarada şaşırıyorum o fiyat aralığında o klasmandaki sistemlerden zaten kimse kalite veya güç beklemiyor ve hemen hemen her firmanın ürünü aşağı yukarı eşdeğer iken rezalet ve çöpe at hakaretlerinin nedenini anlamış değilim adam incelemesini yapmış anlatmış size mi soracak çöpe atıp atmayacağını...
  • Hayırlı olsun.Bir altec lansing kullanıcısı olarak(fx5051[2. altec'im])Bu markanın kalitesini ve değerini biliyorum. müzik dinlerken kafa şişirmek değilde müziği hissetmek isteyenlerin herzaman tercihi olmalı
  • Bence asıl rezalet amfide sunumda bunların kullanılması
  • quote:

Orjinalden alıntı: JakX

Bence asıl rezalet amfide sunumda bunların kullanılması

• quote:

Orjinalden alıntı: JakX

Bence asıl rezalet amfide sunumda bunların kullanılması

öğrenci hali naparsın mecur kalınca demek ki alınıyo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.