Şimdi Ara

Alman karikatürist Erdoğan’ı ‘barışı yok eden lider’ olarak resmetti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Alman medyasının ünlü karikatüristlerinden Marian Kamensky, Ankara'daki patlama sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı barış güvercinini öldürürken resmetti


     Alman karikatürist Erdoğan’ı ‘barışı yok eden lider’ olarak resmetti



    Die Zeit ve Der Spiegel gibi Almanca medyada çizimlerine sıklıkla yer verilen, Slovak kökenli ünlü sanatçı ve karikatürist Marian Kamensky de Ankara’daki barış mitingine düzenlenen saldırıdan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı “barış’ı yok eden bir lider” olarak çizdi.

    Diken’den Elmas Topçu’nun aktardığı habere göre, Viyana’da yaşayan sanatçı Erdoğan’ı, ağzında zeytin dalı taşıyan beyaz bir barış güvercini tam kafasını koparırken resmetti.


    ‘BEN Mİ BOMBA MI?’

    Çizimleri, çok sayıda günlük gazete ve haftalık dergide yayınlanan Stuttgartlı sanatçı ve karikatürist Kostas Koufogiorgos ise Erdoğan’ı bir TOMA’nın direksiyonunda görüntülemiş. Erdoğan, “Ben mi, bomba mı?” diyerek gelen eleştirilere tepki gösteriyor, sonrasında ise, “Hiç benim tarzım değil“ diye devam ediyor. Erdoğan bunları söylerken bir yandan da tazyikli su sıkıyor.


     Alman karikatürist Erdoğan’ı ‘barışı yok eden lider’ olarak resmetti




    ERDOĞAN’IN SEÇİM MALZEMESİ BARIŞ

    Siyasi karikatürün yine tanınmış ustalarından, çizimleri Tagesspiegel’de düzenli olarak yer alan Klaus Stuttmann ise Ankara’daki saldırıyı Türkiye’deki seçimlerle ilişkilendirmiş. Çizer, devasa bir seçim pankartı üzerinde barış işareti yapan Erdoğan’ın, barışı seçimlere malzeme yaptığını ima ediyor. Seçim pankartının altında ise kann golünden oluşmuş bir Türk bayrağı görülüyor.


     Alman karikatürist Erdoğan’ı ‘barışı yok eden lider’ olarak resmetti



    ‘GÜVENLİ ÜLKE TÜRKİYE’

    Çok sayıda dergi ve günlük gazete için çizim yapan siyasi karikatür ustalarından Barm Bengen, bu karikatüründe kanlar akan bir Türk bayrağının üzerine, AB’nin kafa yorduğu ‘güvenli ülke’ damgasını vurmuş. Sanatçı, Türkiye’yi güvenli ülke ilan etme tartışmalarını eleştiriyor.


     Alman karikatürist Erdoğan’ı ‘barışı yok eden lider’ olarak resmetti




    PARMAK İZİ AKP

    Bengen, bir diğer karikatüründe kanla çizilmiş Türk bayrağının önünde bir polis memuruyla bir savcıyı görüntülemiş. “Eee?” diye soran savcıya polisin “Parmak izi bulamadık” dediği okunuyor. Bayrağın altına ise kanla ‘AKP’ yazılı olduğu da dikkat çekiyor. Karikatürist bununla, saldırılardan açıkça AKP’yi sorumlu tuttuğunu belirtiyor.


     Alman karikatürist Erdoğan’ı ‘barışı yok eden lider’ olarak resmetti







  • Pkk'i besleyen bir ülkenin karikatüristi, normaldir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanlar önce kendilerine baksınlar. Terör destekçisi ülkeden ne bekler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlar bile biliyor bunlar hâlâ boş.
  • ilk iki akp liye , sanki yaşadığınız devlette mit tırları ile ışid e çiçek gönderdi ?
  • Çok merak ettim o yorum a bakarak beni nasıl akpli ilan ettin?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan size noluyor arkadaş? Biz kendi içimizde eleştiririz soveriz her şeyi yaparız da bizim hakkımızda konuşmak sizin haddinize değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pkk li serefsizlerini besleyenler olarak bu karikatur gayet normal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendileri barış elçisi sanki adamlar tüm terör örgütlerine destek veriyor gelmişler bize karışıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akpnin Türkiyeyi dışarıda temsil ettiği şekli görüyoruz. Sağol akp, bu adamlar bile bizi böyle eleştirebiliyorsa şu an, hakkımı hiçbir şekilde helal etmiyorum. Bu yaptıkların yanına kalmıycak.
  • Kendileri pkkyı destekliyor olabilirler ama kendi ülkelerine zarar verecek hiçbir harekette bulunmuyorlar.

    İkincisi herkes böyle eleştirebilir nitekimde eleştiriler gerçeği yansıtıyor.Millet sorunun nerde olduğunu anlayacağına,bilinçleneceğine,eleştireceğine bu adamlar bizi niye eleştiriyor diyorlar.E pes vallahi pes !

    Eleştirmeye gerek yok dimi bakın bakalım bu kan gölü saldırılar başka avrupa ülkesinde oluyor mu ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlar baska ülkelere zarar veriyordur terör destekcisidir ama ama örneğin merkel almanyaya zarar veriyor mu ve tayyip Türkiye'ye zarar veriyor mu konu bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanya PKK destekcisi diyorsunuz,Frau Merkel haftaya Ankara'ya gelecekmis ama kimseden ses seda yok! Eminim rte babaniz ve saz ekibi kirmizi halilarla karsilayacaktir Frau Merkel'i

    O PKK destekcisi,su PKK destekcisi diye atip tutuyorsunuz ama sizi yoneten agababalariniz durumu sizden daha iyi biliyor olacaklar ki ne Almanya ile,ne Rusya ile ne de '' PKK Destekcisi '' ilan ettiginiz diger ulkelerle problem yasamiyorlar.Hatta hersey gulluk gulistanlik bile diyebiliriz! Birakin artik su '' PKK destekcisi '' palavralarini.Avrupa'nin en guclu ulkesi Almanya,dagdaki uc bes capulcuyu neden desteklesin ? Almanya'nin cikari ne ?

    12 yilda PKK'ya her turlugu guzelligi,her turlu destegi saglayan,Kurtlere milli bilinc asilayan,Kurtleri bi nevi palazlandirip basimiza cikartan AKP'ye soz soyleyemenler sucluyu kel alaka yerlerde ariyorlar




  • Konu dışı olacak ama bu avrupalılar ne karikatürden ne mizahtan anlamıyor. Bu konuda sanırım dünyada en iyisiyiz.
  • karikatürde türkiyedekiler en iyileri ...

    dergi kapakları 10 numaradır , son dönemde de emre ulaş çok iyi siyasi karikatürleri var.

    http://emreulas.blogspot.com.tr/

    ahh eskiden Gırgır -Hıbır vardı efsanelerdi...

    https://www.google.com.tr/search?q=erdo%C4%9Fan+karikat%C3%BCr&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMI27Dros-9yAIVwwwsCh1K_gON&biw=1680&bih=869#tbm=isch&q=erdo%C4%9Fan+karikat%C3%BCr+dergi




  • Terörün 1 numaralı destekçisi olan ülkenin böyle bir şey yapması da ayrı bi komik. Sayın Erdoğan sizi muhatap bile almaz.
  • Suriye iç savaşına 2000 tır silah yollayıp almanyayı terör destekçisi ilan etmek..

    Allah akıl izan versin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.