Şimdi Ara

Alman vs Türk Genci (Resimden farkı bulunuz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
782
Cevap
7
Favori
37.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öz eleştiri yapmak için bu resmi 5 dakika önce çektim.

İkisinden de izin aldım paylaşmak için.. (Sosyal araştırma diyerek)

Rahatlıkla genelleme yapabilirsiniz.

Sonra vay efendim niye böyleyiz... yok efendim sen böyle yönetilmeyi ve her şekilde ezilmeyi hak ediyorsun... bilgili okumuş diye geçinen de bile sorun büyük ülkemizde...

Kitap okuma oranımız %0.01 (On binde bir) - Almanya %68.7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 16 Ocak 2017; 1:46:29 >

• Tek kisiden genelleme yapmak harika

Orijinalden alıntı: the_executioner_

Tek kisiden genelleme yapmak harika

Burada binlerce resim çekerim...

Tek kişi falan değil.

Her köşe başında başkası okusun diye bırakılmış kitap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 12 Ocak 2017; 15:6:43 >

• forumda dunya duzdur diyen arkadas yolla, 20 yasinda kitap okumasi gerekirken asigim oluyorum diyen ergene yolla , kiz meselesi ,ciddi diyene yolla

tabikide BMW, Mercedes, Audi, VW, Bosh ...almanyadan cikar turkiyedende bebek tecavuzcusu, berber, donerci, sapik, terorist cikar fark bu iste

In this country, you gotta make the money first. Then when you get the money, you get the power. Then when you get the power, then you get the woman.

In God We Trust &amp; God Bless America
  • ondan sonra zirlarllar dis gucler, yabancilar, yoksa biz soyleyiz boyleyiz

In this country, you gotta make the money first. Then when you get the money, you get the power. Then when you get the power, then you get the woman.

In God We Trust &amp; God Bless America
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasasa671

Yalanciya bak sen benim oyle fotomu ceksen silene kadar doverim seni adam ne izin vercek

Tabi... Sen döversin
  • Heyyt be bizimkine bak telefonundan rahat rahat kitap okuyor diğer alman kekosu gibi koca kitap taşımıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşı çıkan arkadaşlar büyük ihtimalle kitap okumayan okuldan geldikten sonra çantasını atıp akşama kadar forumda boş boş dolaşan zihniyet. Aslında forumda da çok yararlı konular var ama bu arkadaşları oralarda göremezsin her neyse. Geçenlerde yaşadığım bir olaydan örnek vereyim Kabataş-Bağcılar Tramvay hattına bindim Karaköy'den Çapa'ya kadar binenler bilir yaklaşık 10-12 durak var bu sırada kitap okuyayım dedim(şunu da söyleyeyim kendimi övmek gibi salakça bir niyetim yok)boşa zaman kaybetmeyeyim diye etrafıma baktım bir allahın kulunun elinde kitap yok geneli ya afedersiniz salak salak yola bakıyor ya da cep telefonundan kulaklığı takmış müzik dinliyor. Sevgili arkadaşlar hepimiz için söylüyorum hakikaten bir şeylerin yanlış gittiğini düşünüyorsak,ülkemiz için üzülüyorsak kendimizi geliştirmeliyiz bunu da kulaklıkla müzik dinleyerek,o ses türkiye,survivor tarzı programlar izleyerek yapamayız. Kitap okuyalım,dil öğrenmeye çalışalım,kaliteli filmler izleyelim her anımızı dolu dolu yaşayalım.Hakikaten ülkesini seven,düşünen varsa şu dediklerimi bir düşünsün.

• Ya theo iste boyle. Sen bu millete ne gostermeye calisiyorsun. Demin pasaport icin parmak izi vermeye gittim 2 saat boyunca sadece sira kavgasi ediyorlar. Sjjsjs mal olm bunlar valla kurtar kendini ben de sadece kedimle takiliyorum, kitap okurken yiyor biraz kitabimi ama en iyi arkadas valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MichealCorleone

Karşı çıkan arkadaşlar büyük ihtimalle kitap okumayan okuldan geldikten sonra çantasını atıp akşama kadar forumda boş boş dolaşan zihniyet. Aslında forumda da çok yararlı konular var ama bu arkadaşları oralarda göremezsin her neyse. Geçenlerde yaşadığım bir olaydan örnek vereyim Kabataş-Bağcılar Tramvay hattına bindim Karaköy'den Çapa'ya kadar binenler bilir yaklaşık 10-12 durak var bu sırada kitap okuyayım dedim(şunu da söyleyeyim kendimi övmek gibi salakça bir niyetim yok)boşa zaman kaybetmeyeyim diye etrafıma baktım bir allahın kulunun elinde kitap yok geneli ya afedersiniz salak salak yola bakıyor ya da cep telefonundan kulaklığı takmış müzik dinliyor. Sevgili arkadaşlar hepimiz için söylüyorum hakikaten bir şeylerin yanlış gittiğini düşünüyorsak,ülkemiz için üzülüyorsak kendimizi geliştirmeliyiz bunu da kulaklıkla müzik dinleyerek,o ses türkiye,survivor tarzı programlar izleyerek yapamayız. Kitap okuyalım,dil öğrenmeye çalışalım,kaliteli filmler izleyelim her anımızı dolu dolu yaşayalım.Hakikaten ülkesini seven,düşünen varsa şu dediklerimi bir düşünsün.

Hayatımın her dönemi kitap okudum, kesintisiz olarak. Ama dolmuş ve duraklarda okumuyorum, tamamiyle kişisel tecrübelerim ve tercihlerimle ilgili. Onun yerine müzik dinliyorum. Ortaya attığın fikir pek elden tutulmuyor

• Sonra niye asosyalsin diyorlar. Kafa uymuyor abi kafa

Orijinalden alıntı: Benjamin Greeg

quote:

Orijinalden alıntı: MichealCorleone

Karşı çıkan arkadaşlar büyük ihtimalle kitap okumayan okuldan geldikten sonra çantasını atıp akşama kadar forumda boş boş dolaşan zihniyet. Aslında forumda da çok yararlı konular var ama bu arkadaşları oralarda göremezsin her neyse. Geçenlerde yaşadığım bir olaydan örnek vereyim Kabataş-Bağcılar Tramvay hattına bindim Karaköy'den Çapa'ya kadar binenler bilir yaklaşık 10-12 durak var bu sırada kitap okuyayım dedim(şunu da söyleyeyim kendimi övmek gibi salakça bir niyetim yok)boşa zaman kaybetmeyeyim diye etrafıma baktım bir allahın kulunun elinde kitap yok geneli ya afedersiniz salak salak yola bakıyor ya da cep telefonundan kulaklığı takmış müzik dinliyor. Sevgili arkadaşlar hepimiz için söylüyorum hakikaten bir şeylerin yanlış gittiğini düşünüyorsak,ülkemiz için üzülüyorsak kendimizi geliştirmeliyiz bunu da kulaklıkla müzik dinleyerek,o ses türkiye,survivor tarzı programlar izleyerek yapamayız. Kitap okuyalım,dil öğrenmeye çalışalım,kaliteli filmler izleyelim her anımızı dolu dolu yaşayalım.Hakikaten ülkesini seven,düşünen varsa şu dediklerimi bir düşünsün.

Hayatımın her dönemi kitap okudum, kesintisiz olarak. Ama dolmuş ve duraklarda okumuyorum, tamamiyle kişisel tecrübelerim ve tercihlerimle ilgili. Onun yerine müzik dinliyorum. Ortaya attığın fikir pek elden tutulmuyor

O sırada kulaklıkla müzik dinleyenler otobüsten,minibüsten,tramvaydan,metrobüsten,metrodan indikten sonra eve gittiklerinde,okulda,parkta herhangi bir yerde kitap okuyorsa ve hakikaten senin gibi kişisel tercihleri toplu taşıma araçlarında kitap okumamaksa sen haklısın ki bu çok düşük bir ihtimal kimse kimseyi kandırmasın böyle insanlarda vardır elbet onu da inkar edemeyiz tabi ama 100 deyi bırak 1000 de bilmem kaç.Hakikaten ülkede kitap okunuyor olsa ülkeyi şu zihniyet yönetmezdi onu da söyleyeyim.

• Belki e-book okuyor ne biliyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.