|
Bildirim
Vaov 3 adet. 2011 den beri gelinen noktada üretim adetleri göz yaşartıyor.
|
Proje çok gecikti ama ilk projelendirilen tank ile şimdikinin arasında çok ciddi fark var. Güç grubunda ambargolar olmasaydı bu kadar uzamazdı bence süreç. Belki de gecikmesi daha iyi bile olmuş olabilir, güncel muharebe ortamına hazırlıklı olma açısından.
|
Henüz fabrika tam kapasite çalışmadığından dolayı sanırım, tam kapasitede aylık 8 adet üretimden bahsediliyor. |
Bir kesim meselenin hala farkında değiller.Sözde dost müttefik ülkelerden gelen ambargo ve engellemelere rağmen projelerin
gelişimine bence eleştirmek yerine fikir beyan etmeseler daha akılcı olur. |
Sonunda bu sene Altay Tanklari geliyor.Umarim uretim konusunda dahada hizlaniriz.
|
Sürecin uzamasında en büyük sebep motor. Almanya son dakikaya kadar bizi oyaladı. Tazminat ödemeyi göze alarak motor anlaşmalarını yırtıp attı
Diyeceğim odur ki ihaleyi Koç gurubu alsaydı bile motor sorunu çözülemezdi. Asıl düşmanı aramayıp siyasi körlük içinde yaşıyoruz. Şahsi yorumuma gelirsek. Asıl düşmanın ABD olduğunu düşünüyorum. Bence Almanya anlaşmaları yırtmaya mecbur bırakıldı. |
|
Henüz fabrika tam kapasite çalışmadığından dolayı sanırım, tam kapasitede aylık 8 adet üretimden bahsediliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Daha az yalan söylemeye başlamışlar.İlginç. 20230 lar. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umit_22 -- 15 Ocak 2025; 20:4:6 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yc#1 -- 15 Ocak 2025; 23:10:29 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 16 Ocak 2025; 10:53:39 > |
|
|
|