Almancı estetikli bayan; kendince milliyetçilik yapanları, dinsizlikle suçluyor. |
Almancı Bayan: 'Eşim Afgan. Afganları, arapları müslüman olduğu için istemiyorsunuz!'

-
-
ya bu kadım kim instagramı twitterı sosyal medya hesabı var mı
-
Gidip Afganistan’da savunduğun müslümanlığınla şu halinle kılık kıyafet ve makyajınla yaşa bakalım Afgan eşinle beraber.ondan sonra gel bize sor müslümanlık mı zorumuza giden.Almanya’dan atıp tutmak kolay tabi.Sen gel çok sevdiğin müslümanlığı ve Afganları iliklerine kadar gör Afganistan’da.Tamam mı şekerim?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi kültürünü, alıştığı sosyal ilişkileri bozacak kadar yüksek sayıdaki göçleri kimse istemez ve önlem alır. Her toplumun kendi kültürünü koruma hakkı var.
Bunu her ülkeye hangi sayıda ve hangi şartlarda vize uygulayacağına ve koşularınızın ne kadarının Fransız, İngiliz veya Afgan olabileceklerine karar veren Alman vekillerinize sorun. Beyrut'un moda festivali kenti olduğu zamanlarda biz Afgan, Pers veya Arap komşularımızla gayet iyidik. Almanya, ABD ile beraber ortadoğuyu taş devrine, gelişmesinden pek endişe ettiği Yugoslavya'yı da savaş coğrafyasına dönüştürürken neredeydiniz. Bunları Alman vekillerinize sorabiliyor musunuz? Almanya'dan hala insan hakları konusunda dışarıya verilebilecek derslerin olduğunu mu düşünüyorsunuz?
Sizin ülkeniz önce bizim kadar Arap veya Afgan kabul etsin, okullarınızdaki yüzme dersleri kapatılsın, tekrar açılması konu bile olmasın, plajlar erkek-kadın olarak ayrılsın, kullanılmasa da her sokağa bir cami yapılsın ve parası sizlerden düzenli olarak tahsil edilsin, sonra eğer hala video çekmeye enerji veya zamanınınz olursa tekrar görüşelim sizin kültürlerarası hoşgörünüzü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karbon 12 -- 19 Haziran 2023; 16:13:36 >
-
Nedir bu Türk milletinin bu almancılardan çektiği...vallahi yeter artık.
-
Doğru diyor. İngiliz Alman Fransız Rus erkekle evlenseydi överdiniz. Kaldı ki kadın bir şeriatçı ile değil laikle evlenmiş. Adam sırf ırkı Arap veya Afgan, kültürel durumu da (dikkat, dini müslümanlık demiyorum, müslüman ortama doğduğu için) müslüman olduğu için kör düşmanlık yapılıyor. O kadar cahiller ki adamı da Türkiye'ye sığınan sefil Afgan sanıyorlar.
Hey, sakin olun, o da sizin gibi kültürel müslüman, hepsi o kadar... Seyahat parasını o ödesin gidin adamı ziyaret edin, içkileri tokuşturup şarhoş olup (fazla kaçırıp ayyaş olmayın) birbirinize sarılıp kaynaşın. Siz kardeşsiniz, düşman değil, anlayın bunu. RELAXSSS...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 19 Haziran 2023; 16:41:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fransıza 5 afgana 15 suriye 25 ( buradan ne demek istediğimi anlarsınız herhalde)
Sen yabancıyla evlenecen diye 30 milyon insanı ülkeme sokmam almancı bacı.
Haa varsa bir tanesinin bile mesuliyetini kabul eden.
Buyursunlar gelsinler.
Çünkü önce hesabı ona soracaz.
Evet var mı bir tarafına güvenen.
Bu toprakları kolaldan çıkan şifreyle almadık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 19 Haziran 2023; 18:19:14 >
evet istemiyorum varmı problem ?
-
La nikahınıza alın bizene ülkeye elini kolunu sallayarak girmesinler istiyoruz.
Milliyetçi politikalar istiyoruz. Sınırlarımız korunsun istiyoruz.
30 milyon insan alınsın Ülke yıkılsın istiyorsunuz.
kot kafalı bizde de Almanya daki gibi sadece 30-50 bin tane Afgan-Suriyeli olsaydı biz de hiç ses etmezdik.
Almanya ya 3-4 milyon mülteci bir anda girsin de görelim Almanların hümanistliğini. vallahi bu Almanyada öyle bir ırkçılık artarki gaz odalarına doldurup yakarlar.
-
saçma sapan bir video
kadının makyajının saçmalığı da cabası.
-
buldum aha nişanlısı bu
-
Almancı arkadaşım; yine kendince uyduruyorsun. ben 90ların çocukluğunu yaşamış biri olarak, mesela sizin tuğçe kazaz vakti zamanında gyavur olup yunan ile evlendiğinde 2008 2009 yıllarında, biz laik arkadaşlar "kabuklu" espirisi yapardık. anladın mı?
Bu kadının kocası adam sefil değil de ... sen afgan tanımıyorsun? bu almanya'da fransa'da otel, pansiyon, işletme açan afganların gerçeklerini ben afganlarda öğrendim.
amerika'nın zengin ettiği, vatanını toprağını satan "her dönemin" afganları.
mesela: Amerika imaj düzelticek. hemen o bölgede bir sokakta mahallede yardım düzenleyecek ve bunu medyasına yansıtacak. bunu kendi yapamaz, çünkü kültürleri farklı. hemen yemek düzenletiyor bir afgana. o bölgenin önde gelen afganı mesela, diyor ben yaparım. 1 yapacağı işi afganistanda, amerikan doları ile 10 a yapıyor. lakin 9 luk aldığı parayı cebe atıyor ve ilk fırsatta yurtdışına kaçıyor.
bu şekilde zengin olan muhtarlar, aşiret ağaları ile ortalıkta zengin afgan görebilirsin. he kenevir/eroin satışından da parayı kaldıranları olmuş ve hepsi yurtdışına parayı kaçırıp zenginler.
hatta muhtemelen sen de bir afgana çalışıyor olabilirsin :))) yoksa afganistanda hangi eğitimi alacakta bu adam burada iş yapıp, yüksek maaşlı iş ile o arabayı alacak. tabi siz almancıların haram helal anlayışı biraz farklı.
benim afgan arkadaş ise, zamanında nato tercümanlığı yaparak biryerlere geliyor. Türkiye'de ışıklar askeri lisesinde eğitim alıyor. çocuk kendisi bu afganları istemiyor. senin o afganlarına göre demokrasi bu batının (Türkiye'de dahil) hepsinin karısına kızına ırza geçmekmiş.
he bir Atatürk hakkında yalanı da anlattı. Afgansitan'da Atatürk için bu talibancıların uydurduğu yalan: Atatürk binlerce hocayı bir alana toplatmış (nasıl toplattığı belli değil) ve o alanda hepsini bombalatmış.
işte taliban bu yalanı halkına analtıyor.
eee tabi bu yalanlar tanıdık geliyor. Atatürk "200.000 höcemızı asmıştır a babo" :) 200.000 ne la ?
-
Sana niye cevap veriyorum biliyor musun, Senin gibi tipleri görünce daha bi rahatlıyorum. Çünkü işimizi kolaylaştırıyorsun. Senle ben niye mücadele edeyim ki. Senin benim karşımda başarılı olma şansın yok ki. Bazen hayret ediyorum, bunlar bu kadar basit mi yani. Bir insan baştan sona nasıl bu kadar sığ bir ırkçılık saplantısında olduğunu anlayamaz. Sevgili ırkdaşım! ırkçı olacaksan bari örneğin bi Hitler gibi ol da ırkçılığın onuru korunsun. Bu ne ya... Basit bir ırkçı anlayış, kin ve nefretini kusmaktan başka bir şey yok ortada. Sen şimdi Türkiye'de Türk ırkından olduğu halde kin ve nefretle baktığın milyonlar var. Senin algın ırk değil ki. Senin ki kör bir ideolojik saplantı.
Ayrıca Atatürk ne alaka, Atatürk'ün arkasına sığınarak bize ateş etmeyi başaramazsın. İstersen Peygamber Muhammed'i kalkan edin, yine bize kurşun isabet ettiremezsiniz. Türk, Türkiye imgelerinin ulu kutsallarını kalkan ederek bize ateş etme kolaycılığından vazgeçin. Olmuyor işte, işlemiyor...
Senin Tuğçe Kazazla ne ilgin olur. Sen git örneğin Nevşin Mengü ile, Berna Laçin, Demet Akalın gibilerle ilgilen. Tuğçe matrix, seninkiler Barbi bebek. Sen önce, kız arkadaşın mı olur, sözde sanatçı mı olur, sözde gazeteci mı olur, önce Tuğçe'ye eş değer bir matrix çıkar karşısına. Tuğçe'nin farklı ırklarla evlenme ve farklı dinlere girmesi bile onun vicdanı hür, irfanı hür evrensel bir beyne sahip olduğunun kanıtı. En azından bir arayış yaşamış. Dogmalara saplanıp kalmamış. Sen ve ait olduğun kitle ya kültürel müslümansınızdır, ya da kültürel deist. Sizin alanınız bu kadar dar zaten. sizden evrensel bir şey çıkmayacağına göre bizlerle başetmeniz zor. Çünkü bizim öyle dar kalıplarımız yok. Herkes iki göze iki kulağa iki ayağa sahip. Kişiyi kişiden üstün yapan sadece yeteneğidir, ırkı değil. Saf bir ırk kalmadı ki ortada, hele bu bölgede hiç kalmadı. Sana kala kala ırkına rol model Ümit Özdağ kaldı. adamın tipine bak ya, atalarından tek bir kromozom kaldı mı adamda. Ama mesele Sinan Oğan'a atalardan bir şeyler kalmış dimi ama. Sende atalarından kalan ne böbürlenecek. Hatta senin genetik kodların yani ön Asya kavimlerinin özellikle Ortadoğu kavimlerinin gelişme gösterme yetisi genetik kodları Batılı kavimlere göre daha geride. Murat Bardakçı'nın bu tezini bir yerden izle. Senin güya övündüğün ırkının, aşağıladığın diğer kavimlerden bir farkı yok. Bin yıldan beri batılı kavimlerle evlenip melezleşip bir yere kadar geldi ırkımız, ama henüz çok geride yine. Batılı kavimlerle melezleşmeye devam ederek belki 2000 yıl sonra bir ilerleme kaydedebiliriz.
Ayrıca şunu tekrar edeyim. Benim Almanya ile bir ilgim yok. Almancı da değilim, Almanca bilmiyorum. Tamam, Türkçe de okumadım, çok devrik cümle kursam da Türkçe okuyan sizlerden daha iyi Türkçe yazabiliyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 19 Haziran 2023; 20:50:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
yalnız tuzu kuru bir afganla evlenmiş ,ana sorun ülkeye işsiz güçsüz eğitimsiz insanların ülkeye hoyratça sokulması senin kocanı abd bile havadan kapar güzelim boş beleşi hiç bir ülke istemez ağır işçi açığı yoksa.
müslüman oldukalrı için istemeyen küçük bir ağır kemalist tayfa var ülkede ama akplilerinde %95+ sı istemiyor boyle tipleri.
-
Çifte vatandaşlığın "Zararları" ✅ ister İktidar seçmeni olsun ister Muhalif olsun "Almancı'ya" Amerikalı'ya oy kullandırtmak vatana ihanettir kime oy verdiğinin hiçbir önemi yoktur Gurbetçi geliyor burada 3 ay 90 gün Keyif ediyor bizde burada birbirimizi yiyoruz yazık günah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ülkemde kimseyi istemiyorum. Herkes ülkesinde dursun. Sürekli bir ajitasyon. Savaş falan demesin kimse bana. Müslüman veya değil kimse gelmesin ülkemize. Bizde iç savaş çıksa 1 tane ülke almaz bizi adım gibi eminim. Almanya'ya böyle bizdeki gibi milyon milyon mülteci gelsin ucuza çalışsınlar. Bunlar da tuvalet temizleyecek yer bile bulamasınlar görürüm ben bunları.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eşinin memleketine şu haliyle gidebiliyorsa gitsin. Adamı asarlar recm ederler.
Almancı bağyan boşunu yapmış. Ne politika ve siyaset bilir ne insanların çektiklerini ne de milliyetçi insanların ne düşündüklerini. Bir de sonuna Müslüman oldukları için mi sevmiyorsunuz diye laf atmış. Bunu şu haliyle Afganistan'a, İran'a yollayacaksın anlayacak ne olduğunu. Ya da zaten biliyordur da böyle popülizm üzerinden prim yapmak işine geliyordur. (AKP taktiği)
afgan iran pakistan kürt hint aşağı yukarı aynı kökten gelir zkleri büyük olur. bence ondan istemiyor olabilirsiniz
Gidip Afganistan’da savunduğun müslümanlığınla şu halinle kılık kıyafet ve makyajınla yaşa bakalım Afgan eşinle beraber.ondan sonra gel bize sor müslümanlık mı zorumuza giden.Almanya’dan atıp tutmak kolay tabi.Sen gel çok sevdiğin müslümanlığı ve Afganları iliklerine kadar gör Afganistan’da.Tamam mı şekerim?
|
Nedir bu Türk milletinin bu almancılardan çektiği...vallahi yeter artık. |
Almancı arkadaşım; yine kendince uyduruyorsun. ben 90ların çocukluğunu yaşamış biri olarak, mesela sizin tuğçe kazaz vakti zamanında gyavur olup yunan ile evlendiğinde 2008 2009 yıllarında, biz laik arkadaşlar "kabuklu" espirisi yapardık. anladın mı? Bu kadının kocası adam sefil değil de ... sen afgan tanımıyorsun? bu almanya'da fransa'da otel, pansiyon, işletme açan afganların gerçeklerini ben afganlarda öğrendim. amerika'nın zengin ettiği, vatanını toprağını satan "her dönemin" afganları. mesela: Amerika imaj düzelticek. hemen o bölgede bir sokakta mahallede yardım düzenleyecek ve bunu medyasına yansıtacak. bunu kendi yapamaz, çünkü kültürleri farklı. hemen yemek düzenletiyor bir afgana. o bölgenin önde gelen afganı mesela, diyor ben yaparım. 1 yapacağı işi afganistanda, amerikan doları ile 10 a yapıyor. lakin 9 luk aldığı parayı cebe atıyor ve ilk fırsatta yurtdışına kaçıyor. bu şekilde zengin olan muhtarlar, aşiret ağaları ile ortalıkta zengin afgan görebilirsin. he kenevir/eroin satışından da parayı kaldıranları olmuş ve hepsi yurtdışına parayı kaçırıp zenginler. hatta muhtemelen sen de bir afgana çalışıyor olabilirsin :))) yoksa afganistanda hangi eğitimi alacakta bu adam burada iş yapıp, yüksek maaşlı iş ile o arabayı alacak. tabi siz almancıların haram helal anlayışı biraz farklı. benim afgan arkadaş ise, zamanında nato tercümanlığı yaparak biryerlere geliyor. Türkiye'de ışıklar askeri lisesinde eğitim alıyor. çocuk kendisi bu afganları istemiyor. senin o afganlarına göre demokrasi bu batının (Türkiye'de dahil) hepsinin karısına kızına ırza geçmekmiş. he bir Atatürk hakkında yalanı da anlattı. Afgansitan'da Atatürk için bu talibancıların uydurduğu yalan: Atatürk binlerce hocayı bir alana toplatmış (nasıl toplattığı belli değil) ve o alanda hepsini bombalatmış. işte taliban bu yalanı halkına analtıyor. eee tabi bu yalanlar tanıdık geliyor. Atatürk "200.000 höcemızı asmıştır a babo" :) 200.000 ne la ? |
evet istemiyorum varmı problem ? |
Kendi kültürünü, alıştığı sosyal ilişkileri bozacak kadar yüksek sayıdaki göçleri kimse istemez ve önlem alır. Her toplumun kendi kültürünü koruma hakkı var. Bunu her ülkeye hangi sayıda ve hangi şartlarda vize uygulayacağına ve koşularınızın ne kadarının Fransız, İngiliz veya Afgan olabileceklerine karar veren Alman vekillerinize sorun. Beyrut'un moda festivali kenti olduğu zamanlarda biz Afgan, Pers veya Arap komşularımızla gayet iyidik. Almanya, ABD ile beraber ortadoğuyu taş devrine, gelişmesinden pek endişe ettiği Yugoslavya'yı da savaş coğrafyasına dönüştürürken neredeydiniz. Bunları Alman vekillerinize sorabiliyor musunuz? Almanya'dan hala insan hakları konusunda dışarıya verilebilecek derslerin olduğunu mu düşünüyorsunuz? Sizin ülkeniz önce bizim kadar Arap veya Afgan kabul etsin, okullarınızdaki yüzme dersleri kapatılsın, tekrar açılması konu bile olmasın, plajlar erkek-kadın olarak ayrılsın, kullanılmasa da her sokağa bir cami yapılsın ve parası sizlerden düzenli olarak tahsil edilsin, sonra eğer hala video çekmeye enerji veya zamanınınz olursa tekrar görüşelim sizin kültürlerarası hoşgörünüzü. |
kot kafalı bizde de Almanya daki gibi sadece 30-50 bin tane Afgan-Suriyeli olsaydı biz de hiç ses etmezdik. Almanya ya 3-4 milyon mülteci bir anda girsin de görelim Almanların hümanistliğini. vallahi bu Almanyada öyle bir ırkçılık artarki gaz odalarına doldurup yakarlar. |
Sen ondan istiyorsun o zaman. |
Benzer içerikler
- yetmez ama evet
- 14 temmuz filmi
- furkan bölükbaşı sevgilisi
- çürük raporu nasıl alınır
- eurofighter typhoon vs f-35
- the line projesi
- gizli numara
- türkiye çip üretimi
- togg t10f ne zaman satışta
- iphone fiyatları artar mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X