Şimdi Ara

Arnavutköy'den Kaç Tane Var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
14.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar acil olarak Arnavutköy'ün nerede olduğunu öğrenmem gerek. Benim bildiğim beşiktaş civarında var bi Arnavutköy ama orayı istemiyorum. Hani şu uzak olan, denizine girilebilen, yazlıkların falan olduğu bi yer diye kalmış aklımda. Ben mi yanlış biliyorum yoksa gerçekten 2 tane Arnavutköy yok mu?

    Hadi diyelim 2. Arnavutköy'ü buldunuz.. Bana hakkında biçok bilgi gerek. Nasıl ulaşılır, ulaşım neyle sağlanır, ulaşım süresi ne kadardır, Arnavutköy nasıl bi yerdir, denizi var mıdır, varsa girilir mi? Tüm bu soruların cevaplarını bilmem gerekiyor.

    Şimdiden teşekkür ederim.



  • İki tane Arnavutköy var. Biri bildiğin. Diğeri ise Avrupa yakasında kuzeye yakın ama iç kısımlarda bir yer. Yeni yeni kuruyor. Gecekondular etrafı kaplamış durumda. Belki bu Arnavutköyden baya bir daha kuzeye doğru gidilirse denize girilecek yerler bulunabilir. Ama Arnavutköy merkez olarak şu an için tam bir varoş durumunda.

    İstoç'u biliyorsan onun üst tarafından kuzeye doğru giden TEM'i 90 derece kesen bir yol vardır. O yolu takip ederek (kuzeye doğru) arabayla sanırım 30 dakika kadar sürer, ulaşabilirsin.


     Arnavutköy'den Kaç Tane Var?




  • Peki benim aklımda neden böyle kıyı şeridi bi semt, yazlığı mazlığı olan Karaburun'a yakın bir yer olarak kalmış ki burası? Karaburun'a yakın mı? Otobüsle ulaşımı var mı?
  • Haritaya bakarsak baya bir mesafe var gibi. Belki Karaburun veya durusu gibi yerlere gidenler Arnavutköy istikametini kullanıyorlarsa konuşmalar sonucunda öyle bir bağdaşım aklında yer etmiş olabilir.



     Arnavutköy'den Kaç Tane Var?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.