Şimdi Ara

Edifier S330D Hakkında Yorumlarım (Ses Sistemi Alacaklara)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle Merhaba. Ürün 60w. Optik , coaxial çıkışı mevcut , ses kontrol pad'ı var ayriyetten. Bass ayarı subwoofer'ın arkasın da. Ben de beyaz rengi var mest ediyor beni çok güzel tasarımı var masamın üstünde uydular altında subwoofer çok dikkat çekiyor :) sade ve hoş tasarımı var. (Onboard Realtek 668 kart'a sahibim)

    Ses kalitesi bir harika diyebilirim. Duymadığım tiz sesleri duymaya başladım dinlediğim şarkılarda. Mid sesler çok iyi her şey dengeli ne tizler midi eziyor ne midler tizi ne de bass tizle mid'i. Şu ana kadar bir çok ses sistemi kullandım giriş seviyesi olarak bu sistem de giriş seviyesi ama gayet güzel tam bir f/p ürünü. Sesine hayran kalıyorum sürekli dinleyesim geliyor şu ana kadar kullandığım 2+1 5+1 olsun hepsinden çok iyi geldi ve bu markaya karşı zaten yorumlar çok pozitifti.

    Neyse gelelim şimdi şu zamana kadar pc ye kurduğum sistemlere.
    Trust Tytan(logitech'e göre daha güzel)
    Logitech z506(kısacası çöp iğrenç bass, berbat mid ve tiz)
    Edifier M3500(Bu sistemi bilgisizken almıştım film ve oyun için giriş seviye olduğu için tavsiye etmem 5+1'ler genelde film ve oyun için)
    Creative 2.1(dinleme şansı buldum) pek beğenmedim.
    Logitech z553(dinleme şansı buldum)z506'ya göre daha iyi müzikte.
    Shov Mv 886(Bu sistem cidden çok eski olmasına rağmen f/p ama bassları çok ses yapıyor bass'ı altta olduğu için tizleri diğerlerine göre daha güzel 2 yollu olduğu için)


    Bunlarla karşılaştıracak olursam açık ara bu sistem hepsinden iyi :) karşılaştırmıcam o yüzden.

    Şu an Türkiye de bulunmuyor sadece nanokatolog diye bir sitede 1000 tl sıfırı fiyatlar ucmuş bu arada gerçi çöp z506 bile 600 ler de :D 2-3 yıl önce Bim'in açılışına özel 50 tl ye almıştım.(keşke stoklasaydım)

    2.el buldum s330d'yi ve ilana koyulduğu gibi satıcıyla iletişime geçip aldım.

    Kısacası sistemden çok memnunum. İlaç gibi geldi bana sesi gayet yeterli apartman şartlarında %30-%40 seviyesini geçemiyorum zaten. Seste en ufak bi bozulma olmuyor açınca bunu da belirteyim Edifier cidden bu işin piri olmuş.

    Bassları da gayet memnun ediyor. (Logitech bass ağırlıklı olmasına rağmen sadece uğultu ve uzun basslar kafayı yoruyor ama edifier uzatmıyor ve olduğu gibi veriyor bassları)

    Yazacaklarım bu kadar. Özelden ulaşabilirsiniz sorularınız için.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.