Şimdi Ara

Allah rizasi sessiz bir 4850 sogutucusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah rizasi sessiz bir 4850 sogutucusu 1gb gecube 4850 aldim sesden surumu yitircem sessiz bir sogutucu soyleyinde alayim onu

• Ben soğutucu değilde ucuza şöyle bir fan kontrolcüsü almayı düşünüyorum. Eski amd 1700+ işlemcim için kullandığım zalman fan kontolcüsüne baktımda kartın pinleriyle tutmuyo. Önerisi olan var mı???
  • akasa vortex neo al yada para sorunun yok ise thermaleright in t-rad 2 adinda bir gpu fani var onu al tabi birde tr de bulabime imkanin varmi onu bilmiyorum

Ikiside senin sorununu keser rahatlarasin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cherokee

Ben soğutucu değilde ucuza şöyle bir fan kontrolcüsü almayı düşünüyorum. Eski amd 1700+ işlemcim için kullandığım zalman fan kontolcüsüne baktımda kartın pinleriyle tutmuyo. Önerisi olan var mı???

evet tutmaması normal, işi biraz cable hacking e dökmek lazım, yani kablo başlarını kesip birbirine yapıştırabilirsiniz gibi gibi, fikiri siz üretin yani
    ha bazı fanlar 5v ile çalışıyor ama o kartlar muhtemelen 12v dur üstünde yazar, kullanmadığım ve araştırmadığım için bilmiyorum

• İmkanın varsa şu sesi videoya çekip google.video yada youtube atarmısın 1gb gecuba almayı düşünüyorum ses gerçekden çok yüksekmi merak ettim
  • @Rusty valla süper bir fikir aslında 12v olduğuna kanaat getirirsem kesinlikle deneyebilirim.

Buda kartın video su. w580i ile tamamen sessiz bi odada çektim. Ne kadar anlaşılır bilemem kullanan bilir diyim

http://rapid-share.com/files/149234471/MOV00751.rar.html (Aradaki "-" yi kaldırın)
  • şuurunu yitircek kadar fazlamı.keşke iceq 4 filan alsaydın sessislik istiyosan..bu arada fanın hızını düşürmeyi denedinmi?sürekli tam devirmi dönüyor fan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAMASRA

şuurunu yitircek kadar fazlamı.keşke iceq 4 filan alsaydın sessislik istiyosan..bu arada fanın hızını düşürmeyi denedinmi?sürekli tam devirmi dönüyor fan?

Valla çok fazla dönüyo . 1gb diye bu kartı aldım çünkü 22" monitörde kullanıyorum 1680*1050 çözünürlükte kullanıyorum. O yüzden başka alternatifleri hiç düşünmedim. Aslında sessizlik benim için çok fazla önemli değil zaten oyun oynarken fanın sesi duyulmuyo akşamlarıda nette dolaşmak için laptop umu kullanıyorum ama yinede film falan izlerken biraz rahatsız edebiliyo. Fan hızı şu an için ne denediysem değişmedi. Fan sürekli sabit dönüyo oyunlarda ne artıyo ne azalı. Tam devirmi dönüyo bilmiyorum ama 2000-2100rpm arası dönüyo

• ekran kartı alırken ilk baktıgım şey fan hızının masaüstünde düşüp düşmediği. Fan hızı sabit olan ekran kartından hayır gelmez derdim haklıymışım
  • riva tuner ile kendin ayarlayabilirsin aslında fan hızı tiplerini mesela 40 dercede %20 dönsün felan gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: tibuk

Allah rizasi sessiz bir 4850 sogutucusu 1gb gecube 4850 aldim sesden surumu yitircem sessiz bir sogutucu soyleyinde alayim onu

• quote:

Orjinalden alıntı: jr_alpha

riva tuner ile kendin ayarlayabilirsin aslında fan hızı tiplerini mesela 40 dercede %20 dönsün felan gibi

Olmuyo

Arkadaşlar son çare bios mod deniycem eğer düşürebilirsem buraya yazarım.
  • sesli bir fanı var malesef. ecnebi bir sitede sessiz olduğundan bahsediyordu :D.

• quote:

Orjinalden alıntı: Cherokee

quote:

Orjinalden alıntı: jr_alpha

riva tuner ile kendin ayarlayabilirsin aslında fan hızı tiplerini mesela 40 dercede %20 dönsün felan gibi

Olmuyo

Arkadaşlar son çare bios mod deniycem eğer düşürebilirsem buraya yazarım.

Ne yazıkki yine değişen birşey olmadı.
  • fan kontrole baglamak ıcın 3pınlı olmalı bunu fanı 2pınlı kontrol ıcın gereklı olan sarı kablosu yok yanı fan kontrolde baglaamıyor ama cozebılen varsa buraya yazarsa sevınırım asırı bı gurultusu yok ama 8600den sonra oldukca fark etı ses
  • Bende Saphire toxic var. Orjinal zalman soğutuculu ve ses sıkıntım yok gibi..Kasamdaki tek ses arada vızıldayan kasa fanım..O da tozdan sanırım..
    Zalman takmanı tavsiye ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: flow

fan kontrole baglamak ıcın 3pınlı olmalı bunu fanı 2pınlı kontrol ıcın gereklı olan sarı kablosu yok yanı fan kontrolde baglaamıyor ama cozebılen varsa buraya yazarsa sevınırım asırı bı gurultusu yok ama 8600den sonra oldukca fark etı ses

arkadaslar tekrardan baktım 3 pinliymıs yanı fan kontrol cıhazına baglanabılır ama bazı kabloları bulamadım o yuzden baglayamadımbiraz ses var ama asırı degıl oyun oynarken hısedılmıyor
  • Gecube 4850 1Gb nin fan sesi var ama o kadar abartılacak birşey değil. Oda sessizken ses yüksek gelebilir ama dış ortam sesi yüksekse, müzik ya da oyun sesi varsa fan sesini hiç duymazsınız. 3 Pinli fan var bendeki Zalman kontrolcüye uymadı müsait bir zamanda kabloları düz bağlayacağım ozaman daha detaylı bilgi verebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dellino

Gecube 4850 1Gb nin fan sesi var ama o kadar abartılacak birşey değil. Oda sessizken ses yüksek gelebilir ama dış ortam sesi yüksekse, müzik ya da oyun sesi varsa fan sesini hiç duymazsınız. 3 Pinli fan var bendeki Zalman kontrolcüye uymadı müsait bir zamanda kabloları düz bağlayacağım ozaman daha detaylı bilgi verebilirim.

peki bu karta uygun bir fan kontrolcüsü varmıdır? (4pinli sanırım bu kartın fanı, üstün körü baktım ama anlamayamadım pek, ufaktı bide.)
  • En kral sogutucu 35 dereceye kadar dusuyor sicaklik
    Artic Cooling Accels1 Rev 2
     Allah rizasi sessiz bir 4850 sogutucusu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.