Almanya 3-4 gün için vize alma
-
-
Turistik vizeye başvuracaksınız. İstenen evrakları verirseniz büyük ihtimalle vizeniz çıkar. Ama vize randevu süreci uzun.
_____________________________ -
Daha ortada Pasaport yok?
Pasaport masrafı, vize randevu/masraf/çıkmama ihtimali, çıkış harcı, yolculuk masrafları…..
Nasıl bir spor eşyasıdır ki, daha uyguna gelsin?
O iş yaş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2025 MİNİ COUNTRYMAN E - SLATE BLUE.
2017 BMW 118i ZF8 JOYPLUS LCI2 BEYAZ.
-
@Panther
Sana ne. Pasaport 3 günde adrese geliyor. Bir çok spor eşyası çeşidi bulunmuyor ya da fiyatlar 5 misli.
Hayatında yurt dışı görmemiş troll! ler var buralarda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 15 Haziran 2025; 17:43:14 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pasaport kaç para?
Vize kaç para? O da bulup alabilirsen??
Çıkış harcı kaç para?
Uçak kaç para?
Yatma yiyecek kaç para?
Uçakla gidip alacağın spor malzemesinden kazanç ne?
Kafa kafaya gelse anca!
Haa! Hem gezerim hem alırım tatilim uyguna gelir dersen o ayrı. Ama yinede daha pasaport bile yok, almışken 10 yıllık alsak 11.500TL
Daha evrakı var vizesi var, uçağı konaklaması var; var oğlu var…
En az 30~40.000 TL lazım çıkmaya, alacağın malzeme ne ki? 100.000 lik mal alacaksında anca 40~50 kar yazacak. O da beleş tatile denk gelir.
Değmez.
Vardır hazır pasaport vize, birde bizim gibi git-get 80€ ya anında bilet. 2 saate limanda olur uçarsın. Bak o zaman git al.
Tenis malzemesi aldım en son, ama gezmeye gitmiştim almaya gitmedim özellikle. Gitmişken aldım %30~40 belki kazandım. 2 çanta 2 raket 1 ayakkabı.
Ne getireceksin, oda oldu üstümüze yük?
Geldim Lacoste da profesyonel tenis ayakkabıları 2.500 e, boşa taşımışım orta karar daha alt markayı?
Yurt dışı görmemiş adamlar ne anlar bu işlerden!!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2025 MİNİ COUNTRYMAN E - SLATE BLUE.
-
@Panther
Sana ne. Sana maliyetini soran oldu mu? Soruya cevap ver yeter.
Yaptığın maliyet bile hatalı.
Ne kızıyorsun canım benim?
Samki konuyu açan soruyu soran o?
Sana mo soracağız ne yazacağımızı, kabarmaya bak?
Ayrıca, etiketlediğin adam ben değilim, etiketlemeyi bile bilmiyorsun.
Uyduruk cevaplar vereceğine bişeyler öğren bari!
-
Kafa basmıyor işte!
Pasaportu vizesi olmayan adam yurt dışından çanta ile ufak tefek spor malzemesi getirecek ise, çıkmadan önce bir sürü maliyeti var.
Değer mi diye bakmak lazım.
Hesap olmadan olur mu, a benim akıllım!!
İşte yurt dışına çıkmamış adamlar ne bilsin, maliyet hesabı?
Anca internetten oku akıl ver!
Bu tip adamların mesajlarını fazla dikkate almayın. 5-10 mesajını okuyun anlarsınız, zaten.
-
Paraşüt alacağım indirimde çok iyi fiyat ama sadece bi tık okul paraşütü gibi performansı iyi değil adi bi tık ama ikinci el fiyatına 2023 sıfır. 2023 olması da kötü tabi ama yine de o fiyata çok iyi işte. Biri alıp gelse keşke
_____________________________ Oo\SKYLINE/oO -
1 yıllık pasaport 4600 TL
Uçak git gel 3250 tl
vize ücreti 90 euro + kolaylaştıran firma olursa 45 euro daha alıyor sanırım. full max ücret : 6075 tl
Üründen tax fee alırsam 110 euro gelecek bu da pasaportun fiyatını nötrler.
Direkt aynı gün alıp gelsem olmaz mı işte sadece hava alanına 4.5 saat uzaklıkta o sıkıntı biraz.
Masraflar : 9325 tl
Ürün : 993 euro- 45.000 tl
55 bin tl ye geldi. Orada bir gün konaklarsam 65 euro sanırım + 3 bin daha. 58 bin tl oldu. Belki yeme içe 60 bin tl
Normalde sıfır paraşüt Türkiye de 100 bin tl en az ama tabi bunlar daha kaliteli. Hücre sayısı daha çok. Ama aynı klasmanda. Ve PAraşütler A-b-c diye ilerliyor. Başlangıçta A alıyorsun sonra B ye geçiyorsun. O yüzden A kanata çok para vermek istemiyorum.
Hocam vizeyi halledersem ben karlı bir şekilde ürünü alıp geliyorum. Vize için başka ülkelerden başvuranlar var. O nasıl oluyor o ülkeye gitmemiz gerekiyorsa ekstra masraf çıkar sıkıntı o.
Birisine getirtirim daha kolay ve ucuza gelir. Uzun yol yerine kıda yolu seçin, vardır birileri mutlaka.
-
Bayramdan sonra dönmüşler ya
Sen @Panther in yazdıklarını dikkate alma. Bilmeden yazıyor. Doğru yoldasın devam et. Kendin git al, gezmiş de olursun. Spor yapmayan bunlardan anlamaz.
Almanya'ya başvurun. Evrakları tam ve doğru şekilde verirseniz Almanya vize verir.
Uygun çıksın diye o kadar küçük hesaplamışsın ama 1 yıllık pasaport almak anlamsız, 6 ay sonra çöp. Aldın mı 10 yıl alır geçersin, oluru odur.
Hemen aynı gün bile git-gel demişsin ama o da anlamsız. Vize aşamasında ne diyeceksiniz, bi bakıp çıkacağım mı?
Sırf birşey almak için bu kadar çaba??
Evdeki hesap çarşıya uymaz. Elde hiç birşey bile yokken pasaport alayım hemen bi vize alıp gidip geleyim, paraşüt alayım tarzında, bu işleri bu kadar kolay sanmanız?
Millet sadece vize almaya aylarca tırmalıyor -ki ihtimali de %100 değilken.
Vize işleri askıda zaten kolay değil.
Zaten vize aşamasında takılma ihtimali yüksek. 1 yıllık sıfır pasaport/ilk çıkış/ genç erkek/ kısıtlı bütçe/ bir çıkayım gibi bir istek?
Başka ülkeden alayım desen, oraya giriş yapmazsan, bir daha alman çok zor. Vize aldığın ülkeye giriş yapıp geçmen lazım sonrada çıkman, maliyet bunlar…
Millet vizeyi bırak randevu alamıyor. Elde hiç birşey yokken 1 günde gidip geleyim biraz maceraperest yaklaşım.
Birisi bulun alacak.
Haa! Benim gibi herşeyi hazır anında gidebilecek birisi olsanız, hop atlar gider alıp gelirim yaklaşımı normal bir durum olurdu. Onun dışında hop! kolay değil.
Belki vizesiz bir ülkeden bulma şansınız varsa, o biraz daha kısa iş. Araştırın.
-
@Panther in yazdıklarını dikkate almayın. Bilmeden yazıyor. @Ryo41 doğru yoldasın devam et.
Evet yurt dışına bile çıkmamış bu arkadaşı dinle, arkadaşın dediği gibi, hazırla hemen alırsın. Hatta anında verirler, bu arkadaşın adını verirsen.
Almanya hemen vizeyi verir, hiç ikiletmez.
Daha okuduğunu anlayamıyor, tenis malzemesi aldım diyorum spor yapmayan adam diyor?
Okuduğunu bile anlamıyor daha! Bu tür adamlardan akıl almak hiç akıllı işi değil.
Neyse sem ona danış o sana alıversin bir vize.
Haberi yok birşeyden, hazırla alırsın gibi basmakalıp cümle kurup geçiveriyor.
basit demek ki, yardımcı olsun sana bakalım vize almak için.
Kolay gelsin.
-
Valla defalarca yurtdışı yapmışım, daha 10 gün önce gezip geldim.
Anında bilet alıp gidebilen istediğimde bileti iptal edip parası anında kesintisiz hesabıma geçebilen birisiyim. O kadar kolay yani uçmam.
10 yıllık Amerika vizem var.
Bir şey bilmiyorum!
* Normal değil bu ankadaş, buralarda dolanıp basmakalıp internetten okuduklarını cevap diye veriyor.
Bakın kabaca 20-30 mesajına anlarsınız.
Basit cümle kurup, “ver evrak git” demek için kafa güzel olması lazım. Pırıl yani!
Sağlıcakla!
Benzer içerikler
- amerikadan ne alınır
- antalya otogar emanet fiyatları
- istanbul'da kaç tane arnavutköy var
- yol arkadaşı bulma sitesi
- kıbrıs araç kiralama tavsiye
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı