Şimdi Ara

İngiltere'de yaşayan veya gitmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Sor bakalim 3 ay yasadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?

Sor bakalim 3 ay yasadim

15 gün içinde Leeds Bradford arasında bir yere taşınıyoruz hocam.Ben lise4 olacaktım normalde ama İngilizcem yetersiz olduğu için dil kursu almam gerekmiş ondan sonra okula devam edicem.Toefl veya IELTS ne kadar sürede verilir ?Kaç gerektiğini bilmiyorum ama TOEFL IBT için 80 falandı herhalde..Birde Leeds'te bulundunuz mu hiç
  • Nasıl taşınıyorsunuz? Göçmenlik mi kazandınız nasıl oldu bu? Yanlış anlamayın merakımdan sordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CALIFORNIAN

Nasıl taşınıyorsunuz? Göçmenlik mi kazandınız nasıl oldu bu? Yanlış anlamayın merakımdan sordum

Babamla annem avukatlar hocam avukat olarak gidecekler ama işi nasıl buldular diye soruyorsan inan soracak vaktim olmadı bu aralar meşguller epey
  • quote:

Orijinalden alıntı: TruthSeeker

quote:

Nasıl taşınıyorsunuz? Göçmenlik mi kazandınız nasıl oldu bu? Yanlış anlamayın merakımdan sordum

Babamla annem avukatlar hocam avukat olarak gidecekler ama işi nasıl buldular diye soruyorsan inan soracak vaktim olmadı bu aralar meşguller epey

Uluslar arası yasadışı bir örgütün liderini savunmak için gidiyor olmasınlar? Ben olsam kıllanırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soul741

quote:

Orijinalden alıntı: TruthSeeker

quote:

Uluslar arası yasadışı bir örgütün liderini savunmak için gidiyor olmasınlar? Ben olsam kıllanırdım.

Büroda çalışacaklar hocam annem İtalya hukuku babamsa İngiliz ve İsviçre hukuku konusunda deneyimliler işte de nasıl bulduklarını bende bilmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Almanya'ya gidip gelen var mi?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bi up çekelim şu IELTS ve TOEFL konusunda yanılgılarım var hala
  • beyler çok önemli lütfen yardım
  • bi bilen de mi yok be
  • ieltsden her bolumden 6 isteyebilirler uni okumak icin istedikleri bu kac yilda vereceginiz suanki seviyenize ve calismaniza bagli ama soyle soyleyim 6 alabilmek icin dusunduguz herseyi inglizce ifade edebilmeniz gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: yumiy

ieltsden her bolumden 6 isteyebilirler uni okumak icin istedikleri bu kac yilda vereceginiz suanki seviyenize ve calismaniza bagli ama soyle soyleyim 6 alabilmek icin dusunduguz herseyi inglizce ifade edebilmeniz gerek

Sağolasın hocam şu an ki seviyem B1.IELTSden 6.0 alacak seviyeye 1 yılda gelebilir miyim sizce
  • Iyi bir calisma ve kursla ve tabiki bu sure icinde Ingilterede olacaksiniz surekli pratik yapicaksiz 1 yilda cok iyi bir seviyeye gelirsiniz ama ielts cok dengesiz bir sinav bir sinavdan 4,5 alip bir sonraki girisnde 6,5 alan tanidigim var arada hic calismamisti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.