Şimdi Ara

ALMANYADAN NE İSTENİR?:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
11.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar abimin şirketi kendisini 12 ocakta almanyada bi fabrikaya cansalı eğitimine gonderiyor 3-4günlük eğitimi olacakmış e tabi eğitim dışında çıkıp gezecek de :)

sizce ne istiyim ne getirebilir almanyadan?(çok pahalıya kaçmamak suretiyle tabi:))

abim "sus olum ben sana helga getiririm" diyo ama şimdi onu havaalanında fazla yükdiye fazladan para isterler ondan daha mantıklı bi fikir bekliyorum sizlerden?:)

....

• Yapay Zekanın Yanıtı

Almanya'dan Ne İstenir?

Almanya'ya seyahat etmeyi planlıyorsanız veya orada yaşıyorsanız, yanınıza almanız gereken bazı temel eşyalar vardır.

Giyim: * Almanya'nın dört mevsimi de yaşandığı için tüm hava koşullarına uygun giysiler getirmelisin. * Katmanlı giyinmek, sıcaklıktaki dalgalanmalara uyum sağlamanıza yardımcı olur. * Rahat ayakkabılar, Almanya'nın tarihi şehirlerini ve doğal güzelliklerini keşfederken rahat etmeni sağlayacaktır.

Belgeler: * Pasaportunuz veya kimlik kartınız * Vize (gerekirse) * Seyahat sağlık sigortası * Ehliyet (araba kullanmayı planlıyorsanız)

Sağlık: * Temel ilaçlar ve ilk yardım kiti * Güneş kremi * Böcek kovucu * Alkol bazlı el dezenfektanı

Para: * Euro (Almanya'nın para birimi) * Kredi veya banka kartları * Nakit (küçük alışverişler için)

Elektronik: * Cep telefonu ve şarj cihazı * Dizüstü bilgisayar veya tablet (gerekirse) * Seyahat adaptörü (Avrupa tarzı fişler kullanılıyor) * Kulaklıklar

Diğer: * Küçük bir sırt çantası veya valiz * Seyahat yastığı ve göz maskesi (uzun yolculuklar için) * Su şişesi * Atıştırmalıklar

Almanya'dan Ne İsteyebilirim?

Almanya'dan hediyelik eşya veya hatıra olarak isteyebileceğin bazı popüler öğeler şunlardır:

• Geleneksel Alman oyuncakları (örneğin, oyuncak askerler, Noel süsleri)
    • Seramik kupalar ve tabaklar
    • El yapımı takılar
    • Alman porseleni
    • Alman çikolatası
    • Şarap veya bira
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • almanların çikolatası meşhurdu yoksa onların deil miydi
  • dizüstü ve elektronik bazı eşyalar olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: xSquaLLx

almanların çikolatası meşhurdu yoksa onların deil miydi

isviçre yada isveç ti galiba
  • Çikolata,çikolata ve yine çikolata :)
  • miller
  • quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

dizüstü ve elektronik bazı eşyalar olabilir

arkadaşlar cikolata zaten getirecek onun dışında diyorum?:)

bu arada elektronik almanyada ucuzmu? ben geçen bi ps3 baktımda 300euro falan dı bide elektronikten kastın nedir biraz açsan:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dųŋĸēłħēïť

quote:

Orjinalden alıntı: xSquaLLx

almanların çikolatası meşhurdu yoksa onların deil miydi

isviçre yada isveç ti galiba

İsviçre ve Belçika'nın meşhurdur
  • çikolata ve elektronik ürünler
  • Ulen bunudamı bu forumda soruyorsunuz. ""Ne isteyeyim"". Laf ola beri gele..
  • evet bunuda burda soruyorum ve bunu yapmam bence gayet mantıklı

almanyada yaşayan veya gidip gelmiş biri çok güzel fikir verebilir bence senin bunu yazman mantıksız

laf ola beri gele

upppppppppppppppp
  • Bavul al,çok ucuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rob Trujillo

quote:

bu arada elektronik almanyada ucuzmu? ben geçen bi ps3 baktımda 300euro falan dı bide elektronikten kastın nedir biraz açsan:)

orjinal değil kardeş...mesela dizüstü dizme yapıyorlar
    tr de olmuyor olsa bile almanların elektronikte nasıl olduklarını söylememe gerek yok sanırım
    özellikle dizme laptoplar çok uygun fiyatı almanyada ve de çok güzel pc ler...
    ucuz satılan yerler var yalnız biraz araştırmak lazım
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Rob Trujillo

quote:

orjinal değil kardeş...mesela dizüstü dizme yapıyorlar
    tr de olmuyor olsa bile almanların elektronikte nasıl olduklarını söylememe gerek yok sanırım
    özellikle dizme laptoplar çok uygun fiyatı almanyada ve de çok güzel pc ler...
    ucuz satılan yerler var yalnız biraz araştırmak lazım

aslında laptop ihtiyacımız yok ben yeni aldım abimdede var bize boyle eğlencelik bişeyler lazım sanırsam yada hatıra tarzından güzel bişe:)

• Hell.ga

• Eğlencelik birşey istiyorsan xbox360,ps3,wii,psp seç birini.
  • helga
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.