Şimdi Ara

Alman Çikolatası (Almanya'da Yaşayanlar Konuya Bekleniyor).

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
7.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün bir arkadaşım Almanya'dan çikolata getirdi. Çikolatanın tadını çok beğendim. Biraz araştırdım, N11'de satan birini buldum. Fakat bana gelen çikolatanın paketinde Nussbeisser yazıyor. Diğerinde ise Nussknacker yazıyor. Bunlar aynı marka mı, yoksa biri eski üretim mi? Açıkçası tam anlayamadım. Bilen biri var mı?

Alman Çikolatası (Almanya'da Yaşayanlar Konuya Bekleniyor). Alman Çikolatası (Almanya'da Yaşayanlar Konuya Bekleniyor).

urun.n11.com
    Choceur Nussknacker 100 Gr Menşei Almanya - n11.com
    https://urun.n11.com/cikolata/choceur-nussknacker-100-gr-mensei-almanya-P279997270

• Yapay Zekanın Yanıtı

Alman Çikolatası: Nussbeisser

Alman çikolatası tutkunları, bildiğiniz üzere Nussbeisser, ülkede oldukça popüler bir tatlıdır. Bu lezzetli çikolata, fındık severlerin vazgeçilmezidir.

Nussbeisser Nedir?

Nussbeisser, "fındık kıran" anlamına gelen Almanca bir kelimedir ve isminden de anlaşılacağı üzere fındık dolu bir çikolatadır. Genellikle kare şeklinde üretilen Nussbeisser, bitter çikolata kaplamasının altında bütün veya kıyılmış fındık içerir.

Nussbeisser ve Nussknacker Arasındaki Fark

Nussbeisser ve Nussknacker, Alman mutfağında iki popüler çikolata türüdür, ancak aralarında bazı farklar vardır:

• Nussbeisser, daha büyük ve kare şeklindedir, Nussknacker ise daha küçüktür ve genellikle dikdörtgen veya yuvarlaktır.
    • Nussbeisser, bitter çikolata kaplamasıyla kaplıyken, Nussknacker sütlü çikolata kaplamasıyla kaplıdır.
    • Nussbeisser, Nussknacker'a göre daha sert ve daha fazla fındık içerir.

Almanya'da Nussbeisser'ın Fiyatı

Nussbeisser'ın fiyatı, markasına ve boyutuna göre değişir. Genel olarak, bir 100 gramlık Nussbeisser, Almanya'da 1,50€ ile 2,50€ arasında bir fiyata satılmaktadır.

Nussbeisser ve Nussknacker Karşılaştırması

Nussbeisser ve Nussknacker, hem lezzetli hem de fındık dolu Alman çikolatalarıdır. Hangisini seçeceğiniz, kişisel tercihlerinize bağlıdır. Daha sert ve daha fazla fındık içeren bir çikolata arıyorsanız, Nussbeisser'ı tercih edebilirsiniz. Daha yumuşak ve daha tatlı bir çikolata arıyorsanız, Nussknacker daha uygun olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Menşei Almanya diyor hocam aynı çikolatadır da ,,, 100 Gr için 12 lira çok değil mi ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Nussbeisser alacağım. Diğeri güven vermedi. Bu Almanlar'da şaka gibi. Birbirinin kopyası iki çikolata, bari paketlerini farklı yapsalar.

Almak isteyenlere link bırakayım.

GittiGidiyor
    NUSSBEİSSER ÇİKOLATA 100 GR 5 ADET ÜCRETSİZ KARGO Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/supermarket/nussbeisser-cikolata-100-gr-5-adet-ucretsiz-kargo_pdp_458992342

• bu büyük ihtimalle lidl de satılan ucuz ama kaliteli çikolatalardan. almancılar genelde lidl den alır.

Bence düzgün bir yerden kaliteli Beyoğlu çikolatası al. Bunlardan daha başarılı. Ama iyi yerden alman lazım. Sağlam pastan veya çikolatalı falan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam buna düştüysen diyecek bir şey yok.

• _____________________________

• MoYk kullanıcısına yanıt
    Ucuz olmasi sizi neden bu kadar guldurdu anlamadim? Ucuz diye kotu oldugu anlamina gelmiyor sonucta. Klasik konu disi mesaji.

Orijinalden alıntı: Guest-3081D0615

Hocam buna düştüysen diyecek bir şey yok.
    dedi ve tadellesini yedi.

• biri almanya aldi cuhulatasi digeri ise Hollanda nin aldi cikolatasi diye hatirliyorum yanlisim olmasin bayadir almiyorum.65cent lerde geziyordu onceden en iyi f/p cikolatalardan birtanesidir sonradan 10 cent zam yaptilar kimsecikler almaz oldu
    AMD Ryzen 5800x3D/NZXTX63/Asrock B550 Phantom Gaming ITX ac/Nvidia RTX 4080 FE/Kingstone A2000 1 TB m.2 Nvme/G.Skill32GB 3600mhz cl16/CM NR200P /Corsair SF750P/IIyama 34" 144Hz 3440x1440/HyperX Cloud2 Wireless/GK64XS Custom Board Klavye+Gateron Yellow lubed+PBT Keycaps/Logitech g502 Wireless/Iphone 11 Siyah/ Sony Alpha 7R2+Sony 50mm F1.8 FE+Tokina 70-200 f4 FD/Macbook Air 2015/
    Kediciklerim icin instagram : Buraya Tiklayin
  • Birisi kuzeyde diğeri güneyde üretiliyor diye biliyorum.İkiside aynı.Türkiyedeki fiyatları aşırı yüksek.

• Hocam ayda bana 1kez gelir bu ama nussknacker olan. Yillardir bilirim. Senin yedigin cakma olabilir mi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.